• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404042313799
  • خبرنگار : 50181

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب خبر داد

شناسایی ۷۰۰۰ هکتار اراضی مستعد احداث نیروگاه خورشیدی در کرمانشاه

شناسایی ۷۰۰۰ هکتار اراضی مستعد احداث نیروگاه خورشیدی در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب از شناسایی حدود هفت هزار هکتار اراضی مستعد احداث نیروگاه خورشیدی در سطح استان خبر داد.

جعفر الفتی‌نیا در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ناترازی انرژی که با آن مواجه هستیم، یکی از سریع‌ترین راه‌ها برون رفت از این شرایط را ایجاد نیروگاه‌های تجدیدپذیر اعلام کرد و گفت: با توجه به شرایط خشکسالی که در کشور با آن مواجهیم و کاهش توان تولید نیروگاه‌های برق‌آبی، باید به سمت احداث نیروگاه‌های خورشیدی برویم و احداث این نیروگاه‌ها از اصلی‌ترین دغدغه‌های دولت چهاردهم به شمار می‌رود.

الفتی‌نیا با بیان اینکه احداث نیروگاه‌های خورشیدی با جدیت در کرمانشاه نیز دنبال شده و یکی از دغدغه‌های مهم مدیران ارشد استان است، اظهار کرد: تا کنون ده‌ها جلسه و بازدید میدانی برای شناسایی اراضی مستعد احداث نیروگاه خورشیدی در کرمانشاه صورت گرفته و در نهایت هفت هزار هکتار از اراضی مستعد در سطح استان شناسایی و احصاء شده است که پتانسیل احداث نیروگاه خورشیدی در آنها وجود دارد و در صورت پای کار آمدن سرمایه‌گذاران امکان احداث نیروگاه خورشیدی در این اراضی هست.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب گفت: کرمانشاه از استان‌های پیشتاز در شناسایی و احصاء اراضی مستعد احداث نیروگاه‌های خورشیدی است.

الفتی‌نیا با بیان اینکه مشوق‌های خوبی نیز برای سرمایه‌گذارانی که در زمینه احداث نیروگاه‌های خورشیدی پای کار بیایند در نظر گرفته شده، امکان فروش برق بر روی تابلوی بورس انرژی، خرید تضمینی ۲۰ ساله، قراردادهای دو جانبه با صنایع و ... را از جمله مهمترین این مشوق‌ها برشمرد.

وی درباره وضعیت کنونی نیروگاه‌های خورشیدی در سطح استان نیز اظهار کرد: در حال تنها نیروگاه ۱.۵ مگاواتی «سمنگان» در مدار بهره‌برداری است، اما مجوزهای متعددی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی صادر شده که امیدواریم به نتیجه برسند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب از نیروگاه در دست احداث «پویا» واقع در شهرک صنعتی زاگرس نیز یاد کرد و ادامه داد: تعهد این نیروگاه نیز این است که ۱۰ مگاوات انرژی خورشیدی را تا پایان سال وارد مدار کند.

الفتی‌نیا یادآور شد: به علاوه با همراهی خوب دستگاه‌های اجرایی، یکصد و یازده خاستگاه برای احداث نیروگاه‌های سه مگاواتی شناسایی شده و در مرحله مبادله اسناد اراضی این ساختگاه‌ها قرار داریم.

وی یکی دیگر از اقداماتی که برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در سطح استان صورت گرفته را احداث نیروگاه‌های خورشیدی در زمین‌های مازاد ایستگاه‌های برق اعلام کرد که برق منطقه‌ای غرب اولین برق منطقه‌ای در کشور است که چنین برنامه‌ای را در دست اجرا دارد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال حداقل ۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی نیز در این حوزه احداث شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب از تفاهمات خوبی که با برخی دستگاه‌ها در زمینه احداث نیروگاه‌های خورشیدی در سطح استان وجود دارد نیز یاد کرد و گفت: برای نمونه مقرر شده مجتمع اقتصادی کمیته امداد  در زمینه نیروگاه‌های بزرگ مقیاس در کرمانشاه مشارکت کند.

الفتی‌نیا با اشاره به اینکه برق منطقه‌ای غرب نمایندگی «ساتبا»(سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق) در غرب کشور را دارد، گفت: این یک اتفاق مهم برای تسهیل در فرآیند صدور مجوزهای احداث نیروگاه‌های خورشیدی است و باعث می‌شود متقاضیان نیازی به مراجعه به تهران نداشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha