• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404072918858
  • خبرنگار : 50187

دادستان خبر داد

صدور کیفرخواست پرونده ۴۵ جلدی کثیرالشاکی «سکه بیت» در منوجان

صدور کیفرخواست پرونده ۴۵ جلدی کثیرالشاکی «سکه بیت» در منوجان

ایسنا/کرمان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان منوجان از صدور کیفرخواست پرونده کثیرالشاکی شرکت هوشمند جهان گستر (سکه بیت) خبر داد و گفت: این پرونده با عنوان اخلال در نظام اقتصادی کشور با ۳۷۲ نفر شاکی از سراسر کشور تشکیل شده و پس از طی روال قضایی در دادسرای منوجان به دادگاه کیفری دو این شهرستان ارسال شده است.

مصیب آسیابانی سه شنبه ۲۹ مهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پرونده ۴۵ جلدی از جمله پرونده‌های مهم حوزه قضایی شهرستان منوجان به شمار می‌رود و رسیدگی به آن مورد توجه ویژه قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه متهم اصلی این پرونده متواری  است، افزود: در این راستا برای ۶ نفر از افرادی که با تشکیل شبکه فساد مالی، نسبت به حیف و میل اموال مردم از طریق وصول وجوه به صورت قبول سپرده در قالب قرارداد مشارکتی سرمایه‌گذاری اقدام می‌کردند، قرار جلب به دادرسی صادر شد.

آسیابانی بیان کرد: اعضای این شبکه با پرداخت سودهای ماهیانه و با مبلغ بالا در فضای مجازی، مبلغی قریب به چهار میلیون دلار را از افراد دریافت کرده و با خرید رمز ارز و طلا در بستر فضای مجازی اقدام به خرید و فروش و انجام معاملات اقتصادی می‌کردند و در ماه‌های ابتدایی نیز مبالغی را به عنوان سود پرداخت کرده‌اند.

دادستان منوجان گفت: شاکیان این پرونده پس از مواجه شدن با عدم پرداخت سود مورد توافق، متوجه فرار متهم اصلی پرونده شده و شکایاتی را در دادسرای منوجان مطرح کرده‌اند که پس از تشکیل پرونده، انجام استعلامات لازم، اخذ نظریه هیئت کارشناسی و وصول پرونده‌های مرتبط از سراسر کشور و با تکمیل تحقیقات و صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست، پرونده برای طی مراحل قانونی به دادگاه کیفری دو شهرستان منوجان ارسال شد.

 وی با هشدار موکد به شهروندان درباره عدم اعتماد به افراد حقیقی و حقوقی در سپردن سرمایه‌های مالی خود، تأکید کرد: مردم باید از اعتماد به تبلیغات گسترده و فریبکارانه‌ای که وعده اعطای سودهای غیر متعارف و فراتر از سیستم بانکی را مطرح می‌کنند، اجتناب کنند و با واگذاری سرمایه‌های خود به دیگران، عامل نابودی اصل سرمایه و فشارهای روحی و روانی به خانواده خود نباشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha