• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404041811118
  • خبرنگار : 50416

فرماندار ویژه ملایر:

برای نخستین بار، یک خانم از بدنه وزارت کشور بعنوان بخشدار منصوب شد

برای نخستین بار، یک خانم از بدنه وزارت کشور بعنوان بخشدار منصوب شد

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه برای اولین بار است که یک خانم از بدنه وزارت کشور بعنوان بخشدار منصوب می شود، گفت: تاکید استاندار بر این است که از بدنه وزارت کشور و نیز بانوان در بخش های مدیریتی استفاده شود.

سید رسول حسینی روز چهارشنبه ۱۸ تیر در جلسه تودیع و معارفه بخشداران بخش‌های سامن و زند شهرستان ملایر، تغییر و تحولات مدیریتی در شهرستان را یک تحرک دانست که منافاتی با زحمات مدیران قبلی ندارد و ابراز امیدواری کرد انتصاب بانوان، تحولی در جامعه بانوان از لحاظ کیفی و کمی ایجاد کند. 

وی با بیان اینکه امسال هشتاد و هشت سال است که ملایر بعنوان شهرستان معرفی شده است، به ضرورت برنامه محور بودن، تعامل با روسای ادارات، حفظ ارتباط با دهیاران، شوراهای اسلامی روستاها و شهرها، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی، اصحاب رسانه، برگزاری تورهای گردشگری روستاها، پیگیری پروژه های عمرانی و نشست با جناح های سیاسی و تعامل با آحاد مردم توسط مدیران و بخشداران تاکید کرد.

حسینی به موقعیت ایران بعنوان یکی از کشورهای هجده گانه خاورمیانه، قطب تولید نفت و گاز، موقعیت تنگه هرمز و کشور ایران بعنوان قلب جهان تشیع اشاره و تصریح کرد: گسترده ترین انقلاب پس از همه ی انقلاب ها درعرصه بین المللی، انقلاب اسلامی ایران بود.
در دوران جنگ دوازده روزه، ۶۰ هزار نفر به جمعیت ملایر اضافه شد
فرماندار ویژه ملایر اظهار کرد: رهبری مقام معظم رهبری و وحدت بین دولت و مردم را یکی از مهم ترین دلایل پیروزی در جنگ دوازده روزه تحمیلی دانست و گفت: طی این جنگ تحمیلی که علاوه بر جنگ نظامی شامل جنگ نرم و سایبری هم بود، ۶۰ هزار نفر به جمعیت شهرستان اضافه شد و خوشبختانه در کمتر از ۴۸ ساعت با همراهی دستگاه ها کمترین دغدغه را داشتیم.

وی همچنین به وحدت بالقوه بین مردم و نظام و پتانسیل موجود در همه ی عرصه های کشور اشاره و مطرح کرد: چه در دوران هشت سال دفاع مقدس و چه در دوران جنگ تحمیلی دوازده روزه اگر مردم نبودند، شاید ما دولتی‌ها زمین‌گیر می شدیم.

حسینی این جنگ را تلنگری به همه مسئولان نظام و مملکت دانست که این تهدید را به فرصت تبدیل کرده و بازنگری در پدافند عامل و غیرعامل داشته باشیم.
فرماندار ویژه ملایر دولت دکتر پزشکیان را دولتی مردمی دانست که کارشناسانه صحبت می‌کند و گفت: تعجیلی در جابجایی افراد نداشتیم و نخواهیم داشت.
حسینی به برگزاری نشست های متعددی با احزاب و جناح های مختلف، شوراهای فرهنگ عمومی و روند رو به رشد پروژه های اقتصادی در شهرستان اشاره و تصریح کرد: انتقادپذیر هستیم البته انتقادی که همراه با پیشنهاد و راهکار باشد.
وی برنامه محور بودن را اولویت اصلی طرح های شهرستان خواند و تاکید کرد: خوشبختانه در حوزه آسیب های اجتماعی در مقایسه با دیگر شهرها در کمترین حالت ممکن هستیم و البته برای به صفر رسیدن آن تلاش می‌کنیم. 
حسینی با بیان اینکه یک کارگاه عمرانی در سطح شهرستان شکل گرفته است، افزود: ملایر، شهرستانی فرهنگی با ۱۱۰۰ شهید دفاع مقدس، حوزه های علمیه و دانشگاه های فعال، دو نشان جهانی، نشان های ملی، ۳۶۰ اثر تاریخی و مردمی است که در عرصه بین الملل زبان زد خاص و عام هستند.
وی به جمعیت ۲۸۸ هزار نفره شهرستان ملایر اشاره و اظهار کرد: جمعیت ۱۴۵ هزار نفره آقایان در مقابل جمعیت ۱۴۳ هزار نفره جامعه بانوان، نشان دهنده برقراری تعادل در نسبت جنسی شهرستان است و این جمعیت در ۲۰۸ نقطه روستایی و ۶ شهر ساکن هستند.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه این جمعیت در قالب ۹۰ هزار خانوار در شهرستان ساکن است، گفت: ۶۵ درصد جمعیت در نقاط شهری و ۳۵ درصد در نقاط روستایی ساکن هستند.
سهم شهرستان ملایر در اقدامات استانی به اندازه جمعیت و وسعت آن نیست
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: باید به دنبال افراد متخصص و متعهد باشیم و از آنها بخواهیم در جایی که تخصص دارند، مشغول به کار شوند.
دکتر احمد آریایی نژاد به ضرورت تعهد و تخصص برای هر منصبی اشاره و تاکید کرد: به گفته شهید چمران، کسی که کاری را به عهده می گیرد که تخصص آن را ندارد، بی تقواست. 
آریایی نژاد برنامه محور بودن را یک اصل مهم مدیریتی دانست و گفت: جایگاه بخشداری میز و صندلی نیست؛ یک مدیر می‌تواند این جایگاه را ارتقا دهد یا آن را دچار رکود و تنزل کند. 
وی کاهش میانگین عمر مدیریتی کشور به یک و نیم سال را یک آفت مدیریتی خواند و مطرح کرد: باید طوری خدمت کنیم که اذهان عمومی از تغییر و تحولات، راضی و خرسند باشند.
آریایی نژاد به ضرورت هم افزایی برای ارتقا جایگاه شهرتشان اشاره و بیان کرد: سهم شهرستان ملایر در اقدامات استانی به اندازه جمعیت و وسعت شهرستان نیست و از بابت جایگاه ملایر در استان گله مند هستیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی مدیران را بال های مدیریتی کشور، استان و شهرستان خواند که اگر بال های قوی باشند مطالبه کرده و عقب ماندگی ها را جبران می کنند.
مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری همدان نیز ضمن ارزوی توفیق برای بخشداران بخش های زند و سامن، خطاب به آنان تاکید کرد: از همه ظرفیت ها استفاده و آنها را بکار گیری کنید و در گام اول، اختیارات را بشناسید.
یزدان آزرمی به ضرورت توجه به شعار دولت مبنی بر وفاق ملی و در ذیل آن صدای بی صدایان، اشاره و تصریح کرد: این شعار را در سطح بخش های خود لحاظ کنید تا بخشداری خانه ی امیدی برای کسانی که امید و پناهی جز بخشداری ندارند، باشد.
به گزارش ایسنا در پایان این جلسه، طی حکمی از سوی استاندار همدان، از زحمات «داوود خیری» تقدیر و «داوود معتمدنژاد» بعنوان سرپرست بخشداری سامن منصوب شد. همچنین از زحمات «محمدرضا احمدی» تقدیر و «زهرا فراهانی» بعنوان سرپرست بخشداری زند منصوب شد.

برای نخستین بار، یک خانم از بدنه وزارت کشور بعنوان بخشدار منصوب شد

برای نخستین بار، یک خانم از بدنه وزارت کشور بعنوان بخشدار منصوب شد

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha