• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404042817155
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کرد

تکلیف مدیران برای نظارت بر توانمندسازی معلمان از مهرماه/ چینش متفاوت کلاسهای درس

تکلیف مدیران برای نظارت بر توانمندسازی معلمان از مهرماه/ چینش متفاوت کلاسهای درس

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: اجتماعات یادگیری بستری برای اشتراک یافته‌های خلاقانه و راه‌حل‌های مؤثر است.

به گزارش ایسنا، محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها با اشاره به برگزاری مرحله اول توانمندسازی مدرسان در دوره ابتدایی و متوسطه در مشهد مقدس، اظهار کرد: آنچه در این دوره ارائه شد، باید به صورت جدی در استان‌ها تا سطح کلاس‌های درس دنبال شود. این برنامه شامل؛ دوره‌های آموزشی مطابق با انتظارات رئیس‌جمهور و گزارش‌های مرتب و منظم پس از برگزاری دوره‌های استانی است.

وی افزود: از اول مهرماه، تکلیف تمام معاونان وزارتخانه، مدیران کل و مدرسین استانی این است که بر این فرایند در کلاس‌های درس نظارت و راهبری کنند تا مطمئن شویم در تک تک کلاس‌های درس ایران این اتفاق افتاده است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش  به پنج مشخصه حداقلی کلاس درس مطلوب، اشاره کرد و ادامه داد: اولین مشخصه چینش متفاوت کلاس درس است که باید ملموس و قابل مشاهده باشد. این چینش متفاوت می تواند منجر به نقش متفاوت معلم، دانش‌آموز و الگوهای یادگیری شود.

وی با اشاره به  شروع خوب برای همه دروس، خاطرنشان کرد: طراحی آموزش می‌تواند شامل فیلم، آزمایش، بازی، حل مسئله و یا کاربرد باشد و این همان «خلق موقعیت‌های یادگیری متنوع» است.

امانی با بیان این‌که در فعالیت گروهی انجام حداقل یک فعالیت تیمی در هر کلاس مورد تأکید است، گفت: در جلوه فناوری؛ امکان نمایش محتوا، کیت‌های آموزشی علوم، ریاضی، فارسی و کتابخانه کلاسی بسیار کمک‌کننده هستند.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با تأکید بر اختصاص وقت معین برای ارائه دانش‌آموزان، تصریح کرد: برای تحقق این اهداف، اجتماعات یادگیری تشکیل شده است. اتصال معلمان برای اشتراک تجارب باعث می‌شود بحث امکانات به درجه دوم اهمیت برسد.

وی به جشنواره تجربیات اشاره کرد و گفت: جشنواره تجربیات، جشنواره‌ای برای اشتراک تجربیات معلمان در زمینه موقعیت‌های یادگیری متنوع است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: پیشرفته‌ترین روش‌ها نیاز به بستر اشتراک‌گذاری دارند. این بستر تحت عنوان «اجتماعات یادگیری» فراهم شده است.

امانی طهرانی افزود: در این بستر، معلمان می‌توانند یافته‌های خلاقانه و راه‌حل‌های مؤثر را به اشتراک بگذارند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی اظهار کرد: نباید منتظر تغییر کتاب‌های درسی بمانیم. هر محتوایی در دست معلمی که طراحی آموزشی و خلق موقعیت یادگیری را بلد باشد، به محتوای فعال تبدیل می‌شود و نباید از توان معلمان غافل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha