• شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1404041408520
  • خبرنگار : 71461

حرکت عزاداری ـ سیاسی دانشجویان دانشگاه تهران در تاسوعا

حرکت عزاداری ـ سیاسی دانشجویان دانشگاه تهران در تاسوعا

همزمان با فرارسیدن تاسوعای حسینی، دسته دانشجویی «عهد خون»، حرکت عزاداری ـ سیاسی خود را از مسجد دانشگاه تهران به سمت خیابان فلسطین و جمهوری اجرا کرد.

به گزارش ایسنا، ظهر تاسوعا (شنبه 14 تیرماه)، دانشگاه تهران شاهد یکی از پرشورترین دسته‌های عزاداری بود. دسته «عهد خون» که توسط دانشجویان و مردم تشکیل شد، و با شعارهای حماسی و نوحه‌های جانسوز، یاد و نام علمدار کربلا حضرت ابوالفضل (ع) را زنده نگه داشت و همزمان با تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، پیام وحدت و استقامت را به گوش رساند.  

این حرکت که از مسجد دانشگاه تهران آغاز شد، در حالی به سمت تقاطع خیابان‌های فلسطین و جمهوری در حرکت بود که شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌های سیاه و عَلَم‌های عزاداری، بر حفظ خط امام و رهبری تأکید کردند.  

در بخشی از این مراسم، حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به اهمیت فرهنگ سیاسی در جامعه اسلامی گفت: «مردم شبیه امرای خود هستند. اولین گام در اصلاح جامعه، اصلاح فرهنگ سیاسی است. سال‌ها تلاش کردند تا این موضوع را از ذهن ما پاک کنند، اما امروز جوانان انقلابی با حضور پررنگ خود در چنین مراسمی، نشان دادند که به خوبی به این مسئله واقفند.»

او افزود: «قدرت رهبری در نظام اسلامی برخاسته از محبوبیت ایشان در دل‌های مردم است. همان‌گونه که محبت امام زمان (عج) نظم جهان را برقرار می‌کند، ولایتمداری امروز ما نیز رمز پیروزی در برابر دشمنان است.»

شرکت‌کنندگان در این مراسم با تأکید بر اینکه دسته تاسوعا را به دسته نصرت و بیعت با رهبری تبدیل کرده‌اند، اعلام کردند که «جهان باید بداند محبوبیت رهبر انقلاب در میان امت اسلامی بی‌نظیر است.»

این حرکت عزاداری ـ سیاسی که با حضور مردم و دانشجویان همراه بود، بر آرمان‌های عاشورا و ولایتمداری تاکید داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha