• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404042213594
  • خبرنگار : 80001

بیانیه انجمن صنعت ساختمان:

پدافند غیرعامل جدی گرفته شود/ تولیدگران تاوان ورود سیل‌وار افغان‌ها را دادند

پدافند غیرعامل جدی گرفته شود/ تولیدگران تاوان ورود سیل‌وار افغان‌ها را دادند

انجمن صنعت ساختمان ضمن اشاره به ناکامی سودای فروپاشی نظام توسط رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه، بر توجه بیش از پیش به پدافند غیرعامل در ساختمان‌ها و مبحث ۲۱ مقررات ملی تاکید و از نظارت ضعیف سازمان نظام مهندسی و هم‌چنین ورود سیل‌وار افغانستانی‌ها به کشور که تاوان آن را تولیدگران داده‌اند انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، انجمن صنعت ساختمان با انتشار بیانیه‌ای با اشاره به ناکامی دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی علیه ایران اعلام کرد: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان که لقب «جنگ ‌۱۲روزه» به خود گرفت، با همکاری و صبوری مردم ایران در کنار رشادت و توانمندی نیروهای مسلح ایران عزیزمان، متوقف شد و عده‌ای که سودای فروپاشی ساختار نظام حکمرانی و خواب تجزیه را در سر داشتند، ناکام ماندند.

انجمن صنعت ساختمان به عنوان یک انجمن مردم نهاد و تخصصی در حوزه صنعت ساختمان، اما آشنا به مسائل کشور و زیر و ‌بم‌ها و نیازها و کاستی‌های ایران بزرگ نکاتی را برای درک صحیح از وضعیت کشور به تصویر می‌کشد که امید برآن است، اگر دلسوزی و گوش شنوایی هست بر این شیوه پافشاری کند که همه با هم کشور را در شرایطی قرار دهیم که شأن مردم این سرزمین است.

این بیانیه می‌افزاید: یکی از موضوعات مهم و اساسی، توجه به پدافند غیرعامل در ساختمان‌ها و توجه به مبحث ۲۱ مقررات ملی صنعت ساختمان است. پیش از این انجمن صنعت ساختمان، نسبت به ضعف نظارت و عملکرد ضعیف و غیرعلمی مدیریت سازمان نظام مهندسی ساختمان و اساسنامه و دستورالعمل‌های خارج از چارچوب این سازمان و سایر نهادهای نظارتی، هشدارهای لازم را داده بود که نتایج آن در جنگ ۱۲ روزه به محک آزمایش آمد. امید است تا زین پس، بیش از گذشته به این موضوع توجه ویژه صورت گیرد.

انجمن صنعت ساختمان برای هرگونه همکاری و ارائه مشاوره با دولت و دستگاه‌های اجرایی برای خروج از شرایط فعلی آمادگی دارد.

امید است همچنان که دولت و مردم در کنار نیروهای مسلح از بحران جنگ عبور کردند، در راه عبور برای اعتلای ایران نیز با همبستگی و همگامی حرکت کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: بحث انجام یا عدم انجام مذاکره در تخصص ما نیست، اما این را از اقتصاد می‌دانیم و در طی سال‌ها فعالیت اقتصادی تجربه کرده‌ایم که سرمایه، تنها در سایه ثبات و امنیت حاصل می‌شود.

همه ما می دانیم که در کنار ثبات، امنیت در کشور برای رشد و توسعه حائز اهمیت است. بنا به هر دلیل تصمیم‌گیران به دلیل برخی مسایل امنیتی دست به اخراج گسترده اتباع خارجی به‌ویژه افغانستانی زده‌اند، انجمن صنعت ساختمان نیز حمایت خود را از این تصمیم در ابعاد کلان قضیه اعلام‌ می‌دارد، اما باید بدانیم تاوان اشتباه گذشته برای باز کردن مرزها و ورود سیل‌وار افغانستانی‌ها به کشور و ورود آنها به مشاغل گوناگون از جمله ساخت و ساز را در حال حاضر تولیدگران می‌دهند. این درحالی است که انتظار همه برای بازسازی کشور نیز از تولیدگران و توسعه‌گران کشور است. نباید پای تولیدگران و توسعه‌گران کشور را بست و آنها را به میدان مسابقه فرستاد. ما در انجمن صنعت ساختمان، برای مدیریت و ساماندهی اتباع خارجی که در مشاغل گوناگون مشغولند طرح ساماندهی پیشنهاد داریم که مطابق الگوهای جهانی بتوان از این نیروی کار بهره ببریم.

انجمن صنعت ساختمان در ادامه بیانیه خود آورده است: اگر معتقدیم که کشور دائم در حال پیر شدن است و در آینده میانگین سنی ایران به سمت پیرتر شدن در حرکت است، یک راه آن استفاده از نیروی کار جوان اتباع خارجی با ساماندهی مناسب است.

وقت آن است تا وزارتخانه‌های مسئول شرایط پساجنگ را در جلسات منظم با ذینفعان به مشورت بگذارند و مشکلات را بشنوند و راه‌حل‌ها را در کابینه به شور بگذارند تا موتور اقتصاد کشور هرچه سریعتر شتاب بگیرد. چنانکه اقتصاد کشور نیاز به تامین منابع مالی و تزریق متناسب دارد.

سایه ناترازی‌های انرژی همچنان بر سر کشور سنگینی می‌کند و مهم است که برنامه‌های دولت تا پیش از فصل سرما به صورت مدون در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته و راهکارهای موجود مورد تدقیق قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۰۶:۵۰

نیروی کار افغان زمانی که نیاز نبود وارد بازار کار شدن و باعث پایین آمدن حقوق ها و درآمد ها شدن و با کم شدن فرصت شغلی و پایین آمدن حقوق و درآمد ها سن ازدواج بالا رفت و کسانی هم که ازدواج کردن به دلیل پایین بودن حقوق زاد ولد نکردن

avatar
دیروز ۰۶:۵۲

و نهایت به تک فرزندی پسنده کردن اگر افغان ها نبودن هر فرد شاغل درآمد ها و حقوق ها بالاتری می گرفتن و زاد ولد بیشتری تو خانواده میشد و الان جمعیت ایران حداقل صد سی میلیون نفر بود

avatar
دیروز ۰۶:۵۴

جمعیت افغانستان پنجاه میلیون نفر نمیشد و الان حداکثر بیست پنج میلیون نفر بیشتر نبود جمعیت افغانستان یعنی ما داریم کمک می کنیم جمعیت افغانستان بیشتر بشه و جمعیت خودمون سرکوب بشه

avatar
دیروز ۰۶:۵۵

هر چقدر افغان وارد کشور بشه و حقوق ها سرکوب بشه بحران نیروی کار در آینده خواهیم داشت

avatar
دیروز ۰۶:۵۸

تا بیست سال آینده این زاد ولدها به بازار کار میان و مشکل کمی بر طرف میشه در واقع آمدن افغانها باعث کم شدن زاد ولد در ایران شدن و نداشتن حقوق پایین باعث کم شدن زاد ولد در ایران شده امروز کشور داره می‌ره به سمت پیری

avatar
دیروز ۰۹:۲۰

من بعنوان شاغل در صنعت ساختمان بر خلاف نظر پیمانکاران ومهندسان بالا دست مخالف وردی افغانیها به صنعت ساختمان هستم چون طی سی سال اشتغال در این کار ضربه مهلکی را که این مهاجران به سفره وزندگی ما زدند با گوشت و پوست خود لمس ودرک کردم.