• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404061207521
  • خبرنگار : 71933

تعلیق پروازهای فرودگاه بن گوریون در پی حمله موشکی از یمن

تعلیق پروازهای فرودگاه بن گوریون در پی حمله موشکی از یمن

رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند که فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو به‌دنبال حمله موشکی از یمن، همه پروازهای ورودی و خروجی خود را به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه اعلام کرد که با نزدیک شدن یک موشک شلیک‌شده از یمن به فلسطین اشغالی، سامانه‌های پدافند هوایی این رژیم فعال شده و تلاش کرده‌اند آن را رهگیری کنند.

رسانه‌ای عبری ادعا کرده است که دو موشک از یمن شلیک شده؛ یکی در دریای سرخ سقوط کرده و دیگری در آسمان منفجر شده است، هرچند فعال شدن گسترده سامانه‌های پدافندی صهیونیست‌ها این ادعا را زیر سؤال می‌برد.

هم‌زمان با شلیک این موشک‌ها، آژیرهای هشدار در مناطق مرکزی فلسطین اشغالی از جمله قدس و تل‌آویو به صدا درآمد.

همچنین رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند که فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو به‌دنبال این حمله موشکی، همه پروازهای ورودی و خروجی خود را به حالت تعلیق درآورده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha