• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404021813097
  • خبرنگار : 30147

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران مطرح کرد

ضرورت ایجاد بازارچه‌های دائمی در تقویت اقتصاد محلی

ضرورت ایجاد بازارچه‌های دائمی در تقویت اقتصاد محلی

ایسنا/خراسان رضوی مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی چناران گفت: ایجاد بازارچه‌های دائمی به تقویت اقتصاد محلی و ایجاد اشتغال و تقویت روحیه کارآفرینی کمک می‌کند.

محمد طاهریان مقدم ۱۸ اردیبهشت، در حاشیه برگزاری نمایشگاه صنایع‌ دستی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با برگزاری نمایشگاه‌ها و ایجاد فضاهای دائمی، چناران می‌تواند به عنوان قطب مهمی در عرصه صنایع‌دستی کشور شناخته شود و به جذب گردشگران و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر محلی یاری رساند.

وی صنایع‌ دستی را یکی از ارکان کلیدی فرهنگی و اقتصادی هر منطقه دانست و اظهار کرد: این صنایع نمایانگر فرهنگ غنی و هنرهای سنتی مردم چناران هستند و به عنوان منبع درآمد و اشتغال برای بسیاری از خانواده‌ها شناخته می‌شوند.

طاهریان مقدم برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌ دستی، نظیر نمایشگاه اخیر در سالن نهم دی ناحیه مقاومت بسیج چناران را فرصتی مناسب برای معرفی و حمایت از تولیدات محلی دانست و افزود: هدف اصلی از برپایی این رویداد، حمایت از تولیدات داخلی و توانمندسازی زنان خانه‌دار است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه به مناسبت دهه کرامت و هفته بسیج سازندگی و با همکاری نهادهای مختلف از جمله بسیج سازندگی و بنیادهای برکت و علوی برگزار شده است، گفت: نمایشگاه با ۱۱۰ غرفه مشاغل خانگی تا ۱۹ اردیبهشت میزبان محصولات متنوعی از جمله صنایع‌دستی، گل و تولیدات خانگی است.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی چناران خاطرنشان کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به معرفی محصولات محلی و ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی کمک می‌کند و حس تعلق و اعتماد به نفس را در تولیدکنندگان تقویت می‌کند.

وی همچنین تأکید کرد: برگزاری نمایشگاه‌های مقطعی به تنهایی کافی نیست و ایجاد بازارچه‌های دائمی برای صنایع‌دستی در چناران ضرورت دارد.

طاهریان مقدم، ادامه داد: همچنین این بازارچه‌ها می‌توانند به عنوان یک بستر ثابت برای فروش محصولات محلی عمل کنند و به تولیدکنندگان این امکان را بدهند که در طول سال، محصولات خود را به فروش برسانند.

وی با بیان اینکه با فراهم کردن فضایی مناسب برای فروش و نمایش محصولات، افراد بیشتری به این حوزه جذب خواهند شد و این امر به نوبه خود می‌تواند به توسعه پایدار اقتصادی منطقه کمک کند، یادآور شد: بازارچه‌های دائمی همچمنین می‌توانند به ترویج فرهنگ و هنر محلی کمک کنند و موجب آشنایی نسل‌های آینده با این صنایع شوند.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی چناران همچنین با اشاره به اینکه ۹۸ درصد هنرمندان صنایع‌ دستی شهرستان را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ هنرمند صنایع‌دستی در قالب ۵۰ رشته شامل دوخت لباس سنتی، نمدمالی و تزئینات نمدی، فرت‌بافی، گلیم‌بافی، معرق روی چوب، عروسک بافی و زیورآلات در شهرستان چناران به صورت کارگاهی و مشاغل خانگی مشغول فعالیت هستند.

طاهریان مقدم تصریح کرد: با حمایت از تولیدکنندگان و فراهم کردن شرایط مناسب برای فعالیت‌های آنان، می‌توان آینده‌ای روشن و پایدار برای صنایع‌ دستی چناران رقم زد.

وی تأکید کرد: با توجه به اهمیت صنایع‌دستی در توسعه پایدار، تلاش‌های بیشتری برای ایجاد بازارچه‌های دائمی و حمایت از تولیدکنندگان باید صورت گیرد تا چناران به عنوان یک قطب فعال در عرصه صنایع‌ دستی شناخته شود.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی چناران خاطرنشان کرد: با این اقدامات، چناران می‌تواند به یکی از مراکز مهم تولید و فروش صنایع‌ دستی در کشور تبدیل شود و در این راستا، تمامی نهادهای مرتبط باید همکاری و همفکری لازم را داشته باشند تا این هدف محقق شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha