• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1404050502651
  • منبع : سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

ابعاد و پیامدهای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران در بنگلادش تبیین شد

ابعاد و پیامدهای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران در بنگلادش تبیین شد

سیدرضا میرمحمدی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش در نشستی با ۱۵ تن از روحانیون و ائمه جمعه و جماعت شیعیان بنگلادش در این نمایندگی فرهنگی، ابعاد و پیامدهای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران را تبیین و تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، میرمحمدی در این باره، گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، رخداد مهمی بود که لازم است ابعاد و پیامدهای آن به صورت دقیق و واقع بینانه تبیین و تشریح شود تا روایت درستی از آنچه اتفاق افتاد در اذهان مردم دنیا شکل گیرد و مانع القاء روایت نادرست دشمن از این واقعه در اذهان ناظران و شاهدان جهانی شود.

وی افزود: در این جنگ که با تهاجم نظامی شبانه رژیم صهیونیستی شروع شد، همه قدرت‌های غربی و ناتو در کنار رژیم صهیونیستی قرار داشتند و لذا این جنگ را باید جنگ همه قدرت‌های غربی با ایران تلقی کرد. ورود مستقیم آمریکا به جنگ در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران دلیل روشن این ادعا است.

رایزن فرهنگی کشورمان ادامه داد: این جنگ پیامدهای زیادی در عرصه های داخلی، منطقه ای و بین‌المللی برای ایران، ملت‌ها و کشورهای مسلمان و جبهه مقاومت اسلامی داشت. ملت ایران در این جنگ یکپارچگی، وحدت و انسجام بیشتری پیدا کرد و صف خود را در مقابل دشمن مستحکمتر کرد. جبهه مقاومت اسلامی قوی تر شد و ضعف و شکست پذیری دشمن بیش از پیش آشکار شد. همراهی و همدلی ملت‌های مسلمان جهان با مردم انقلابی و مقاوم ایران بیشتر شد و در مجموع، جهان اسلام با پیروزی ایران احساس عزت و افتخار بیشتری کرد.

وی اضافه کرد: این جنگ در یک معنای وسیع تر، جنگ و رویارویی دو جبهه حق و باطل یا اسلام و کفر بود. ایران در این جنگ تحمیلی به عنوان پرچمدار جبهه حق یا جبهه اسلام به دفاع از این جبهه پرداخت و آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز به عنوان سردمدار جبهه کفر و باطل به جنگ با ایران پرداختند. از این منظر، این تقابل و هماوردی پایان ناپذیر است و همچنان ادامه خواهد یافت و نباید تصور شود که خاتمه یافته است.

میرمحمدی افزود: کشورهای اسلامی و ملت‌های مسلمان باید همیشه به افزایش توان و قدرت خود در همه عرصه ها فکر کنند و با پشتیبانی هم به سطحی از توانمندی و بازدارنگی در برابر دشمن برسند که فکر تهاجم و تعدی به خود را از دشمن بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha