به گزارش ایسنا، این نشست روز یکشنبه ۲۹ تیرماه از ساعت ۱۷ در در فرهنگسرای اندیشه به نشانی خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان شهید منفرد نیاکی، طبقه همکف برگزار میشود.
کاوه فرهادی با موضوع «سوژگی امیر با نگاهی به نظریه ژرار ژنت»، شروین وکیلی با عنوان «غیاب، مرگ و ادبیات» و فاطمه دلاوری با تمرکز بر «منطق میتوسی_زیباشناختی داستان» در این نشست سخنرانی خواهند کرد.
در معرفی این رمان آمده است: رمان «امیر دل» اثری داستانی–تخیلی است که با روایتی نمادین و جهانپردازانه، ماجرای نوجوانی به نام امیر را روایت میکند؛ نوجوانی که در مسیر سلوک و آگاهی، تجربه سفر به جهانهای موازی را از سر میگذراند و در هر جهان، به درکی تازه از هستی، سرنوشت و جایگاه انسان میرسد.
هسته اصلی کتاب بر مفهوم ابتکاری «وضعیت خنثی» استوار است؛ مفهومی که نویسنده از زبان یکی از شخصیتهای اصلی، چنین توصیف میکند: «زمین هر پنجاه سال یکبار در وضعیت ویژهای قرار میگیره. من اسم این وضعیت رو گذاشتم وضعیت خنثی. توی این وضعیت نیروهای خوب و بد به تعادل میرسن و خب این یه وضعیت حساسه، چون با کوچکترین نیرویی، محورهای سرنوشتساز میتونن تکون بخورن و به نقاط قطبی مایل بشن؛ منظورم قطبهای نیک و بده. و سرنوشت بسیاری از انسانها رو تحت تأثیر قرار بدن...»
نویسنده در لابهلای روایت داستان، مخاطب را با قواعدی برای ورود به جهانهای موازی آشنا میکند. «تو میتونی تجربهی دیدن چند جهان رو داشته باشی، به شرطی که صادق و منضبط باشی و به قوانینی که میگم عمل کنی. البته قوانین سختی نیست، برعکس خیلی هم آسونه...»
انتهای پیام
نظرات