• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404041006497
  • خبرنگار : 71658

چه میزان احساس خستگی و درد، طبیعی است؟

چه میزان احساس خستگی و درد، طبیعی است؟

اگر زمان‌های زیادی احساس ناراحتی می‌کنید، بدانید که تنها نیستید. بیشتر ما دائم احساس خستگی می‌کنیم، دل‌درد داریم یا برای سردردمان مسکن مصرف می‌کنیم و این واقعیتی است که یک مطالعه جدید آن را با عدد و رقم هم ثابت کرده است.

به گزارش ایسنا، با این حال اگر فکر می‌کنید بیش از افراد معمولی دچار سردرد، دل‌درد یا خستگی می‌شوید، نیویورک‌پست با بررسی نتایج یک نظرسنجی جدید، پاسخ این سوال را هم روشن می‌کند.

این نظرسنجی که موسسه تاکر ریسرچ (Talker Research) به سفارش شرکت داکترز بست (Doctor’s Best)؛ شرکت آمریکایی تولیدکننده مکمل‌های تغذیه‌ای انجام داد، نشان می‌دهد تنها ۲۸ درصد از ما احساس می‌کنیم کاملا سالمیم، در حالی که ۷۲ درصد باقی‌مانده با ناراحتی‌های مزمن زندگی می‌کنند.

شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفتند که در ماه به‌طور متوسط ۱۲.۹ روز احساس خستگی دارند، ۱۰.۱ روز دچار نوسان‌های خلقی می‌شوند، ۹.۸ روز با مشکلات گوارشی (دل‌درد، نفخ و...) مواجه‌اند و ۷.۵ روز هم سردرد دارند.

این پژوهش همچنین نشان داد که یک آمریکایی به‌طور متوسط فقط ۱۹ روز از ماه واقعا احساس سالم بودن دارد و این یعنی تقریبا نیمی از ماه را با حالتی از خستگی، سردرد یا ناراحتی‌های گوارشی سپری می‌کند؛ دردها و ناراحتی‌هایی که ممکن است فقط اثر جسمی نداشته باشند بلکه بر ذهن و روان او نیز تاثیر بگذارند.

تقریبا ۶۵ درصد آمریکایی‌ها معتقدند مشکلات سلامتی‌شان باعث می‌شود نتوانند در محل کار عملکرد بهینه‌ای داشته باشند. ۴۰ درصد نیز گزارش داده‌اند که این مشکلات، ورزش کردن را برایشان دشوارتر می‌کند که می‌تواند به شکل‌گیری یک چرخه منفی در سلامت عمومی فرد منجر شود.

۱۵ درصد هم شکایت دارند که این مسائل توانایی لذت بردن از وقت باکیفیت در کنار خانواده را کاهش می‌دهد.

در میان این ناراحتی‌ها، مشکلات گوارشی، بیشترین تاثیر را بر زندگی شخصی افراد گذاشته‌اند چرا که از هر سه آمریکایی، یک نفر به‌طور مرتب با مشکلات معده و روده مواجه است.

به گزارش ایندیپندنت، به‌گفته «کتی لوکاس»، مدیر بازاریابی دکترز بست، وقتی سیستم گوارش بدن به هم می‌ریزد، همه‌چیز مختل می‌شود: از کار و خواب گرفته تا حتی لذت ساده حضور کنار خانواده. ما اغلب سعی می‌کنیم خودمان را قانع کنیم که سلامتی مسئله‌ای شخصی و خصوصی است اما آمار چیز دیگری نشان می‌دهد. وقتی حالمان خوب نیست، این موضوع بر تمام جنبه‌های زندگی‌ ما اثر می‌گذارد. نتیجه درمان مشکلات روده فقط بهبود مشکلات گوارشی نیست بلکه بازپس‌گیری بخش‌هایی از زندگی‌ است که به‌تدریج از دست می‌دهیم.

شاید تعجب‌آور باشد اما داده‌ها نشان می‌دهند که در میان تمام نسل‌ها، نسل زد (Z) یعنی متولدان بین ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲، بیش از سایر نسل‌ها از ناراحتی‌های گوارشی مانند دل‌درد و نفخ شاکی‌ هستند. این مسئله نگران‌کننده است زیرا علائمی مانند نفخ روده، گاز معده و ناراحتی شکمی اغلب مشکلات بی‌خطر محسوب و نادیده گرفته می‌شوند، در حالی که گاه می‌توانند نشانه بیماری‌های جدی‌تری مانند سرطان روده بزرگ باشند که شیوع آن در میان بزرگسالان جوان در حال افزایش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha