• یکشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404032516413
  • خبرنگار : 50072

پیش‌بینی سود بزرگترین شرکت‌های هواپیماسازی جهان

پیش‌بینی سود بزرگترین شرکت‌های هواپیماسازی جهان

بوئینگ انتظار دارد که تقاضای جهانی برای سفرهای هوایی تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۴۰ درصد افزایش یابد و این موضوع نیاز به هزاران هواپیمای جت جدید در چند سال آینده را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، این شرکت انتظار دارد تقاضا برای هواپیمای مسافربری جدید تا ۲۰۴۴ به ۴۳ هزار و ۶۰۰ فروند هواپیما افزایش یابد که مشابه پیش‌بینی سال گذشته برای ۲۰۴۳ با رقم ۴۳ هزار و ۹۷۵ فروند هواپیما است.

ایرباس، رقیب اروپایی بوئینگ نیز هفته گذشته پیش‌بینی تقاضای تجاری ۲۰ ساله خود را دو درصد افزایش داد و به ۴۳ هزار و ۴۲۰ جت رساند و گفت که انتظار می‌رود، صنعت حمل و نقل هوایی از تنش‌های تجاری فعلی عبور کند.

پیش‌بینی تحویل بوئینگ شامل نزدیک به ۳۳ هزار و ۳۰۰ هواپیمای مسافربری تک راهرو (باریک پیکر)، کمی بیش از ۷۸۰۰ جت پهن‌پیکر، ۹۵۵ هواپیمای باری و ۱۵۴۵ جت منطقه‌ای است. جت‌های تک راهرو شامل ۷۳۷ مکس و خانواده رقیب ایرباس، ای۳۲۰نئو می‌شوند و تقریبا از هر پنج تحویل بوئینگ، چهار فروند را تشکیل می‌دهند.

در حالی که پیش‌بینی جدید، تحویل سفارش‌های بوئینگ تقریبا یکسان است اما پیش‌بینی ۲۰ ساله آن برای رشد ترافیک مسافری از ۴.۷ درصد در چشم‌انداز سال گذشته به ۴.۲ درصد در سال جاری کاهش یافته است.

به همین ترتیب، بوئینگ پیش‌بینی رشد اقتصادی جهانی خود را از ۲.۶ درصد به ۲.۳ درصد و همچنین رشد ترافیک بار را از ۴.۱ درصد به ۳.۷ درصد و رشد ناوگان را از ۳.۲ درصد به ۳.۱ درصد کاهش داد.

با وجود پیش‌بینی پایین‌تر برای ترافیک بار، دارن هالست، معاون بازاریابی تجاری بوئینگ گفت: انتظار نمی‌رود نوسانات تجاری به‌طور قابل توجهی تقاضای بلندمدت را تغییر دهد و افزود فکر می‌کنم باید به چشم‌اندازی که ۲۰، ۴۰ و ۶۰ سال گذشته از نظر ارزش بار هوایی به ما ارائه کرده و این واقعیت که تقریبا چهار درصد رشد در این بازار وجود داشته است، برگردیم.

از زمان کووید-۱۹، تقاضای سفرهای هوایی به حالت عادی بازگشته است، اما تولید هواپیما فقط نیمی یا حتی کمتر از قبل از همه‌گیری باقی مانده و در نتیجه کمبود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ هواپیما ایجاد شده است.

پیش‌بینی می‌شود سفرهای هوایی جهانی تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۴۰ درصد افزایش یابد که در مقایسه با اوج قبل از همه‌گیری کرونا است. بوئینگ انتظار دارد طی ۲۰ سال آینده حدود ۵۱ درصد از تقاضا برای هواپیماهای جدید از رشد و نه از جایگزینی هواپیماهای قدیمی ناشی شود.

طبق این چشم‌انداز، انتظار می‌رود چین و آسیای جنوبی/جنوب شرقی که شامل هند نیز می‌شود، نیمی از این ظرفیت اضافی را به خود اختصاص دهند همچنین آمریکای شمالی و اوراسیا بیش از نیمی از تحویل‌های پیش‌بینی‌شده برای جایگزینی هواپیماهای قدیمی را تشکیل می‌دهند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، چین حدود ۱۰ درصد از سفارشات معوقه فعلی بوئینگ را تشکیل می‌دهد و این کشور تحویل هواپیماهای جدید بوئینگ را به دلیل اختلاف با آمریکا بر سر تعرفه‌ها متوقف کرد، با این حال، اورتبرگ در ماه مه به سرمایه‌گذاران گفت که انتظار می‌رود تحویل‌ سفارش‌ها در این ماه از سر گرفته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha