کاظم فولادی قلعه، عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران و سرپرست آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: چهار اصطلاح جنگ، عملیات، نبرد و پیکار، معانی دقیقی در ادبیات نظامی دارند؛ هر جنگ شامل تعدادی عملیات است و هر عملیات شامل تعدادی نبرد و هر نبرد شامل تعدادی پیکار. ما اکنون در یک جنگ قرار داریم که چند عملیات آن انجام شده است.
وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه این جنگ در خرداد ۱۴۰۴ شروع نشده است و سابقه آن حداقل به نخستین تعرضات مستقیم رژیم صهیونسیتی به تمامیت ارضی ایران برمیگردد؛ منتها این جنگ گاهی پرشدت و گاهی کمشدت میشود، اوج شدت این جنگ تاکنون در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی بوده است؛ این جنگ هماکنون ادامه دارد ولی از شدت آن کاسته شده است.
فولادی قلعه با بیان اینکه باور قرار داشتن در شرایط جنگی، بسیار کلیدی است، گفت: شرط پیروزی نهایی در این جنگ این است که وجود جنگ و تداوم آن در باور عمومی جامعه شکل بگیرد و همه نقش خود را در فرآیند آن تعریف کنند؛ متاسفانه برنامههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاهها برای این موضوع متناسب نیست و از همه بدتر اینکه دیدگاه رایج در برخی اساتید دانشگاه یک نگاه لیبرالی است که میانهای با مقاومت ندارد!
عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران با بیان اینکه برکات زیادی در این جنگ وجود دارد که یکی از آنها مشاهده عملی تحقق وعدههای الهی است، افزود: ما باید بدانیم که اگر خدا را یاری کنیم، او ما را یاری خواهد کرد و همه این را دیدیم که تمدن غرب با وجود دست برتری که در حوزه تکنولوژی و امکانات جنگی دارد، باز هم ضربهپذیر است و اینکه علوم غربی که اسرائیل جنایتکار و آمریکا به آن اتکا دارند، نجاتبخش نیست. تبیین این گزارهها برای گسترش و تعمیق معرفت توحیدی بشر امروز ضروری است و من فکر میکنم این بزرگترین رزقی است که خداوند متعال در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به ما ارزانی داشته است.
وی ادامه داد: شهادت دانشمندان ما که همگی آنها دغدغه استقلال کشور اسلامی و سربلندی امت اسلام را داشتند و تمام تلاشهای ایشان معطوف به این گزاره بود، گواهی میدهد که خداوند متعال این تلاش را از آنها پذیرفته است و به ما نشان میدهد که هر کس تخصص خودش را معطوف به این هدف والا به کار گیرد، رستگار خواهد شد؛ دیگر اینکه نشان میدهد نخبگان علمی در این هماورد نقشی پررنگ دارند که از نظر دشمن باید در ردیف برجستهترین فرماندهان نظامی حذف میشدند.
سرپرست آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر تصریح کرد: آتشبس از نگاه رژیم صهیونسیتی ممکن است یک تاکتیک نظامی برای ساماندهی مجدد و ادامه حملات باشد؛ پیروزی جمهوری اسلامی، مستقل از تصمیمات و درخواستهای دشمن، تعریف و تفسیر میشود. مادامی که ما در جبهه حق باشیم، چه بکشیم و چه کشته شویم پیروز هستیم.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه مردم در این وقایع همیشه از مسئولین جلوتر بودهاند، اضافه کرد: مردم با همدلی و نمایش همراهی خود در این جنگ وجودی، بزرگترین اقدام عملی را انجام داده و میدهند.
انتهای پیام
نظرات