سعید شجاعی چهارشنبه دهم اردیبهشت در نشست با فعالان اقتصادی استان زنجان، با بیان اینکه شرایط تولید در سال گذشته دشوار بود، اظهار کرد: آنچه شایسته تولیدکنندگان بود، محقق نشد و از این بابت عذرخواهی میکنیم.
وی با اشاره به آثار ناترازی انرژی در سال گذشته، افزود: این ناترازی موجب شد بخش تولید از مزایای لازم بهرهمند نشود و برآورد خسارت آن حدود ۳۰۳ هزار میلیارد تومان بوده است.
معاون برنامهریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بسته حمایتی برای جبران تبعات ناترازی انرژی تدوین شده است که هر چند ایدهآل نیست، اما گامی مهم در راستای حمایت از تولید محسوب میشود.
شجاعی با بیان اینکه ناترازی انرژی حدود ۲.۵ درصد از رشد اقتصادی بخش صنعت و معدن را تحت تاثیر قرار داده است، اظهار کرد: بسته حمایتی یاد شده، در برخی استانها بهخوبی مورد استفاده قرار گرفت و در برخی دیگر کمتر مورد بهرهبرداری قرار گرفت، اما در مجموع اقدام مؤثری برای حمایت از تولید بوده است.
در ادامه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با انتقاد از نابرابری در تخصیص برق به واحدهای تولیدی استانها، گفت: متأسفانه توزیع عادلانه برق در بخش تولید وجود ندارد و برخی استانها از منابع برق بیشتری بهرهمند میشوند.
نرگس مرادخانی با تأکید بر ضرورت اصلاح سازوکارهای مدیریت ناترازی برق، افزود: تعیین سقف مصرف برق برای استانها باید به گونهای باشد که کمترین آسیب به تولیدکنندگان وارد شود.
وی همچنین خواستار شفافسازی در تعیین سقف مصرف برق شد و گفت: تناقضها در این زمینه باید برطرف شود تا تصمیمگیریها منطبق بر واقعیات باشد.
مرادخانی با اشاره به اهمیت اجرای مصوبات کمیته تسهیل و رفع موانع تولید استان، تصریح کرد: مصوبات این کمیته لازمالاجراست و با هر فرد یا دستگاهی که در اجرای آن کوتاهی کند، برخورد خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات