• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404022417736
  • خبرنگار : 50294

وضعیت هوای کردستان در شرایط ناسالم قرار دارد/ پدیده گرد و خاک در استان ادامە دارد

وضعیت هوای کردستان در شرایط ناسالم قرار دارد/ پدیده گرد و خاک در استان ادامە دارد

ایسنا/کردستان کارشناس هواشناسی کردستان گفت: براساس گزارش‌ها و اطلاعات دریافتی از مرکز پایش محیط زیست کردستان، وضعیت هوای شهرهای سنندج، بانە و مریوان در شرایط بسیار ناسالم و نگران‌کننده‌ و شهر کامیاران نیز در شرایط خطرناک قرار دارد. 

خبات قمری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پدیده گرد و غبار که از روزهای گذشته آسمان کردستان را درگیر کرده است، همچنان ادامه دارد و باعث کاهش کیفیت هوا در شهرهای مختلف استان شده است.

وی افزود: در ساعاتی از بعد از ظهر امروز چهارشنبه وزش شدید باد سبب کاهش بیشتر کیفیت هوای استان خواهد شد، زیرا این پدیده باعث می‌شود ذرات معلق موجود در هوا جابجا شده و غلظت آن‌ها افزایش یابد.

قمری ادامه داد: همچنین برای روز پنجشنبه، وقوع رگبار رعد و برق و بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود و برای امروز و فردا نیز بارش‌های ضعیف و به صورت نقطە‌ای را در سطح استان شاهد خواهیم بود. 

کارشناس هواشناسی کردستان تصریح کرد: با توجە بە وضعیت ناسالم هوای کردستان، به افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، زنان باردار، سالمندان و کودکان توصیه می‌شود در صورت امکان از ترددهای غیر ضروری در هوای آلوده خودداری کنند.

وی اضافه کرد: در صورت اجتناب‌ناپذیر بودن تردد در فضای باز، استفاده از ماسک‌های مناسب و رعایت نکات بهداشتی ضروری است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha