• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404042213724
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرعامل شرکت پتروشیمی خبر داد

رشد سه‌برابری سود خالص و ثبت بیشترین درآمد ارزش توسط پتروشیمی تبریز

رشد سه‌برابری سود خالص و ثبت بیشترین درآمد ارزش توسط پتروشیمی تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل و نایب رئیس هیئت‌مدیره شرکت پتروشیمی تبریز از رشد سه‌برابری سود خالص و ثبت بیشترین درآمد ارزش توسط این شرکت خبر داد.

سید نورالله میراشرفی یکشنبه، ۲۲ تیر، در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت تأمین پایدار خوراک و هزینه‌های بالای حمل‌ونقل آن را از مهم‌ترین دغدغه‌های شرکت عنوان کرد و از تملک خط لوله اتیلن غرب از میاندوآب تا تبریز به‌عنوان یک ضرورت راهبردی نام برد.

وی افزود: شرکت پتروشیمی تبریز در سال ۱۴۰۳ با رشد چشمگیر در شاخص‌های عملیاتی و مالی همراه بود. تولید محصولات قابل فروش شرکت نسبت به سال ۱۴۰۲ بالغ بر پنج درصد افزایش یافت، در حالی که میزان صادرات محصولات نیز از منظر وزنی ۹ درصد و از منظر ارزی ۱۵ درصد رشد نشان داد. این بهبود، در کنار افزایش ۴۰ درصدی ارزش فروش داخلی و ۵۰ درصدی ارزش فروش صادراتی، موجب افزایش ۴۲ درصدی ارزش کل فروش شرکت شد.

وی با بیان اینکه مهم‌تر از همه، سود خالص شرکت در سال ۱۴۰۳ با افزایشی بیش از سه برابر نسبت به سال ۱۴۰۲، رکوردی بی‌سابقه در تاریخ فعالیت پتروشیمی تبریز به ثبت رساند، گفت: این جهش کم‌سابقه در سودآوری، نتیجه ترکیبی از بهبود فروش، مدیریت هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری عملیاتی و بهره‌مندی از مشوق‌های مالیاتی بود. این موفقیت چشمگیر، موجب شد تا در مجمع عمومی، ۴۰ درصد از سود خالص بین سهامداران توزیع شود؛ تصمیمی که با استقبال و رضایت سهامداران همراه بود و نشانه‌ای روشن از ثبات مالی و ظرفیت رشد شرکت در آینده نزدیک است.

وی اضافه کرد: در سایر حوزه‌ها نیز شرکت پتروشیمی تبریز دستاوردهای قابل‌توجهی داشت. در بخش انرژی، با اقدامات اصلاحی در فرایندها و تجهیزات، شاخص مصرف انرژی تا ۲۳ درصد و مصرف آب تا ۱۸ درصد در اسفند ۱۴۰۳ کاهش یافت. از نظر مالی، علی‌رغم رشد بهای مواد اولیه و خوراک به میزان ۴۷ درصد، شرکت توانست با کنترل هزینه‌های غیرقابل‌قبول، استفاده از مشوق‌های مالیاتی پژوهش و توسعه، و تسویه موفق پرونده‌های مالیاتی، فشارهای مالی را مدیریت کند. در حوزه فنی و مهندسی نیز تولید ABS رنگی جدید، طراحی و تولید محصول جدید C5+ و ساخت هزار و ۸۷۹ قطعه صنعتی با هدف افزایش خودکفایی و کاهش توقفات تولید، از جمله اقدامات شاخص بوده‌اند که جایگاه فنی شرکت را بیش از پیش ارتقا دادند.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز، سیدرحمانی، نیز در این جلسه از تلاش این شرکت برای سرمایه‌گذاری در پروژه EBSM شرکت پتروشیمی تبریز به دلیل سودآوری مناسب آن خبر داد.

در جریان جلسه، سهامداران درباره پروژه‌های مهمی همچون طرح پلی‌اتیلن سنگین و پروژه اتیل بنزن و استایرن منومر پرسش‌هایی مطرح کردند که با پاسخ‌های تخصصی و اطمینان‌بخش مدیران شرکت همراه شد. مطابق گزارش ارائه‌شده، پروژه پلی‌اتیلن سنگین با ظرفیت ۳۱۰ هزار تن، در مراحل پایانی ساخت قرار دارد و تحقق کامل آن نقش مهمی در افزایش ظرفیت و تنوع سبد محصولات خواهد داشت.

از دیگر نکات این جلسه می‌توان به اعلام نهایی‌شدن اقدامات پذیرش سهام شرکت در بورس اوراق بهادار اشاره کرد.

همچنین گزارش‌هایی از دریافت مجوزهای تولید برای محصولات جدید نظیر پلی‌پروپیلن، C5+ و گریدهای جدید ABS رنگی ارائه شد که نشان از تلاش برای نوآوری، کاهش واردات و پاسخ‌گویی به نیاز بازار دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی تبریز، مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت مربوط به سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۳ با حضور اکثریت سهامداران و نمایندگان آنها ۲۲ تیرماه در تهران برگزار شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha