وحید حسن زاده در گفتوگو با ایسنا، درباره اجرای برنامههای پیشبینی شده برای تعاونیهای این اتاق اظهار کرد: به منظور قدرتمند و منسجمتر شدن تعاونیها در حوزه اقتصاد برنامه ریزیهای متعددی صورت رفته تا بتوانند فعالیت مفیدی داشته باشند و به سهم واقعی خود نزدیکتر شوند.
وی ادامه داد: طبق همکاریهای سهگانه و همیشگی اتاقهای تعاون، اصناف و بازرگانی، بحث پایش محیط کسب و کار در دستور کار قرار دارد و پیرو اقدامات اتاق بازرگانی، در این خصوص در جلسه شورای گفت و گو نیز مقرر شد با همراهی اتاقهای تعاون و اصناف، موضوع تا حصول نتیجه مطلوب با جدیت پیگیری شود.هدف از این طرح،شناخت اولویتهای و ظرفیتهای اقتصادی مورد نیاز جامعه است.
دبیراتاق تعاون استان تهران با اشاره به ناترازیهای به وجود آمده در حوزه انرژی، اظهار کرد: این ناترازیها بحث و اولویت روز جامعه است که باید توجه ویژهای به این حوزه شود.برای حل مشکل ناترازیها نیازمند جذب سرمایه و مشارکت سرمایهگذاران خواهیم بود.
حسنزاده در ادامه درباره برنامههای پیش روی اتاق تعاون تهران گفت: برنامههای ما در بخشهای مختلف از قبیل تهیه اقلام اساسی و مورد نیاز جامعه با قیمت تمام شده و عرضه بی واسطه محصولات و خدمات خواهد بود.
وی نقطه ورود و طلایی تعاونیها را حذف واسطهها و تجمیع سرمایهها برشمرد و خاطرنشان کرد: این تجمیع سرمایههای خرد در نهایت جهت برطرف کردن نیاز روز مردم از جمله اقلام اساسی یا خدماترسانی از منابع اصلی و نهایت سود رسانی به اعضای تعاونیها خواهد بود.
دبیر اتاق تعاون استان تهران درعین حال فلسفه تعاون را تجمیع سرمایههای خرد دانست و گفت: فلسه بخش تعاون همراستا با شعار سال است.سرمایهگذاری در تولید هدف اساسی این شعار است و تجمیع این سرمایهها نیز به نزدیکتر شدن ما به این اهداف کمک خواهد کرد.
به گفته حسنزاده اتصال حرفهها و صنوف مختلف به یکدیگر، باعث ایجاد تمایز با بخشهای دیگر میشود و محصولات تعاونیها در بخشهای مختلف خدماتی و تولیدی، ورودی مناسبی برای شرکتها بوده و به ایجاد زنجیره ارزش و ارائه خدمات مناسبتر به جامعه منجر میشود.
وی در پایان گفت: ورشکستگی تنها در بخش تعاون اتفاق نمیافتد بلکه در حوزههای مختلف از جمله بنگاههای تجاری و واحدهای صنفی مختلف امکان ورشکستگی وجود دارد و به دلایل متعدد از جمله محدودیتهای مالی و عدم ثبات اقتصادی رخ میدهد.
انتهای پیام
نظرات