• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404020906047
  • خبرنگار : 50212

امام جمعه ساوه مطرح کرد

سرمایه‌گذاری هوشمند و فرهنگ‌سازی، کلید طلایی رونق اقتصادی

سرمایه‌گذاری هوشمند و فرهنگ‌سازی، کلید طلایی رونق اقتصادی

ایسنا/مرکزی امام جمعه ساوه گفت: سرمایه‌گذاری هوشمند و فرهنگ‌سازی، کلید طلایی رونق اقتصادی و تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید است.

حجت‌الاسلام جعفر رحیمی سه شنبه ۹ اردیبهشت‌ماه در یکصدوچهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه که در سالن جلسات فرمانداری با موضوع تبیین شعار سال تشکیل شد، اظهار کرد: امنیت یک شهرستان به تصمیمات شورای تأمین وابسته است و ارتقای شاخص‌های فرهنگی نیز نیازمند سیاستگذاری و مصوبات شورای فرهنگ عمومی است که این مصوبات به ‌صورت قانونی لازم‌الاجرا هستند. بنابراین، هر دو حوزه امنیت و فرهنگ به یکدیگر وابسته هستند و لازم است که راهکارهای موثری برای بهبود آنها اتخاذ شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب همواره به ارتباط نزدیک بین اقتصاد و فرهنگ تاکید کرده‌اند، تصریح کرد: شعارهای سال که از چندین سال پیش با محوریت موضوعات اقتصادی در کنار فرهنگ مطرح شده، بویژه در خصوص اقتصاد مقاومتی، نمایان‌گر این ارتباط است. اقتصاد مقاومتی با تکیه بر اصول دینی و اسلامی به‌ دنبال ترسیم یک اقتصاد عادلانه است.

امام جمعه ساوه گفت: باید توجه داشت که سرمایه‌گذاری نه‌تنها از بعد اقتصادی دارای اهمیت است، بلکه از منظر دینی نیز امری ارزشمند به شمار می‌آید. بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند معضلات جدی را در زمینه معیشتی برای جامعه به وجود آورد و نیاز است که تمام افراد جامعه به این مهم توجه داشته باشند.

وی تصریح کرد: همه باید برای دستیابی به تولید پایدار و امنیت فرهنگی و اقتصادی در شهرستان تلاش کنیم و البته نقش شورای فرهنگ و شورای تامین در این راستا از اهمیت بسزایی برخوردار است.

سرانه‌های پایین فرهنگی و آموزشی در ساوه

رییس اداره فرهنگ و  ارشاد اسلامی شهرستان ساوه نیز گفت: اداره ارشاد با هدف تقویت فرهنگ عمومی و ترویج ارزش‌های دینی، برنامه‌های هدفمندی را برای سال جاری تدوین کرده که بخش ویژه‌ای از آن به گرامیداشت دهه کرامت اختصاص دارد. این برنامه‌ها با محوریت ترویج فرهنگ رضوی و ارتقای نشاط اجتماعی در این شهرستان طراحی شده‌اند.

احمد جوانمرد گفت: شناسایی چالش‌های فرهنگی شهرستان و ارائه راهکارهای عملی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی از طریق فعالیت‌های هنری و فرهنگی، مهمترین اولویت است.

وی گفت: با توجه به پایین بودن سرانه‌های فرهنگی و آموزشی در ساوه، انتظار می‌رود این برنامه‌ها، با مشارکت فعال هنرمندان و شهروندان ساوجی، به ارتقای شاخص‌های فرهنگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان کمک کند. اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه با تداوم این تلاش‌ها، در مسیر تبدیل این منطقه به کانونی برای فعالیت‌های فرهنگی و دینی است.

در این جلسه، پس از اعلام برنامه‌های شاخص دهه کرامت از سوی رضا یزدی مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ساوه که با همکاری شبکه خادمیاری انجام خواهد شد، اعضای شورای فرهنگ عمومی به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون دستور جلسه پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha