هاشمی، امروز ۵ مرداد در بازدید از مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی استان با بیان اینکه خراسان جنوبی بهشت گیاهان دارویی است، تصریح کرد: بیش از ۸۴۰ نوع گیاهان دارویی در استان وجود دارد که فرصت طلایی برای ایجاد اشتغال و رویکرد علم و تولید در کنار هم است.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی موتور محرک توسعه هر استانی است چراکه دارای فکر و اندیشه و نیروی انسانی خلاق است که باید از آن برای توسعه استان استفاده کرد، افزود: استان خراسان جنوبی استانی مستعد در حوزه گوهرسنگها، گیاهان دارویی و کشاورزی است به گونهای که ۹۸ درصد زرشک بی دانه دنیا در استان تولید میشود.
هاشمی با بیان اینکه حوزه صنعت، معدن و کشاورزی گردشگری سه مولفه توسعه است، بیان کرد: جهاددانشگاهی بازوی مهمی در کنار دستگاههای اجرایی است.
اشتغالزایی با محوریت فعالیتهای پژوهشی جهاددانشگاهی
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی استانی خشک و کم آببر بوده بنابراین باید رویکرد خود را به سمت صنابع کم آببر ببریم، تصریح کرد: پیشنهاد میشود دستگاههایی که در حوزه پژوهش فعال هستند با جهاددانشگاهی تفاهمنامههایی منعقد کنند تا کارهای تحقیقاتی با محوریت جهاددانشگاهی صورت گیرد.
هاشمی با اشاره به نظرسنجیهای معتبر جهاددانشگاهی و فعالیتهای مختلف این نهاد، بیان کرد: جهاددانشگاهی میتواند در حوزه توسعه استان کمککننده باشد و از سویی ارتباط با دستگاهها و دانشگاهها امر بسیار مهمی است.
وی با تأکید بر انعقاد تفاهمنامههای این نهاد با صنایع مادر، بیان کرد: در مناطق روستایی بیشترین فرصت برای ایجاد اشتغال بحث استفاده از گیاهان دارویی و تشویق مردم با برگزاری دورههای آموزشی در این زمینه است که مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی در استان میتواند در این حوزه کمککننده باشد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت فعالیتهای جهاددانشگاهی در توسعه استان، بیان کرد: جهاددانشگاهی میتواند با همراهی دستگاهها در حوزه کارهای تحقیقاتی فعالیتهای شاخصی انجام دهد.
در پایان این بازدید استاندار قول مساعدی جهت تأمین اعتبار برای تکمیل و تجهیز مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی ارائه داد.
انتهای پیام
نظرات