• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۲۲:۴۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404090100723
  • خبرنگار : 71933

پیام تبریک پزشکیان به عون؛

ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند

ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در پیامی به همتای لبنانی خود تاکید کرد که کشورش همانند گذشته در کنار دولت و ملت لبنان خواهد ماند.

به گزارش ایسنا، «مسعود پزشکیان»، رئیس جمهوری اسلامی ایران روز شنبه طی پیامی به «جوزف عون»، رئیس جمهور لبنان روز استقلال این کشور را تبریک گفت.

پزشکیان در این پیام ابراز امیدواری کرد که روابط مشترک ۲ کشور شاهد رشد و پیشرفت در زمینه‌های مختلف و بیش از پیش باشد.

رئیس جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که ایران همانند گذشته در کنار دولت و ملت لبنان خواهد ماند و سیاست ثابت آن حمایت از ثبات شکوفایی و همزیستی کریمانه میان همه ادیان و طوایف تحت پرچم لبنان است.

ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند

وی مخالفت خود با هرگونه اقدام در جهت تنش زایی به ویژه تعرضات رژیم صهیونیستی به لبنان را اعلام کرد.

پزشکیان ضمن تاکید بر لزوم عقب نشینی نیروهای اشغالگر از اراضی لبنان خواستار صحت و توفیق برای اون و رفاه و سعادت برای ملت لبنان شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha