به گزارش ایسنا، محمود امانی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استانها با اشاره به توجه ویژه رییس جمهور به آموزش و پرورش، اظهارکرد: رویکرد رئیس جمهور مشارکت مردم و حرکت به سمت ارتقای کیفیت آموزش در سراسر کشور است.
وی افزود: با تصویب و ابلاغ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور، تکالیفی برای آموزش و پرورش مشخص شده است که باید ایفای نقش نظامندی برای آن داشته باشیم.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: این قانون اول خردادماه ۱۴۰۳تصویب و ۱۳ تیرماه همان سال ابلاغ شدکه دارای ۲۴فصل با ۱۲۰ ماده است.
امانی گفت: در قانون برنامه هفتم ۷۵ بار کلمه آموزش و پرورش، ۳۶ بار دانش آموز و هنرجو، ۲۳بار معلم، ۴۰ بار مدرسه و ۳۳ بار کلمه دانشگاه های وابسته به آموزش و پرورش، تکرار شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه فصل ۱۹ قانون برنامه با ۶ ماده مختص آموزش و پرورش است، اظهار کرد: به محض ابلاغ قانون، ۱۳۱ برنامه اجرایی احصا شد که ناظر بر تکالیف و به دو دسته؛ تکالیف تولید اسناد و تکالیف عملیاتی و اجرایی تقسیم می شوند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: جداول تقسیم کار تهیه و به مسئولان مربوط ابلاغ شده و هر هفته جلسه پیگیری اقدامات مربوط به برنامه هفتم با حضور وزیر برگزار می شود.
وی تأکید کرد: در اجرای اسناد تولیدات خوبی داشتیم که از ۱۳ سند قطعی ۱۰ سند آماده شده و در مراحل بعدی قرار گرفته است.
امانی با اشاره به این که بُرش ۱۴۰۴ قانون استخراج و برآورد بودجه ای آن انجام شده است، گفت: محتوای قانون با کیفیت آموزش و پرورش کاملا سازگار است و با رویکرد رئیس جمهور در مسائل آموزشی و پرورشی مطابقت دارد.
وی ادامه داد: وجه تمایز قانون برنامه هفتم؛ شروع ۲۴ فصل آن با یک جدول است که اولین ماده آن فصل را تشکیل می دهد.
امانی تصریح کرد: طبق این برنامه سرانه فضای آموزشی و پرورشی تا سال پایانی برنامه به شش و یک دهم مترمربع می رسد و باید برای این هدف و تحقق آن برنامه ریزی کنیم.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به انتظارات از اداره های کل آموزش و پرورش استان ها، گفت: آشناسازی سطوح مختلف مدیران تا سطح مدرسه نسبت به قانون، برنامه ریزی برای اجرا، تحقق سنجه های عملکرد، ارائه گزارشهای مستند و... از جمله این انتظارات است.
وی خاطرنشان کرد: یکی ازکارگروههای ابلاغی به شورای عالی، هوش مصنوعی و توسعه علوم و فناوریهای نوین است که این کارگروه برنامه عملیاتی مربوطه را ارائه داده است.
در ادامه امانی به تفاهم نامه آموزش و پرورش با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای آموزش دانش آموزان و معلمان اشاره کرد.
بنا براعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی در پایان افزود: کارگروه هوش مصنوعی باید در سطح استان تشکیل و ظرفیتهای استانی شناخته شود و البته باید از ورودهای غیرتخصصی و سطحی اجتناب کرد.
انتهای پیام
نظرات