• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404042515869
  • خبرنگار : 50663

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها:

اعتماد مردم به نیروهای نظامی محصول کار علمی بود

اعتماد مردم به نیروهای نظامی محصول کار علمی بود

ایسنا/خراسان رضوی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: جریان علم کشور پای موشک‌های نظامی ما قرار گرفته و  اعتماد مردم به نیروهای نظامی محصول کار علمی بود.

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی امروز چهارشنبه ۲۵ تیر، در مراسم تکریم و معارفه نهاد استانی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان‌رضوی که در سالن رودکی دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار کرد: ما توفیق حضور در محضر خیلی از شهدای علمی را داشتیم؛ دغدغه‌های آنان حرکت علمی کشور و سیاست‌هایی بود که ممکن است مانع این حرکت شود و اعتقاد داشتند ورود بازرس‌ها سبب خواهد شد که لیست ترور تهیه شود.

وی با بیان اینکه عمده شهدای علمی قرآنی بودند، بیان کرد: شهید طهرانچی در جمع طلبه‌ها منبر رفته و مباحث قرآنی بیان می‌کردند. روح قرآن و تربیت آن در وجود شهدای ما قرار داشت؛ شهدا به سعادت خود رسیدند. شهیده ۱۴ ساله ساداتی، در یادداشت‌های خود نوشته بود «چقدر زیبا می‌شود همه خانواده باهم به شهادت برسند». ما در واقع شاهد یک مکتب هستیم که خیلی از ما باور نمی‌کردیم چقدر در جامعه حیات دارد.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: ما گاهی اوقات چهره‌ای می‌بینیم که شبیه ما نیست و تصور می‌کنیم مردم از نظام فاصله گرفتند اما در تلاطم، گوهرهای وجودی افراد دیده شد و همه در کنار بسیج و پای ایران در زمان جنگ ایستادند.

رستمی با بیان اینکه افراد مخالف حکومت، در زمان جنگ پای ایران ماندند، گفت: خیلی از افرادی که فکر می‌کردیم از ایران فاصله گرفته، پای دفاع از کشور ایستادند. تلاطم و غربالی که در جامعه رخ داد ما را متوجه کرد که اعتمادهایی وجود دارد. خیلی افراد از بدنه داخل کشور معترض به آتش‌بس بودند و اعتراض داشتند چرا آتش‌بس پذیرفته شد، چراکه معتقد بودند ما توانمند هستیم و کار آنان را می‌توان تمام کرد. فرماندهان در کنار نقاط قوت به نقاط ضعف آشنایی داشتند اما بدنه مردم باور داشت که می‌شود در برابر آمریکا و اسرائیل غاصب ایستاد.

وی ادامه داد: ظرفیت علمی کشور یکی از نقاط افتخار است و بنده عرض می‌کنم اعتماد مردم به نیروهای نظامی محصول کار علمی بود؛ چراکه مردم باور داشتند توان دفاعی و موشکی ما لایه‌های پدافندی حفاظت رژیم صهیونیستی را می‌شکافد و موشک‌های ما در مناطق مهم آن قرار گرفته و تخریب می‌کند که جریان علم کشور پای موشک‌ها قرار دارد.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: طبق سخنان شهید حاجی‌زاده، متوسط سن بچه‌ها در بدنه موشکی ما ۳۳ سال بود و بدنه فرماندهی زیر ۴۰ سال است. مجموعه تربیت‌شده جریان علمی کنار جریان دفاعی قرار گرفت و با لبه فناوری غرب رقابت و آنان را زمین‌گیر کرد.

رستمی با بیان اینکه محافظت‌شده‌ترین نقطه جهان، تل‌آویو است، تصریح کرد: موشک‌های ما توانست قلب تل‌آویو را هدف قرار دهد. آلمان عالی‌ترین دفاع حقوقی از تجاوز رژیم صهیونیستی را انجام داد و بر اساس تمام اسناد بین‌المللی حمله به مراکز هسته‌ای غیرقانونی است، حتی برای کشوری که فعالیت هسته‌ای غیرقانونی انجام می‌دهد اما اسرائیل غاصب این کار را انجام داد. صدراعظم آلمان بیان کرد «درست است که بر اساس موازین اسناد بین‌المللی غیرقانونی است، اما این‌ها ملاک نیست و از نظر ما این حمله قانونی بوده است».

وی با اشاره به سخنان صدراعظم آلمان در زمان جنگ ۱۲ روزه، گفت: در زمان جنگ ۱۲ روزه صدراعظم آلمان گفت «اسرائیل به نمایندگی از غرب کارهای کثیفی انجام می‌دهد، برای ما قابل دفاع نیست که رژیمی زندان دو میلیون نفری را که در صف غذا قرار گرفتند، به رگبار ببندد». با تمام این تفاسیر غرب هنوز مدافع دارد. در قرآن آمده تا «زمانی که آنان شما را تغییر نداده و به برده تبدیل نکنند، دست برنخواهند داشت».

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها تصریح کرد: در جنگ طراحی که از ناحیه دشمن دیدیم را نباید از یاد ببریم، روز دوم یا سوم اعلام کردند رژیم باید عوض شود، صراحتا ترور فرمانده کشور را مطرح کردند، نتانیاهو به مردم گفت ما کار خود را انجام دادیم و الان نوبت شما است. باور کردند که اگر جامعه متزلزل شود مردم به مقابله با نظام خود خواهند پرداخت.

رستمی با اشاره به اینکه مجموعه‌هایی که در صورت بحران سیاسی و اجتماعی در کشور مسئول هستند، در زمان جنگ ۱۲ روزه مورد تهاجم قرار گرفتند، تصریح کرد: برنامه این بود که جریان اولیه نظام و جامعه را در شوک ناتوان‌کننده ببرد و در مرحله بعدی بدنه نیروهای اجتماعی خود را وارد کنند. شهادت بزرگان، رفتن بسیار سنگینی برای ما بود. من احساس می‌کنم خسارت نظامی، از خسارت علمی ما کمتر بوده است.

وی گفت: باور بنده این است و مطمئن هستم آنچه که خدا به واسطه شهادت به ملت داد، بسیار بیش از خسارتی بود که متحمل شدیم. ما انسجامی را در داخل شاهد بودیم که برخی می‌گویند در طول تاریخ انقلاب بی‌سابقه بوده است یا تنها در سال‌های اوایل انقلاب شاهد آن بوده‌ایم. باور به رهبری و نیروهای نظامی زبان‌زد بود، هیچکس نمی‌توانست طلبکار باشد و مردم جلوتر از چهره‌های سیاسی کنار رهبر و نظام ایستادند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با بیان وظایف دانشگاه گفت: در لایه‌های مختلف آیا ما به مسئولیت‌های خود عمل می‌کنیم؟ شخصی و فردی ممکن است کنش‌هایی وجود داشته باشد اما جریان علمی کشور هنوز آنگونه که باید، پای کار نیامده است. دانشجو نخبه ما وقتی در دانشگاه غربی می‌رود، بخشی از نظام تولید قدرت برای غرب و حل مسائل غرب می‌شود. ما بنا است هر کدام چه کاری برای کشور خود انجام دهیم؟ باید جریانی برای بازتولید ماموریت و رسالت دانشگاه متناسب با اقتدار بخشی به کشور به راه افتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha