به گزارش ایسنا، حمیدرضا خان محمدی در نشست هماهنگی نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی استان ایلام که در محل استانداری و به صورت ارتباط ویدئویی با مدیران آموزش و پرورش مناطق و شهرستانها برگزار شد، از تشکیل گروههای مردمی برای مدرسه سازی خبر داد و گفت: با تعهد ۱۸.۶ هزار میلیارد تومانی خیرین مدرسهساز و تمرکز بر هوشمندسازی مدارس، تحولی بنیادین در انتظار آموزش و پرورش است.
وی با اشاره به تأکید رئیس جمهور بر مردمیسازی آموزش و پرورش اظهار کرد: توجه ویژه مقام معظم رهبری و سپاسگزاری ایشان از رئیس جمهور به دلیل اهتمام به این حوزه، بیسابقه بوده است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تصریح کرد: رئیس جمهور ۳۰ نشست تخصصی برای موضوع نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی برگزار کردهاست و این نشاندهنده عزم جدی دولت برای تحول در نظام آموزشی است.
وی با اشاره به اینکه استان ایلام در زمینه مردمیسازی نهضت مدرسه سازی پیشتاز است، افزود: گفتمان غالب در شهرستانها باید گفتمان آموزش و پرورش باشد، زیرا ریشهدارترین مساله هر جامعه، فرهنگ آن است.
خانمحمدی بیان کرد: خوشبختانه الگوی عمل نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی با امضای وزرای آموزش و پرورش و کشور ابلاغ شده و حامیان و منابع تأمین مالی این طرح نیز مشخص شدهاند.
وی با قدردانی از خیران مدرسهساز کشور، گفت: تعهدهای خیران از ۷.۷ همت به ۱۸.۶ همت افزایش یافته است که نشاندهنده اعتماد آنان به این نهضت است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: ظرفیت بند «خ» ماده ۲۰ قانون مالیاتهای مستقیم، فرصت مناسبی برای جذب منابع مالی است که بر این اساس ۷۸ درصد مردم نیز تمایل دارند مالیات خود را در حوزه آموزش و پرورش هزینه کنند.
وی با تأکید بر ضرورت ایجاد فضاهای آموزشی جذاب و پیشرفته، گفت: باید نمونههای موفق را با استفاده از موشنگرافی به اطلاع مردم برسانیم و با صنایع وارد مذاکره شویم و این در حالی است که در کرمان، ۱۴ صنعت ۵۰۰ میلیارد تومان از مالیات خود را به آموزش و پرورش اختصاص دادهاند و این رویکرد باید در سراسر کشور ترویج شود تا مسئولیت اجتماعی شرکت ها به سمت آموزش و پرورش سوق داده شود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ادامه داد: مولدسازی ظرفیت دیگری است که میتوان از طریق تغییر کاربری مدارس تخریبی بلا استفاده، درآمد اختصاصی برای آموزش و پرورش ایجاد کرد و اجرای پروژههای در حال احداث را شتاب بخشید.
خان محمدی با اشاره به پیشتازی ایلام در خدمترسانی به زائران اربعین حسینی (ع) ابراز امیدواری کرد، این استان در نهضت عدالت آموزشی نیز بدرخشد و افزود: پروژههای نیمهتمام باید تا اول مهر به اتمام برسند و گروههای مردمی باید در کنار کار قرار گیرند. تجهیزات نیز باید تا آغاز سال تحصیلی جدید تامین شوند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با قدردانی از فرمانداران، مدیران آموزش و پرورش، خیران و دهیاران، از حضور فعال استاندار ایلام در گروههای مردمی قدردانی و ابراز امیدواری کرد با ادامه این روند، آموزش و پرورش ایلام به جایگاه درخور مردم مرزبان و دوستداشتنی استان برسد.
گفتنی است، ۱۲۳ مدرسه سنگی، کانکسی و تخریبی در این استان شناسایی شده که انتظار میرود تا پیش از مهر امسال با اجرای پروژههای ساخت و مدارس جدید، این تعداد مدرسه حذف شود.
انتهای پیام
نظرات