• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404040905955
  • خبرنگار : 71342

از اجرای با حضور ناظرزاده کرمانی و رویا افشار تا چند خبر دیگر

از اجرای با حضور ناظرزاده کرمانی و رویا افشار تا چند خبر دیگر

در این بسته خبری بر خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

نمایش «آداب شکار روباه» شب‌گذشته، یکشنبه هشتم تیر ماه با حضور رویا افشار بازیگر تئاتر و سینما و فرهاد ناظرزاده کرمانی، پژوهشگر و استاد دانشگاه در سالن چهارسوی مجموعه تئاترشهر اجرای خود را آغاز کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، در نخستین شب اجرا، رویا افشار، بازیگر تئاتر و سینما و فرهاد ناظرزاده کرمانی، پژوهشگر و استاد دانشگاه مهمان ویژه نمایش بودند.

ناظرزاده‌کرمانی پس از پایان اجرا با حضور روی صحنه، ضمن قدردانی از گروه اجرایی، نکاتی را درباره ساختار و محتوای اثر بیان کرد.

او در تحلیل خود به چندلایه بودن شخصیت اصلی نمایش اشاره کرد و گفت: ما با چهره‌ای مواجه بودیم که هم سیمای یک فاتح را دارد، هم وجوهی زنانه و حتی نوعی هویت اخته‌شده که نه مادرانه، بلکه برگرفته از ذهنیتی است که مردانگی را تنها ارزش ممکن می‌داند. چنین شخصیتی به‌نوعی با خودش در جنگ است، فردی که نمی‌تواند با درون خویش کنار بیاید.

ناظرزاده کرمانی با اشاره به اینکه نمایش از منظرهای گوناگون به شخصیت تاریخی آقامحمدخان قاجار می‌پردازد، افزود: می‌توان او را هم به چشم یک دیکتاتور دید و هم به‌عنوان کسی که مرزهای ایران را تثبیت کرد. البته همه آنچه او ساخته بود، بعداً از سوی برادرزاده‌اش فتحعلی‌شاه از دست رفت. نمایش تلاش می‌کند نشان دهد آقامحمدخان فقط یک شخصیت تاریخی نیست، بلکه بازتابی از کشمکش‌های درونی خود ماست.

او با تأکید بر ویژگی‌های فرمی و ساختاری نمایش گفت: نمایش چندین بار به نقطه آغاز بازمی‌گشت، حرکتی که نشانه‌ای از نگاه خلاقانه نویسنده است. همچنین کارگردان با بهره‌گیری از رنگ سرخ، خیمه‌ای خونین و صندوقی در صحنه، موفق شد مفاهیم تاریخی و ذهنی را در فضایی نمادین و فشرده بازتاب دهد. دو شخصیت اصلی نیز نه‌تنها با یکدیگر، بلکه با خودشان درگیرند؛ چون هر دو درواقع بازتابی از آقامحمدخان هستند.

از اجرای با حضور ناظرزاده کرمانی و رویا افشار تا چند خبر دیگر

سوگواره آیینی نمایشی «زمزم صلوات» در کانون پرورش فکری 

سوگواره آیینی نمایشی «زمزم صلوات» به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا امام حسین(ع) در محوطه باز مرکز تئاتر کانون پرورش فکری برگزار می‌شود.

به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این سوگواره از برنامه‌هایی مانند نمایش آیینی، تعزیه، نقالی، پرده‌خوانی، قصه‌گویی، معرفی کتاب، شاعران و مرثیه سرایان عاشورایی و... تشکیل شده است.

این برنامه‌ها با همراهی جمعی از همکاران مرکز تئاتر کانون و هنرمندان تئاتر کودک و نوجوان هم‌چون امیرحسین انصافی، سیدمهرداد کاووسی، فهیمه باروتچی، صادق کیانی‌مقدم، محمدعلی یزدان‌شناس، مریم خاکسارتهرانی، راحله شمس‌آبادی، مصطفی فتحی، محمد اعیانی، محمدرضا شاملوفرد، علیرضا حسین‌پور و... برگزار می‌شود.

سوگواره آیینی نمایشی «زمزم صلوات» ساعت ۱۷:۳۰ روزهای ۹ تا ۱۸ تیر ۱۴۰۴ در محوطه باز مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در پارک لاله تهران اجرا می‌شود.

###

مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامه‌های تصویری ایران با حضور اعضا و فعالان این صنف برگزار شده است.

به گزارش ایسنا؛ طبق گزارش رسیده، در این نشست، اعضای جدید هیئت مدیره و بازرس اتحادیه برای سال جاری انتخاب شدند.  

اعضای منتخب هیئت مدیره:اسماعیل عفیفه (موسسه فانوس خیال زمان)، سید امیر پروین حسینی (موسسه تولید فیلم امیر پروین)، سیده فاطمه ابوالقاسمی (موسسه اندیشه پردیس جم)، سید احمد تقوی‌پویا (موسسه تیراژه فیلم)، سید عبدالرحیم غفوریان (موسسه فرهنگی هنری سروستان هنر)

منتخب بازرسی:فهیمه سلیمانی (موسسه ارغنون فیلم) به عنوان بازرس
این انتخابات با هدف ادامه مسیر توسعه و پیشرفت صنعت تولید فیلم و برنامه‌های تصویری در کشور انجام شد. اعضای جدید هیئت مدیره و بازرس، متعهد به همکاری و پیگیری اهداف اتحادیه در راستای حمایت از تولیدکنندگان و ارتقای کیفیت آثار تصویری ایران هستند.  

اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامه‌های تصویری ایران یکی از نهادهای تأثیرگذار در صنعت ویدیو و تلویزیون کشور محسوب می‌شود که با برگزاری چنین مجامعی، گام‌های مؤثری در جهت بهبود فضای تولید و هماهنگی بین فعالان این عرصه برمی‌دارد.

### 

مدیران نخستین جشنواره ملی فیلم، تئاتر و هنرهای تجسمی زنان و خانواده معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی نخستین جشنواره ، طی احکام جداگانه ای از سوی امیر کرم یزدی دبیر جشنواره ، مدیران بخش های مختلف نخستین جشنواره ملی فیلم، تئاتر و هنرهای تجسمی زنان و خانواده معرفی شدند.

بر این اساس، محمد شهبازی به عنوان مدیر اجرایی، سپیده حیدرآبادی به عنوان مدیر روابط عمومی، سعید شهبازی به عنوان مدیر دبیرخانه، امین ریاحی به عنوان مدیر مستندسازی و بابک بیات به عنوان مدیر تشریفات نخستین دوره جشنواره ملی فیلم ، تئاتر و هنرهای تجسمی را همراهی می‌کنند.

محمد شهبازی دارای مدرک کارشناسی سینما، مدیر عامل پلتفرم فیلم ناب وتهیه کننده سینما است. وی همچنین عضو شورای سیاستگذاری جشنواره بین المللی فیلم و عکس ۵ (یادبود کیارستمی) بوده است.

سپیده حیدرآبادی فارغ التحصیل کارشناسی مدیریت دولتی است. او از سال ۸۵ به عنوان روزنامه نگار و خبرنگار سینمایی فعالیت خود را آغاز کرد. او همچنین مسئول ارتباط با رسانه‌ها و عضو ستاد خبری در چندین دوره جشنواره‌های فیلم فجر، یاس، پلیس، مقاومت، زمین، کودک و شهر بود. وی مدیر روابط عمومی چهارمین و پنجمین دوره جشنواره فیلم مستقل خورشید و مسئول ارتباط با رسانه‌ها در جشنواره فیلم فجر در دوره‌های مختلف بخش ملی و جهانی بوده است. از میان دیگر فعالیت‌های وی می‌توان به مدیریت روابط عمومی موزه سینمای ایران ( ۷ سال) ، روابط عمومی جایزه سال سینمای ایران و روابط عمومی تعدادی از فیلم های سینمایی، مستند و کوتاه را بر عهده داشته است. 

سعید شهبازی دارای مدرک کارشناسی سینما، مدیر پلتفرم فیلم ناب و تهیه کننده حوزه نمایش خانگی است. وی عضو شورای سیاستگذاری جشنواره بین المللی فیلم وعکس ۵ (یاد بود کیارستمی) نیز بوده است.

امین ریاحی دانش آموخته سینما است و  از جمله فعالیت های او  می توان مدیر مستندسازی و کارگردان پنجاهمین جشنواره بین المللی فیلم رشد، مدیر مستندسازی ششمین دوره جشنواره خاتم، مدیر مستندسازی و کارگردان جشنواره ملی هفته پژوهش و همچنین کارگردان فیلم های کوتاه میراث ، هراس و کارگردانی برنامه آموزشی استودیویی صدای روشن ، برنامه تلوزیونی اتقان، کارگردان برنامه آموزشی استودیویی مدرسه رشد را نام برد.

بابک بیات دارای مدرک کارشناسی شیمی است. او مدیریت تشریفات جشنواره فیلم فجر را از سی امین دوره بر عهده دارد. وی همچنین مدیر تشریفات چندین دوره جشنواره های فیلم کوتاه ، مستند  و بسیاری از کنگره های بین المللی را بر عهده داشته است.

گفتنی است، امیر کرم یزدی دبیر جشنواره نیز دارای کارشناسی ارشد فیلمسازی و کارشناسی امور هنری  است و دبیری جشنواره های آب، صنعت بیمه را بر عهده داشته و همچنین مدیریت دبیر خانه جشنواره بیطار و جشنواره میراث فرهنگی را بر عهده داشته است. وی همچنین داور بخش اراده ملی جشنواره فیلم فجر نیز بوده است و ساخت فیلم هایی همچون رویای مدرنیه، 
خانه کوچک بهشتی شمع سجاده ،فرشتگان زمینی،  سلام‌ بهونه قشنگ من، دلاوران سفید پوش ،ماجراهای اقای آبی، عینک عمومی  و ... را بر عهده داشته است.
نخستین جشنواره ملی فیلم، تئاتر و هنرهای تجسمی زنان و خانواده به همت شبکه تعاون و تجارت ایران و دبیری امیر کرم یزدی شهریورماه برگزار می شود.
 

###

آغاز به کار دومین دوره‌ جشنواره‌ «۲۵»

دومین دوره‌ جشنواره‌ «۲۵» با تمرکز بر فیلم، عکس و محتوای خلاقانه‌ی هنری، با تآخیری چند روزه به دلیل اتفاقات جاری کشور، از امروز، دوشنبه نهم تیر ماه، فعالیت رسمی خود را آغاز می‌کند.

به گزارش روابط عمومی این رویداد، این جشنواره پیش‌تر قرار بود در تاریخ ۲۵ خرداد آیین گشایش خود را طی مراسمی در موزه‌ سینما برگزار کند که برگزاری این آیین به زمانی دیگر موکول شده است.

جشنواره‌ «۲۵» که سال گذشته با عنوان «با انرژی» نخستین دوره‌ خود را پشت سر گذاشت، امسال با تمرکز بر مفهوم دیرپای «اندازه‌نگه‌داشتن» در فرهنگ ایرانی، این سنت را به مصرف انرژی، و به‌ویژه حوزه‌ برق و مدیریت مصرف در فصل گرما، آورده است.

طی روزهای آینده، متن کامل فراخوان، سرفصل‌های پیشنهادی برای تولید آثار، شرایط شرکت در جشنواره، و اسامی برگزارکنندگان و هیأت‌های داوری بخش‌های مختلف این جشنواره از طریق کانال‌های رسمی جشنواره و هم‌چنین رسانه‌های خبری منتشر خواهد شد.

جشنواره‌ «۲۵» تلاش دارد تا با بهره‌گیری از زبان هنر، به‌ویژه فیلم کوتاه، مستند، عکس و روایت‌های خلاقانه، گفت‌وگویی فرهنگی درباره‌ی مصرف مسئولانه، رفاه جمعی و ارزش‌های زیست‌محیطی شکل دهد.

جشنواره‌ «۲۵» تابستان و پاییز سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha