به گزارش ایسنا؛سفیر ژاپن در ایران به تماشای فیلم سینمایی « روی خط صفر» ساخته مهرداد غفارزاده نشست.
تسوکادا تاماکی سفیر ژاپن بعد از دیدن فیلم با
بیان اینکه باعث افتخار است که یکی از اولین بینندگان این فیلم درایران هستم، گفت: این فیلم اثر مشترکی است بین ایران و ژاپن، که در ژاپن اکران موفقی داشته است و امیدوارم در ایران نیز همین اتفاق خوبی برای فیلم بیافتد.
وی ادامه داد: تشکر میکنم که به من این مکان و زمان را برای لذت بردن از فرهنگ هدیه دادید. دنیای ما سیاستمداران و حوزه دولتی با دنیای شما هنرمندان و اهالی سینما متفاوت است اما هر دو یک ماموریت مشترک نیز داریم و آن ایجاد ارتباط با مردم است.
تسوکادا تاماکی بیان داشت: من معتقدم شما اهالی سینما هم به شکلی دیپلماتهای هنری و فرهنگی هستید و نه تنها برای ایجاد ارتباط بین دو ملت و بلکه تمام مردم جهان کار میکنید.
وی با بیان اینکه «زیر خط صفر» فیلم ارزشمندی بود؛، گفت: نکته مهم این بود که هر کدام از ما که فیلم را تماشا کردیم یک برداشت مختص خودمان از فیلم داشتهایم و همین یکی از ارزشهای اصلی فیلم بود. این فیلم یک فیلم عمیقی است و تأثیرگذار است.
در ابن برنامه یوشیماسا جیمبو دیگر کارگردان فیلم نیز به صورت آنلاین با حاضران درباره فیلم صحبت کرد و از اینکه در این فیلم با سینمای ایران و کارگردانی ایرانی همکاری داشته ابراز خوشحالی کرد و پیام بازیگر زن فیلمش را برای حاضران خواند.
در انتهای این برنامه کوروش اسکندری مدرس و منتقد سینما با مهرداد غفارزاده و مهدی احمدی درباره فیلم به گفتگو پرداخت.
در این نمایش که در خانه شماره ۲۲ انجام شد افرادی همچون محمدرضا هنرمند ( کارگردان سینما)، وحید نیکخواه آزاد ( تهیه کننده سینما) ، مهدی احمدی ( بازیگر روی خط صفر)، و تعدادی از اعضای سفارت ژاپن نیز حضور داشتند.
عوامل سازنده این فیلم عبارتند از تهیه کنندگان: سودابه خسروی، نائوکو ایشی سه، ایده و طرح ساختار فیلم: مهرداد غفارزاده، فیلمنامه نویسان: مهرداد غفارزاده، یوشیم یشو جیمبو، اکبر روح، کارگردانان: مهرداد غفارزاده، یوشیم یشو جیمبو، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: سیامک مردانه، دستیار دوم کارگردان: نعیم جعفری، منشی صحنه: گل کوشان، مدیر تولید: سید جلیل معتضدی، طراح صحنه و لباس: شیده محمودزاده، طراح چهره پردازی: سودابه خسروی، مدیر فیلمبرداری بخش ایران، ترکیه، آفریقا: محمد فکوری، صدا بردار ایران: مهدی ابراهیم زاده، عکاس: نادر فوقانی، صداگذار: حسین ابوالصدق، آهنگساز:کیاوش صاحب نسق، تدوین: شاهین یارمحمدی، تیتراژ: مهران گل محمدی، امور کامپیوتری: امین انتشاری، لابراتوار: استودیو روشنا، امور بین الملل: علی غیاثوند، سرمایه گذاران: عبدالرضا آصفی، سودابه خسروی، نائوکو ایشی سه.
از ددالوس و ایکاروس چه خبر؟
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب، همایون غنیزاده نمایش «ددالوس و ایکاروس» را از اول خرداد ماه در پردیس تئاتر و موسیقی دِکُر (باغ کتاب) روی صحنه میبرد.
غنیزاده از کارگردان ها است که آخرین تجربه کارگردانی وی در عرصه تئاتر با نمایش «میسیسیپی نشسته میمیرد» سال ۱۳۹۵ در تالار وحدت بود و حالا پس از ۹ سال دوری با تأسیس کارگاه تئاتر با اجرای نمایش «ددالوس و ایکاروس» به عرصه تئاتر بازمیگردد.
«ددالوس و ایکاروس» که با حضور حمیدرضا نعیمی و جواد نمکی به عنوان بازیگر از آثار موفق تئاتر ایران در دهه ۸۰ بود، این بار با روندی متفاوت از اول خرداد در کُرباکس پردیس تئاتر و موسیقی دِکُر (باغ کتاب) روی صحنه میرود.
این نمایش که پیشفروش بلیت آن با استقبال تماشاگران رو به رو شده، هر شب در ۴ سانس به صحنه میرود.
غنیزاده در این اثر با پرورش بازیگران جوان، در هر سانس قصد دارد یک گروه از بازیگرانش را روی صحنه بفرستد.
در این اثر نمایشی که سجاد افشاریان تهیهکنندگی آن را برعهده دارد، فرناز توللی، ایمان فتاحی، سامان قاسمی، مهشید آقاخانی، سیدمحمد سعیدی، یاسمن مومنی، دارا طباطبایی، لیلا میرحسینی، حسام علیخانی، النا فلاطون، کیوان زارعی، آیدا ابراهیمی، حمیدرضا کوهرنگ، نیلوفر حسینزاده، اسماعیل صالحی، مهتاب اقبالی، امیرعلی بهبهانی، نیلوفر سراجی، به عنوان گروه بازیگران «ددالوس و ایکاروس» حضور دارند.
علاقهمندان برای تهیه بلیت اجراهای این اثر میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
عکس از شاهین آزما است.
«مهمانی شام» در تماشاخانه هامون
نمایش «مهمانی شام» نوشته نیل سایمون به تهیهکنندگی و کارگردانی النا امیدی از دوشنبه ۲۹ اردیبهشت، هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در تماشاخانه هامون روی صحنه میرود.
النا امیدی پیش از این نمایش «اتاق ورونیکا» را در کارگاه نمایش تئاتر شهر و خانه هنر دیوار روی صحنه برده است.
نمایش «مهمانی شام» روایتی هوشمند از عشق، جدایی و فرصتی دوباره تلخ، شیرین، خندهدار از زندگی است و در خلاصه داستان آن آمده: سه زن و سه مرد، بیخبر از گذشته مشترکشان، به مهمانی شامی مرموز در قلب پاریس دعوت میشوند. رازها برملا میشود، زخمها دوباره سر باز میکنند و عشق، در جایی که فکرش را نمیکنی، جان میگیرد.
علی جدا، مهرشاد امینی، احمد پورک، آسا جاور، زینب سیفی و النا امیدی بازیگرانی هستند که در این نمایش به ایفای نقش میپردازند.
از دیگر عوامل این اثر میتوان به: مهتاب صفدری(مترجم)، حسین کاظمی(طراح صحنه)، رضا خزرایی(طراح نور)، النا امیدی (طراح لباس)، سونیا حیدری(طراح گریم)، محمد علی ایران(طراح پوستر)، دینا جعفری و مهدی فرجی(دستیاران کارگردان)، حامد قریب(مشاور رسانه) و ... اشاره کرد.
توضیحات حسین مسافر آستانه درباره جشنواره «ستاره ناهید»
دبیر نخستین جشنواره ملی تئاتر «ستاره ناهید» با تشریح رویکرد این رویداد گفت: تمرکز ما در این جشنواره بر نمایشنامههایی است که برگرفته از ادبیات فارسی و زندگی مفاخر باشند و گروههای برگزیده، آثار خود را با حمایت جشنواره، در شهر خود اجرا میکنند.
به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی تئاتر «ستاره ناهید»، حسین مسافرآستانه دبیر جشنواره، درباره نخستین دوره آن که با عنوان جایزه استاد معین توسط انجمن آثار و مفاخر ایران برگزار میشود، افزود: این جشنواره نمایشنامه و نمایشنامهنویسی را با رویکرد پرداخت به ادبیات فارسی مورد توجه قرار میدهد. از گذشته تا امروز در پیوند ادبیات نمایشی و ادبیات داستانی چه معاصر و چه کهن پیوستگی محکمی را شاهد نیستیم. هر از چندگاهی ممکن است یک نمایشنامهنویس با نگاهی به یکی از آثار ارزشمند ادبی دوران گذشته نمایشنامهای نوشته باشد اما جریانی که در آن نمایشنامهنویسان با رویکرد ادبیات غنی کشور به تحریر نمایشنامه بپردازند، نداشتیم.
وی ادامه داد: برای توجه به این امر، پیوند بین ادبیات داستانی (اعم از منظومهها و نثرها) و ادبیات نمایشی و نیز توجه به زندگینوشت مفاخر بزرگ ایران، نخستین جشنواره ملی تئاتر «ستاره ناهید» برگزار میشود و سعی دارد نمایشنامههایی را بپذیرد که به این موضوع بپردازند.
مسافرآستانه عنوان کرد: این فستیوال نمایشی در چهار بخش طراحی شده است؛ بخش تحقیق و پژوهش که برای رویکرد جشنواره بسیار مهم، لازم و ضروری است. بخش نمایشنامهنویسی که مسابقه مستقلی است. نمایش صحنهای و نمایش خیابانی نیز دیگر بخشهای جشنواره هستند. پیوند و اشتراک این بخشها، اقتباس و نگاهی به ادبیات ایران و زندگی مفاخر است.
دبیر نخستین جشنواره ملی تئاتر «ستاره ناهید» درباره تمایز این رویداد توضیح داد: آثار پذیرفته شده با اهدای کمک هزینه به گروهها در شهرهای خودشان اجرا و داوری میشوند. تعدادی از این آثار نیز دعوت میشوند تا علاوه بر اجرای عمومی در شهر خودشان، در بخشهای خیابانی و صحنهای، در شهرهای مختلف استان گیلان اجرا شوند. جایزه دکتر معین به منظور توجه به شخصیت علمی و ادبی این استاد بزرگ، طراحی شده که مقطع نهایی برگزاری آن در گیلان باشد.
مسافرآستانه اضافه کرد: مراسم اختتامیه جشنواره قرار است در نیمه دوم شهریور برگزار شود.
علاقهمندان به شرکت در بخش پژوهش میتوانند برای ثبتنام و ارسال چکیده مقالات خود تا تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ اقدام کنند. همچنین هنرمندان برای ثبت نام و ارائه اثر در بخشهای نمایشنامه و نمایشهای خیابانی و صحنهای تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ فرصت دارند.
علاقهمندان میتوانند برای اطلاع بیشتر، چگونگی ثبتنام و ارسال اثر به فراخوان نخستین جشنواره ملی تئاتر «ستاره ناهید» مراجعه کنند.
تولید یک فیلم
از تولید فیلم سینمایی «در میان ما» به کارگردانی سیامک ابراهیمی در ایران و ترکیه
فیلم جدید سیامک ابراهیمی، فیلمساز و عکاس ایرانی، با عنوان «در میان ما» وارد مرحله تولید شد. این فیلم که با روایتی انسانی و دغدغهمند به زندگی و چالشهای زندگی زنان در خاورمیانه میپردازد، در دو کشور ایران و ترکیه فیلمبرداری میشود.
«در میان ما» ترکیبی از بازیگران سرشناس ایرانی و ترک را داراست که روایتگر داستان زنانی هستند که در دل محدودیتهای فرهنگی، خانوادگی و اجتماعی که دارند به دنبال معنا، آزادی و بازتعریف هویت فردی خود هستند. جزئیات بیشتر درباره بازیگران فیلم بهزودی از سوی تیم تولید اعلام خواهد شد.
سیامک ابراهیمی با آثار مستند و داستانی خود شناخته میشود، پیشتر با فیلم «من، زهره» به بخش رقابتی جشنواره بینالمللی فیلم دوربان در آفریقای جنوبی راه یافت و موفق شد جایزه بهترین فیلم بلند جشنواره فیلم فست در رومانی را از آن خود کند و اینگونه نگاهها را متوجه خود ساخت.
او همچنین کارگردانی فیلم داستانی «دارِ کاج» و بیش از دهها مستند درباره مفاخر فرهنگی و هنری ایران را در کارنامهاش دارد. نگاه انسانی، زبان بصری روایی مخصوص او، و پرداخت دقیق به موضوعات اجتماعی، ویژگی برجسته آثار اوست.
سیامک ابراهیمی فارغالتحصیل کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه هنرهای زیبای معمار سنان ترکیه است و به عنوان یکی از فیلمسازان مستقل و بینالمللی شناخته میشود که همزمان در ایران، ترکیه و اروپا فعالیت دارد.
فیلم «دور، در میانه شرق» مجوز نمایش گرفت
فیلم سینمایی «دور، در میانه شرق» به کارگردانی آرش انیسی و تهیهکنندگی بهروز نشان، موفق به دریافت مجوز اکران عمومی شد.
این اثر که ابتدا با نام «روی زمینه قرمز» پروانه ساخت گرفته بود، طبق اعلام دست اندرکاران با اصلاحات متعددی در شورای پروانه نمایش دولت قبل مواجه شد، اما در نهایت بدون هیچگونه اصلاحیهای مجوز نمایش را دریافت کرد.
امیر نوروزی، شقایق شوریان، اصغر پیران، امیر احمد قزوینی، معصومه آقابیگی. سونیا سنجری، پریا مجللی، ملیکا پازوکی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
«دور، در میانه شرق» داستان گروهی فیلمسازی را روایت میکند که برای ساخت اثر خود به دزفول سفر میکنند اما با گروهی از دزدان آثار هنری روبهرو میشوند.
عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از:
کارگردان، نویسنده و تدوینگر: آرش انیسی تهیهکننده: بهروز نشان سرمایه گذار: خسرو نشان، بهنام کیامرزی، آرش انیسی، مدیر تصویربرداری: علی حسینزاده، طراح صحنه: پوریا اخوان طراح لباس: آوا میرشاه ولد موسیقی: عیسی حبیبزاده، مدیر صدابرداری: حسن شبانکاره صداگذار: حسین قورچیان، انیمیشن: محمد میروهابی، جلوههای ویژه: سروش کیومرثی، مدیر برنامهریزی: کیمیا بختیاریان جانشین تهیه کننده: محمدرضا خردمندان و مدیر روابط عمومی: آیدا اورنگ.
انتهای پیام
نظرات