• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404020100581
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش:

برای رسیدن به نظام آموزشی باکیفیت راهی جز اجباری شدن پیش‌‎دبستانی وجود ندارد

برای رسیدن به نظام آموزشی باکیفیت راهی جز اجباری شدن پیش‌‎دبستانی وجود ندارد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به آموزش از تعلیم و تربیت کودک آغاز می‌شود،گفت: برای رسیدن به نظام آموزشی باکیفیت راهی جز اجباری شدن دورۀ پیش‌‎دبستانی وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران‌کل آموزش و پرورش استان‌ها، ایجاد ساختار استانی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک را یکی از دستاوردهای مهم این وزارت دانست و گفت: مدیریت و کار در این سازمان بسیار دشوار و سخت است، زیرا سازمان نوپاست، اما رسالت بسیار بزرگی دارد.

وی با بیان اینکه رویکرد سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک پیشتر نظری و مطالعاتی بود، افزود: این سازمان در دور جدید به صورت جدی وارد فاز اجرایی شده که بهترین نمونۀ این اصلاح رویکرد، ایجاد ساختار استانی در سطح اداره تعلیم و تربیت کودک ذیل ادارات‌کل آموزش و پرورش استان‌هاست.

وی با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به آموزش از تعلیم و تربیت کودک آغاز می‌شود، ادامه داد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک محل ایجاد تحول در نظام آموزشی کشور است؛ همین ضرورت سبب شده که ادارۀ تعلیم و تربیت کودک مستقیم ذیل مدیرکل آموزش و پرورش استان قرار بگیرد؛ البته این ساختار باید تا سطح مناطق آموزش و پرورش گسترش یابد.

وزیر آموزش و پرورش افزایش نرخ پوشش را از امری ضروری دانست و با تأکید بر اینکه رسیدن به نرخ پوشش بالای ۷۰ درصد در دورۀ پیش‌دبستانی تا پایان سال جاری از اهداف اصلی نظام آموزشی کشور است، اظهار کرد: ادارات‌کل استان‌ها باید در میدان حضور فعال داشته باشند و با توجه به اقتضائات هر منطقه، الگویی منحصربه‌فرد برای افزایش نرخ پوشش ارائه دهند.

کاظمی با اشاره به ضرورت همراهی و همکاری تمام مجموعۀ آموزش و پرورش با سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک برای دستیابی به اهداف تعیین‌شده، خاطرنشان کرد: تعلیم و تربیت کودک یکی از حوزه‌های مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است و افزایش نرخ پوشش این دوره و کیفیت‌بخشی به آموزش و محتوای آموزشی در این دوره از تاکیدات معظم‌له است که باید به طور جدی پیگیری شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک؛ وزیر آموزش و پرورش در پایان تصریح کرد: برای رسیدن به نظام آموزشی باکیفیت راهی جز اجباری شدن دورۀ پیش‌‎دبستانی وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۸:۰۷

متاسفانه پیش دبستانی دولتی بیشتر از غیر دولتی دارن از والدین هزینه میگیرند

avatar
امروز ۱۸:۱۶

دقیقا که وجود پیش دبستانی پیش نیاز نظام آموزشی هست

avatar
امروز ۱۸:۵۷

وقتی کیفیت کار آموزش در مدارس ضعیفه فرقی نمیکنه که اجبار کنید یا نه برنامه تون بدرد نمیخوره

avatar
امروز ۲۰:۰۰

می دونی هزینه ی پیش دبستانی برای یاد دادن نقاشی کشیدن به بچه ها چند است!!! مگه دانش آموزان کلاس اول ابتدایی با مشکل رو خوانی و رو نویسی دارند!!! مشکل بعد از سه سال اول دوره ی ابتدایی شروع می شود بخصوص در دوران دبیرستان دوره‌ی اول!!!

avatar
امروز ۲۰:۴۶

شماهنوزمتوجه نشدین پایه یعنی چی ؟بخاطرهمون ضعف پایه هست که سالهای بالاتر خودش رونشون میده..

avatar
امروز ۲۱:۱۸

من متوجه نشدم چه تاثیری داره جز کسب درآمد برای شرکت‌های طرف حساب

avatar
امروز ۲۱:۵۳

با اجباری شدن کودکستان ها دولت موظف به پرداخت حقوق کارکنان کودکستان می باشد ، باری از روی دوش اولیا برداشته می شود و همه ی کودکان می توانند سال های اولیه از آموزش خوبی برخوردار باشند که این خود مصداق عدالت آموزشی است ،