چهار نمایش «سقف کلیسای جامع»، «باخ»، «به یک قاتل ساده نیازمندیم» و «فین جین» میزبان مخاطبان عمارت نوفللوشاتو هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی، نمایشهای «سقف کلیسای جامع» به کارگردانی محمدصادق پیمانفر، «باخ» به کارگردانی بهزاد عبدی، «به یک قاتل ساده نیازمندیم» به کارگردانی مریم امینی و «فین جین» به کارگردانی ابوالفضل حاجعلیخانی در اردیبهشت روی صحنه تئاتر عمارت نوفللوشاتو میزبان مخاطبان هستند.
نمایش «سقف کلیسای جامع» به نویسندگی آرتور میلر با ترجمه حسن ملکی و کارگردانی محمدصادق پیمانفر از هفتم اردیبهشت ساعت ۱۸ به مدت ۵۰ دقیقه اجراهای خود را در عمرات نوفللوشاتو آغاز کرده است.
مبینا رمضانی، رحیم مهراندیش، سروش برجکی، امیرسعید افشار و فاطمه آقاعلی بازیگران این نمایش هستند که در خلاصه داستان آن میخوانیم: « سه نویسنده، چند کلمه، یک سقف. هنوز سعی دارند چیزی بنویسند.»
نمایش «باخ» به نویسندگی و کارگردانی بهزاد عبدی با تهیهکنندگی علی شاهانی دیگر نمایشی است که از نهم اردیبهشت ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۷۰ دقیقه در این تماشاخانه روی صحنه میرود.
رضا جهانی، بهزاد داوری، بهزاد عبدی، حسین میرزائیان و بهناز نادری در این نمایش که دور دوم اجراهای خود را سپری میکنند، حضور دارند.
«باخ»، داستان تماشاخانهای است که در آن فروغ و باخ یکدیگر را ملاقات میکنند و واقعیت و رویا به یکدیگر پیوند میخورند و در این میان رازهایی بر ملا میشود.
نمایش « به یک قاتل ساده نیازمندیم» به نویسندگی و کارگردانی مریم امینی با تهیهکنندگی وحید سالکفرد اجراهای خود را از امشب، چهاردهم اردیبهشت، ساعت ۲۱:۱۵ به مدت زمان ۷۰ دقیقه آغاز میکند.
ایوب آقاخانی، بهرام سرورینژاد و رُز رضوی در این نمایش به ایفای نقش میپردازند.
در خلاصه داستان این اثر آمده است: «مگه آدم از زندگی چی می خواد؟! من همه چی دارم. من حالم خیلی خوبه، عالیام... ولی دیگه نمیخوام زندگی کنم.»
نمایش «فین جین» به نویسندگی و کارگردانی ابوالفضل حاج علی خانی به تهیهکنندگی محمود مداحی نیز اجراهای خود را از ششم فروردین آغاز کرده است. اجراهای جدید این نمایش از چهارشنبه هفدهم اردیبهشت ساعت ۲۲:۴۵ روی صحنه خواهد رفت.
ابوالفضل حاجیعلی خانی، حمید عرب، روزبه اختری، مرتضی علی دادی، مرجان قمری، محسن زرآبادیپور و حسین میرزائیان بازیگران «فین جین» هستند.
«فین جین» حکایت حمام فین به روایت جن جین است.
علاقهمندان برای تهیه بلیت این آثار میتوانند به سایت تیوال یا گیشه عمارت نوفللوشاتو مراجعه کنند.
اجرای دوباره نمایش «عشق که میگن چیه؟»
نمایش «عشق که میگن چیه؟» به کارگردانی آناهیتا غنیزاده، آخر هفتهها بر روی صحنه سینما تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میرود.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، این نمایش بر اساس داستانی از «عشق که میگویند چیست؟» اثر دیوید کالی به نویسندگی زهرا خسروی به سفارش مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری تولید شده است.
نمایش «عشق که میگن چیه؟» با تأکید بر خانواده، همدلی، دوستی، محبت و مهربانی در مورد دختری به نام افرا است که با خانوادهاش به خانه جدیدی اسبابکشی کردهاند. در روز نخست حضور در یک مدرسه جدید، او باید یک تکلیف متفاوت و عجیب انجام دهد. نخست یک مسئله را پیدا کند و با شیوه جالبی دنبال جواب پرسش باشد. برای افرا عشق مسئلهای است که توجهش به آن جلب میشود.
بر اساس این خبر، هدیه حاجیطاهری، بهرام بهبهانی، سوده سعدایی و فاطمه اکبری بازیگران و هدیه حاجیطاهری و بهرام بهبهانی عروسکگردانان این نمایش هستند.
عوامل نمایش «عشق که میگن چیه؟» عبارتند از: دستیار کارگردان، برنامهریز و مدیر تولید: روژین ستاری، دستیار دوم کارگردان: علی عسکرپور، شاعر: آزاده فرهنگیان، آهنگساز: عبد آتشانی، طراح صحنه: سینا ییلاقبیگی، طراح و ساخت عروسک: پری محفوظینژاد، طراح لباس: پری محفوظینژاد و آناهیتا غنیزاده، طراح نور: محمدرضا شاملوفر، طراح پوستر و بروشور: گلبن رسولی، طراح گریم: حسین تبریزی، منشی صحنه: فاطمه حسینی، مدیر صحنه: سهند تیزپاز، انیماتور: بهنام فردافشار، طراح کاراکتر انیمیشن: روشنک ستاری، عکاس: علی معزی، روابط عمومی و تبلیغات: ریحانه مطهری، روژین ستاری و روشنک کریمی (تئاتر کودک ببین).
دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: نوازنده پیانو: امیرحسین صفری، نوازنده ویولن: سارا موسوی، نوازنده ویولنسل: شبنم تنهایی، نوازنده پرکاشن: مریم آتشانی، خوانندگان: فرناز ساحری، آناهیتا خسروی، مریم آشوری و عبد آتشانی، ضبط موسیقی: استودیو کارومیکس، مستر: حامد جهانبخش، دستیار طراح صحنه: حسین کاظمی، ساخت دکور: مهدی و هادی عابدی، مهدیس بیدی، صبا صبحی و یاسمین مهرعلی، گروه صحنه: حمید صابری و روژان شجاعت، دستیاران ساخت عروسک: پرنیان ابریشمکش، درسا زرین، نگین غیاثوند، سوگل گلمغانی، شیدا لطفی، نیکی مصلحتی و نغمه نورانی، دوخت لباس و عروسک فندوق: روشنک ستاری.
نمایش «عشق که میگن چیه؟» روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ساعت ۱۹:۳۰ و جمعهها ساعت ۱۸ در سینما تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان خالد اسلامبولی(وزرا)، نبش کوچه چهارم بر روی صحنه میرود. صبحها هم با هماهنگی قبلی برای مدارس و مهدکودکها اجرا میشود.
علاقهمندان میتوانند برای خرید بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند و یا با شمارههای ۰۹۲۲۳۹۳۲۸۹۲ و ۰۹۰۳۴۹۹۰۲۸۵ تماس بگیرند.
یادآوری میشود پیشتر ۴هزار و ۴۰۰ نفر در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به تماشای نمایش «عشق که میگن چیه؟» نشستند.
نمایش « ۲۱» روی صحنه میرود
نمایش « ۲۱» به کارگردانی محسن اردشیر از اواخر بهار روی صحنه میآید.
به گزارش روابطعمومی گروه، این نمایش، تلفیقی از روایت بصری و دیالوگ خواهد بود که مرزهای واقعیت و خیال را درهم می تند.
اردشیر پیشتر نمایشهایی چون «خانه سیاه است»، «مرگ آنجلها»، «سیاه خال»، «انسان و آرزو» و «خوشه برنج» را اجرا کرده است.
او درباره نمایش تازه خود میگوید: «۲۱» سفری است میان مرزهای واقعیت و توهم، جایی که هر حقیقتی میتواند دروغ باشد و هر دروغی رنگ حقیقت بگیرد. «۲۱» نمایشی است که کلمات در آن، نهتنها برای بیان، بلکه برای ایجاد بُعدی تازه از جهان نمایش به کار میروند. این بار دیالوگها همانقدر پررنگاند که قابهای تصویری، و روایت، در همتنیدگی کلمات و سکوت را تجربه میکند.
عوامل اجرا و بازیگران این اجرا به زودی معرفی خواهند شد.
لاله اسکندری دبیر جشنواره بینالمللی فیلم آوای صلح شد
لاله اسکندری بهعنوان دبیر نخستین دوره جشنواره بینالمللی فیلم آوای صلح انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی نخستین جشنواره فیلم آوای صلح، روزبه رحیمینژاد مدیر جشنواره و معاون فرهنگی و هنری خانه سرباز صلح ایران، طی حکمی لاله اسکندری بازیگر سینما و تلویزیون را به عنوان دبیر نخستین جشنواره بینالمللی فیلم آوای صلح منصوب کرد.
در متن این حکم آمدهاست:
«با توجه به سوابق هنری، فرهنگی و اجتماعی سرکارعالی و اعتماد به توانمندیهای شما، بدینوسیله به عنوان «دبیر نخستین دوره جشنواره بینالمللی فیلم آوای صلح» منصوب میشوید.
امید است با تکیه بر تجارب ارزشمندتان و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، در راستای ترویج فرهنگ صلح، گفتگو و همزیستی، در اجرای هرچه شایستهتر این رویداد فرهنگی موفق و مؤثر باشید.»
متقاضیان حضور در جشنواره میتوانند تا ۶ خرداد ماه برای ثبت اطلاعات و ارسال نسخه اولیه به آدرس سایت جشنواره به نشانی www.peaceevent.ir مراجعه کنند.
نخستین جشنواره بینالمللی فیلم آوای صلح به میزبانی منطقه آزاد ارس در بخش فیلمهای بلند، کوتاه، مستند و انیمیشن برگزار خواهد شد.
«رویاشهر» توضیحدار شد/ اکران برای ناشنوایان و نابینایان
انیمیشن سینمایی «رویاشهر» برای ناشنوایان و نابینایان مناسبسازی شد.
به گزارش روابط عمومی پروژه، انیمیشن سینمایی «رویاشهر» به کارگردانی محسن عنایتی و تهیهکنندگی مصطفی حسنآبادی با همکاری موسسه هنرمندان مشرق زمین در راستای دسترسی همه کودکان و نوجوانان ایران، ویژه ناشنوایان و نابینایان توضیحدار و آمادهسازی شد.
بدین ترتیب اولین نمایش این اثر ویژه مخاطبان ناشنوا و نابینا همزمان با اکران عمومی آن در سینماها، برای نخستین بار در استان مازندران و در سینما سپهر ساری برگزار شد و در ادامه برگزاری تورهای استانی این اثر، «رویاشهر» روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در شهر اصفهان برای این گروه به نمایش درمیآید و این مسیر ادامه دارد.
انیمیشن سینمایی «رویاشهر» تاکنون جمعا موفق به جذب ۵۲ هزار مخاطب و فروش ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی شده است.
این اثر قصه نوجوانی به نام «آرات» است که رویای قهرمانی در سَر دارد و در سفری ماجراجویانه همراه با دوستانش برای رسیدن به شهر رویایی خود، واقعیتهای تازهای را کشف میکند…
مدیریت دوبلاژ «رویاشهر» برعهده امیرهوشنگ زند بوده است و میرطاهر مظلومی، زندهیاد منوچهر والیزاده، منوچهر زندهدل، نگین کیانفر، اردشیر منظم، لیلا کوهسار، آرزو آفری و ارسلان جولایی از صداپیشگان آن هستند.
«رویاشهر» محصول مشترک مرکز انیمیشن سوره، مرکز پویانمایی مهوا، اداره کل فرهنگی شهرداری تهران و استودیو آیندهنگار است و موسسه بهمن سبز پخش آن را برعهده دارد.
«فیگور» وارد مراحل فنی شد
فیلمبرداری فیلم کوتاه «فیگور» به کارگردانی محمدامین وحیدنیا به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی پروژه، فیلمبرداری فیلم کوتاه «فیگور» به کارگردانی محمدامین وحیدنیا و تهیهکنندگی هوشنگ وحیدنیا پس از یک هفته فیلمبرداری به پایان رسید.
این فیلم با فیلمنامهای از محمدامین وحیدنیا و علی پهلوان شریف روایتگر داستانی روانکاوانه و دراماتیک است که لایههای پنهان ذهن انسان را کاوش میکند.
«فیگور» داستان نیلوفر را روایت میکند؛ زنی گوشهگیر که در خلوت خانهاش با ساختن مجسمهای از چهرهی یک پسر بچه ناشناس، درگیر خاطرات تلخ و فراموششدهای میشود. هر تکه از این پیکره، پردهای از گذشتهی دفنشده را کنار میزند و مرز میان واقعیت و خیال را در هم میشکند.
آذین فهیمی، امیر بشیرنژاد و کسری ظفر منش از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش میپردازند.
از دیگر عوامل این اثر هنری میتوان به مدیر تولید و جانشین تهیه کننده: عباس خدیری، مدیر فیلمبرداری: کیوان شعبانی، استدی کم: سینا علیپور، طراح صحنه و لباس: لیلی رضایی، منشی صحنه:شیما الله بیگی، مجسمه ساز: دلاور خسرونیا، مدیر برنامه ریزی: عطیه کردی، مدیر صدا برداری: عرفان رضایی، طراح گریم: ریحانه عادل نژاد، تدوین: حسین جمشیدی گوهری، موسیقی: رضا شبیری، طراح پوستر و نشان: محمد تقی پور، مدیر تدارکات: علیرضا واشقانی فراهانی و مشاور رسانهای: سیدمحمدصادق سیادت اشاره کرد.
فیلم کوتاه «فیگور» با نگاهی هنرمندانه به روان انسان، تلاش دارد مخاطب را به سفری درونی میان حافظه و هویت ببرد.
اجرای «ح.م یک پرتره» در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران
نمایش «ح.م یک پرتره» به نویسندگی و کارگردانی داود زاهدی در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه میرود.
«ح.م یک پرتره» یک تئاتر مستند بیوگرافی از زندگی حسن مقدم، نویسنده نمایشنامه «جعفرخان از فرنگ آمده» است.
بازیگران نمایش (بر اساس حروف الفبا) عبارتند از: احمد افشاری، رامتین روزبهان، آوینا زاهدی، شقایق صحرایی، سارا فردوسی، فرید کشکولی.
«ح.م یک پرتره» از سهشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ هر روز (جز شنبهها) در ساعت ۲۰:۳۰ در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران اجرا خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات