• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404020905950
  • خبرنگار : 50599

مدیر کل صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان:

تسهیل تجارت خرد مرزی یکی از راهکارهای مهم توسعه اقتصادی است

تسهیل تجارت خرد مرزی یکی از راهکارهای مهم توسعه اقتصادی است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل صمت سیستان و بلوچستان گفت: تسهیل تجارت خرد مرزی برای مرزنشینان یکی از راهکارهای مهم برای توسعه اقتصادی است.

شهرکی امروز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در دیدار محمد نور دهانی نماینده حوزه انتخابیه سراوان، سیب و سوران و مهرستان و گلشن از سرمایه گذاری های خوب در صنایع مختلف معدنی و تبدیلی کشاورزی و راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی در منطقه سراوان خبر داد.

 وی افزود: با راه‌اندازی اقامتگاه های بومگردی، رستوران‌های محلی یا مراکز تفریحی در شهرستان و همچنین سرمایه گذاری در حمل ونقل محلی یا خدمات توریستی می‌توان چهره شهرستان سراوان را تغییر داد.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان افزود:با هدایت و راهنمایی سرمایه گذاران بومی منطقه و فراهم کردن موقعیت های اقتصادی باید سبد سرمایه گذاری شهرستان را متنوع کنیم.

شهرکی در ادامه افزود: مرزنشینان سراوان به دلیل دوری از مراکز اصلی تجاری و محدودیتهای دسترسی، با چالشهای اقتصادی مواجه هستند از این رو، با اجرای صحیح سیاست‌های تسهیل تجارت خرد مرزی می توانیم نقش کلیدی در بهبود شرایط زندگی مردم این منطقه داشته باشد.

وی ضمن درخواست از نماینده مردم سراوان، در تسهیل در فرایندهای تجارت مرزی افزود: کاهش تشریفات اداری و گمرکی و ایجاد مجوزهای تجاری ساده و سریع برای مرزنشینان و همچنین معافیت از برخی عوارض گمرکی برای کالاهای خرد و محلی می‌تواند در توانمند سازی مرزنشینان کمک شایانی کند.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان به همکاریهای فرامرزی بین مسئولان و تجار دو کشور ایران و پاکستان اشاره کرد و افزود: انعقاد توافق نامه های دو جانبه برای تسهیل مبادلات مرزی و ایجاد کمیته های مشترک برای حل اختلافات و بهبود همکاری ها به جهت توسعه کریدورهای تجاری امن و کارآمد در مرز سراوان از جمله اقداماتی است که این اداره کل انجام داده‌ است و جهت تحقق هر چه بهتر آن پیگیری های مستمر را در دستور کار خود دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: آمار و مستندسازی های محلی از واحدهای آسیب‌دیده و همچنین افزایش قیمت سوخت در بازار آزاد و عدم تناسب سهمیه فعلی با نیاز واقعی واحدها از جمله معضلاتی است که امید است با پیگیری های مستمر و اقدام به‌موقع شما نمایندگان گامی مؤثر در رونق تولید داخلی و جلوگیری از تعطیلی واحدها صنعتی و صنفی منطقه و استان برداشته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha