به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، عباس مسجدی صبح امروز در اولین نشست بررسی امنیت روانی و مؤلفههای شکلگیری آن که با حضور نمایندگانی از ۱۳ دستگاه متولی در سالن جلسات سازمان پزشکی قانونی کشور برگزار شد، اظهار کرد: امنیت روانی یکی از مهمترین وظایف دولتهاست و مهمترین خواسته مردم از حاکمیت نیز تأمین و برقراری امنیت روانی در جامعه است.
وی با تأکید بر اینکه تمامی دستگاههای متولی امر امنیت، دلسوزانه و مسئولانه پای کار هستند، تصریح کرد: برای موضوع امنیت و تأمین آن باید وقت و زمان کافی صرف کرد و متولیان امر، نخبگان و دانشگاهیان گرد هم آیند و پیشنهادات سازنده خود را در این زمینه مطرح کنند.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: برای این موضوع باید نقشه راه تهیه شود به نحوی که در قالب آن وظایف و تکالیف تمام اجزای تامین کننده امنیت روانی جامعه به طور دقیق مشخص باشد.
وی با اشاره به اینکه این سازمان مسئولیت مستقیمی در این زمینه ندارد، اما نسبت به اجرای آن احساس تکلیف میکند، بیان کرد: قرارگاه مدیریت امنیت روانی در هر مکانی که دستگاههای متولی تصمیم بگیرند ایجاد خواهد شد تا به سرعت وارد بحثهای اجرایی و عملیاتی شود.
بر اساس این گزارش، در این جلسه نکاتی در خصوص مؤلفههای مرتبط با امنیت اجتماعی، ضرورت ایجاد قرارگاه امنیت روانی، پیشنهاد ایجاد کلینیک امنیت روانی، شفافسازی و ابهامزدایی، تشکیل دادسرای ویژه برخورد با جرایم مخدوش کننده امنیت روانی، پایش محیط ذهنی، عینی و مجازی در موضوع امنیت، تشکیل اتاق فکر، جلب اعتماد عمومی، تقویت احساس امنیت در مردم و از سوی اعضای شرکت کننده مطرح شد.
مسجدی در ادامه بار دیگر با اشاره به اهمیت موضوع امنیت روانی و تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر این موضوع اظهار امیدواری کرد با حضور همه دستگاههای متولی، طرح جامعی در حوزه امنیت روانی جامعه تدوین و به واسطه آن دغدغههای مقام معظم رهبری در این بخش مرتفع و جامعه از آثار مثبت آن بهرهمند شود.
در این جلسه نمایندگانی از حفاظت و اطلاعات، پژوهشگاه و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی، نیروی انتظامی، وزارت آموزش و پرورش، شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه بقیه الله و ... حضور داشتند.
انتهای پیام
نظرات