• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1404041811126
  • خبرنگار : 71625

نصب ۲۰ تیغه علم با خوشنویسی دعای ندبه در تهران

نصب ۲۰ تیغه علم با خوشنویسی دعای ندبه در تهران

به مناسبت ایام محرم، ۲۰ تیغه علم با خوشنویسی بخشی از دعای ندبه و با الهام از مفاهیم عاشورا و مهدویت توسط مجتبی صادقی، هنرمند خوشنویس، در سطح شهر تهران نصب شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، مجتبی صادقی ـ هنرمند خوشنویس ـ درباره اجرای خود روی تیغه علم‌های ویژه محرم گفت: در این آثار، بخشی از دعای ندبه با مضمون «أین الطالب بدم المقتول بکربلا» بر تیغه‌ها نقش بسته است؛ عبارتی که از ژرف‌ترین مفاهیم در پیوند عاشورا و مهدویت الهام می‌گیرد. 

به گفته وی خط ثلث ایرانی با صلابت و شکوه خاص خود، بهترین بستر برای بیان این مضمون بود؛ خطی که برخلاف تصور رایج، ریشه‌ای عمیق در هویت بصری ایرانی دارد.

او افزود: نماد تیغ علم، نشانه‌ای از استواری ملت ایران در برابر ظلم است؛ ما کوشیدیم تا این نماد را از دایره آیین‌های عاشورایی فراتر بریم و به تصویرگر انتظار فرج و خون‌خواهی سیدالشهدا بدل سازیم.

صادقی با اشاره به مدت زمان اجرای پروژه گفت: فرایند طراحی، خوشنویسی و اجرا حدود دو ماه به طول انجامید و ۲۰ تیغه علم با ترکیب خوشنویسی، سازه و نماد ایرانی در سطح شهر نصب شد. این آثار تلاشی برای پیوند زیبایی‌شناسی ایرانی با عمق معنایی عاشورا و انتظار است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha