• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404042515678
  • خبرنگار : 30147

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مطرح کرد

رفع کمبود تخت‌های بیمارستانی در نیشابور، با بهره‌برداری از بیمارستان جدید

رفع کمبود تخت‌های بیمارستانی در نیشابور، با بهره‌برداری از بیمارستان جدید

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، درباره وضعیت بهداشت و درمان شهرستان، به کمبود تخت‌های بیمارستانی و زیرساخت‌های آموزشی، رفاهی و پژوهشی اشاره کرد و گفت: امیدواریم بهره‌برداری از بیمارستان ۱۷۵ تخت‌خوابی به رفع مشکلات موجود کمک کند.

 غزاله دوست‌پرست، در گفت‌وگو با ایسنا از بهره‌برداری بیمارستان ۱۷۵ تخت‌خوابی سوم آموزشی نیشابور در شهریورماه خبر داد و تصریح کرد: برای ارتقاء کیفیت خدمات، نیاز به حمایت‌های مالی و معنوی داریم.

دوست‌پرست با بیان اینکه شهرستان نیشابور تنها ۵۰۰ تخت بیمارستانی در اختیار دارد، این تعداد را  بسیار کمتر از استانداردهای ملی و استانی توصیف کرد و گفت: این کمبود تخت بیمارستانی بعضأ تأثیر منفی بر کیفیت خدمات بهداشتی دارد و باعث نارضایتی شهروندان می‌شود.

وی همچنین با اشاره به مشکل نبود بیمارستان در شهرستان‌های تابعه نظیر زبرخان، فیروزه و میان‌جلگه اظهار کرد: پروژه بیمارستان سوم که سال‌ها در حالت تعلیق بود، اکنون به همت همکاران در حال تکمیل است؛ بدون شک این پروژه می‌تواند گام مؤثری در بهبود شرایط بهداشتی شهرستان باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، همچنین در خصوص مشکلات جدی بیمارستان ۲۲ بهمن بیان کرد: وضعیت فرسودگی این مرکز و کمبود خوابگاه‌های دانشجویی و ناوگان آمبولانس نیازمند توجه جدی است.

وی در همین خصوص خواستار توجه مسئولان به این مسائل شد و بر اهمیت جذب اعتبارات و حمایت خیرین سلامت برای بهبود زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی تأکید کرد.

دوست‌پرست در ادامه به راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری سطح سه با تعرفه دولتی در مرکز پزشکی ناباروری شمس شرق اشاره کرد و گفت: این مرکز به زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و می‌تواند به نیازهای درمان ناباروری در منطقه پاسخ دهد.

 وی همچنین از جذب تعداد زیادی متخصص و فوق‌تخصص در نیشابور در هشت ماه گذشته خبر داد و افزود: با استفاده از تجهیزات پیشرفته‌ای چون دستگاه سیتی آنژیوگرافی، سطح خدمات تخصصی به طور چشم‌گیری بهبود یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، با اشاره به تکمیل کادر هیئت علمی دانشگاه و ایجاد پژوهشکده، از موافقت وزارت بهداشت برای تأمین اعتبار تجهیزات گران‌قیمت، از جمله دستگاه رادیوتراپی به مبلغ حدود ۴۰۰ میلیارد تومان خبر داد و خاطرنشان کرد: این دستگاه با تعرفه دولتی به مراکز درمانی نیشابور وارد خواهد شد و این امر می‌تواند بار مراجعات بیماران به شهرهای دیگر را کاهش دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور علاوه بر این، از راه‌اندازی خدمات سطح سه مرکز درمان ناباروری شمس با تعرفه دولتی و تحت پوشش بیمه خبر داد و این مرکز را فرصتی بزرگ برای خدمت به مردم نیشابور و دیگر شهرستان‌های استان دانست.

 وی بیان کرد: این اقدامات می‌تواند به تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در شهرستان کمک کند و بهبود کیفیت زندگی شهروندان را به همراه داشته باشد.

دوست‌پرست در ادامه بر آمادگی کامل دانشگاه برای مواجهه با بحران‌های احتمالی تأکید و اظهار کرد: برای تحقق اهداف بلندمدت در حوزه بهداشت و درمان، همکاری و همیاری همگان ضروری است.

مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha