به گزارش ایسنا، در این جلسه، پیشنویس سند ملی ساماندهی صنعت اسباببازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی - با تأکید بر اهمیت تدوین این سند، اظهار کرد: در تهیه آن تلاش زیادی صورت گرفته و نظرات تمامی ذینفعان و دستگاههای مرتبط لحاظ شده است.
وی افزود: در این سند به موضوعاتی چون اقناع دستگاهها، جامعنگری به مخاطب، مؤلفههای حکمرانی، ساختار گفتمانسازی، حمایتها، نظارت و تصدیگری توجه شده است.
در ادامه جلسه، نمایندگان دستگاههایی نظیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شورای فرهنگ عمومی، صدا و سیما، معاونت زنان ریاست جمهوری، وزارت آموزشوپرورش، وزارت صمت، وزارت تعاون، سازمان استاندارد، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ستاد کل نیروهای مسلح، سازمان بسیج مستضعفین، سازمان برنامه و بودجه، وزارت علوم، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و دیگر نهادها حضور یافته و دیدگاههای خود را در خصوص سند ارائه کردند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان مسئول اصلی تدوین سند، به معرفی و تشریح بخشهای مختلف آن پرداخت. همچنین، اعضای جلسه اقدامات پیشنهادی دستگاههای متبوع خود را برای اجرای بهتر سند مطرح کردند.
بنابر اعلام روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پایان مقرر شد نظرات و پیشنهادهای ارائه شده در این نشست در نسخه نهایی سند لحاظ و جهت بررسی به شورای معین ارسال شود.
بیشتر بخوانید:
به گزارش ایسنا، پیشتر و در چهلوششمین نشست شورای نظارت بر اسباببازی که پنجم آذرماه سال ۱۴۰۳ برگزار شد، نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده بودند سند ملی اسباببازی مورد قبول شورای عالی انقلاب فرهنگی واقع نشده و لازم است اصلاحاتی در بندهای مشخصی از این پیشنویس صورت گیرد. با این حال مدتی بعد و در هفتم بهمن ماه سال گذشته دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تصویب قریبالوقوع سند اسباببازی در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد؛ وعدهای تکراری که دقیقا در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ نیز به آن اشاره و حتی تاکید شده بود تا پایان همان سال (سال ۱۴۰۲) سند به تصویب خواهد رسید. با این حال همچنان سند به تصویب نرسیده است و هنوز هم در رفت و آمد میان شورای نظارت بر اسباببازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی به سر میبرد.
انتهای پیام
نظرات