اکبر بهنامجو، استاندار قم در نشست خبری با اصحاب رسانه قم، که شامگاه، ۲۰ اردیبهشت در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، بیان کرد: رسانهها موتور محرکه استانداری هستند و پروژههای توسعه استانی در راستای انتقال مسائل و مشکلات و دغدغههای مردمی از طریق رسانههای قم کلید میخورد.
وی با اشاره به اینکه حلقه مفقوده مشکلات فرهنگی جامعه، مهارت گفتوگو است، افزود: مشکلات امروز خبرنگاران بسیار است و باید احصا و از سوی استانداری برطرف شود.
بهنامجو اظهار کرد: محدودیتهای اعمال شده بر بافتهای قدیمی شهر برداشته شده و خرید و فروش توسط مردم و ساخت وساز بهمنظور احیای بافتهای قدیمی در راستای گردشگری و توسعه در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه مطالعات گرد و غبار تا پایان سال گذشته به پایان رسید، ادامه داد: ۵۰ هزار از اراضی سراجه بهعنوان کانون گرد و غبار شناخته شده است.
استاندار قم تصریح کرد: در راستای پایان گرد و غبار استان قم برنامهریزی شده است تا با اختصاص ۴ هزار میلیارد اعتبار زیرساختی در اراضی سراجه فراهم شود تا بتوان در فرصتی مناسب با کاشت درخت و پوشش گیاهی به کانون گرد و غبارهای قم پایان بدهیم.
بهنامجو گفت: متروی قم تا ۱۶۰ میلیارد توسط شهرداری قم به عنوان پیش پرداخت خرید واگنها از خارج از کشور داده میشود و الباقی آن از محل دولتی داده خواهد شد و تا پایان امسال واگن برای خط اول راهاندازی شود.
استاندار قم بیان کرد: صنایع سنتی استان مصرف گاز زیاد دارد و بهاین سمت حرکت میکنیم تا صنایع سنتی را با هدف کاهش مصرف انرژی و بازدهی بیشتر به سمت صنعتی شدن ببریم.
بهنامجو تصریح کرد: استان قم در حوزه انرژی خورشیدی پیشتاز است و تاکنون ۲۶۰۰ مگاوات پروانه احداث صادر شده که ۴۰۰ مگاوات آن وارد فاز اجرایی شده و برای بقیه نیز تخصیص زمین صورت گرفته است.
وی بیان کرد: مونوریل تاکنون از منظر توجیه اقتصادی به قطعیت نرسیده است و لذا برنامهها و جلسات در این راستا همچنان تا زمان حصول نتیجه ادامه دارد.
بهنام جو در خصوص پروژه فرودگاه بیان کرد: نزدیک ۱۵ جلسه با سرمایه گذار قبلی داشتیم بنا داریم قسمت باند و ترمینال را استانداری انجام دهد و بخش های گردشگری با سرمایه گذار باشد و در صورتی که مانعی نباشد تا دو و نیم سال آینده فرودگاه بهره برداری می رسد.
وی گفت: معماری خاص مذهبی ترمینال شهر قم قرار است به گونهای باشد تا هرکس با ورود به استان قم متوجه عظمت پایتخت مذهبی تشیع و جهانشهر شیعی باشد.
بهنامجو اظهار کرد: مهاجرپذیری استان قم، باعث تراکم بالای دانشآموزان در کلاسهای درسی شده است و امسال با کمبود کلاسهای درسی در استان مواجه هستیم.
استاندار قم گفت: به دنبال تکمیل اردوگاه های دانش آموزی ۱۵ خرداد، ملاصدرا هستیم و معتقدیم هر چه بتوانیم در حوزه دانش آموزی کار فرهنگی و آموزشی بهتری انجام دهیم جامعه موفق تر خواهد بود.
وی اظهار کرد: برخلاف تلقیهای نادرستی که بهوجود آمده باید اعلام کنیم، خاموشیهای برق استان قم، خاموشیهای پایتخت را جبران نمیکند، تهران هم مانند استان قم برق میرود، اما قم باید با استانهای دیگر مقایسه شود و این مسئله دغدغه جدی استانداری نیز بود و درخواست شفافیت قطعیهای برق در سراسر کشور را از رئیس جمهور خواستاریم.
بهنامجو در خصوص حواشی بهوجود آمده پیرامون دستاوردهای ۴۰ نفر در قالب سفر هیئت تجاری قم به چین، گفت: منابع اعتباری این سفر از سوی استان نبوده است و از محل اتاق بازرگانی تهران تأمین شده است.
وی افزود: سفر باید بهصورت رفت و برگشتی انجام شود و تا زمانی که چندین سفر انجام نشود، سوژههای مشترک احصا نمیشود و سرمایهگذاری از سوی کشور مورد تفاهم ایران، انجام نخواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال مبنی بر کمفروغی پروژهها و برنامههای سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی استانداری قم و عدم پیوست رسانهای آن، گفت: در انتصابات خود به دنبال افراد با تجربه هستیم.
بهنام جو ادامه داد: از ظرفیتهای سازمانهای مردم نهاد و سمن ها در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی بهره خواهیم برد.
به گزارش ایسنا، در پایان، از زحمات احمد نامداری، مدیرکل سابق روابط عمومی استاندار قم قدردانی شد و مختاری بهعنوان مدیر روابط عمومی استانداری قم معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات