• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404030603520
  • خبرنگار : 71070

کرونا در راس ویروس های تنفسی شناسایی شده در اردیبهشت ماه

کرونا در راس ویروس های تنفسی شناسایی شده در اردیبهشت ماه

در اردیبهشت ماه سال جاری، ویروس کووید-۱۹ با ۱۰.۸ درصد در راس ویروس های تنفسی در گردش در کشور قرار داشت.

به گزارش ایسنا، به منظور رصد و پایش ویروس های در گردش بیماریهای حاد تنفسی،  دیده وری مولتی پلکس(۲۱ پاتوژن تنفسی)  در دانشگاه های منتخب علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و هرمزگان از مرداد ماه سال ۱۴۰۲ شروع شد.

بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، بر اساس این پایش، در اردیبهشت ماه سال جاری، تعداد ۱۱۱ نمونه از نظر ۲۱ پاتوژن تنفسی، تحت آزمایش قرار گرفت.

نتایج نشان دهنده آن است که ویروس کووید-۱۹ با ۱۰.۸درصد، رینوویروس با ۸.۱ درصد و ویروس های آنفلوانزا با ۶.۳ درصد در راس ویروس های در گردش هستند.

بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، از 111 نمونه ارسالی در اردیبهشت ماه، 34 نمونه مثبت اعلام شده و دو مورد از ویروس HMPV نیز شناسایی شده است.

درصد فراوانی ویروس های تنفسی شناسایی شده در اردیبشهت ماه  سال جاری، در نمودار زیر نمایش داده می شود:

کرونا در ویروس های تنفسی شناسایی شده در اردیبهشت ماه

کرونا در ویروس های تنفسی شناسایی شده در اردیبهشت ماه

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha