• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404022819942
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

دستگیری قاپ زن حرفه ای و کشف سرقت‌های۲۰ میلیاردی در تبریز

دستگیری قاپ زن حرفه ای و کشف سرقت‌های۲۰ میلیاردی در تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از دستگیری یک نفر قاپ زن حرفه ای و دو مالخر و کشف ۱۵ فقره سرقت گوشی هوشمند سرقتی به ارزش ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.

سردار علی محمدی در تشریح این خبر اظهار کرد: به دنبال وقوع چند فقره سرقت به شیوه قاپ‌زنی در سطح شهرستان تبریز، بررسی موضوع و شناسایی و دستگیری سارقین در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود : با تلاش شبانه روزی همکاران و با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی، کارآگاهان یک نفر قاپ زن حرفه‌ای را شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر کرده و به مقر انتظامی دلالت دادند.

وی ادامه داد: متهم ضمن معرفی دو نفر مالخر به ۱۵ فقره سرقت گوشی به شیوه قاپ زنی به ارزش ۲۰ میلیارد ریال اعتراف کرده و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی، محمدی در پایان بیان کرد: شهروندان، به خصوص بانوان هنگام عبور از معابر، ضمن هشیار بودن به اطراف خود، مسیر صحیح و شلوغ را برای تردد انتخاب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha