• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۲
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404050603385
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش:

ارتقای جایگاه معلمان و مدیران در دستورکار قرار گیرد

ارتقای جایگاه معلمان و مدیران در دستورکار قرار گیرد

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه ارتقای جایگاه معلمان و مدیران باید به شکل جدی در دستورکار قرار گیرد، گفت: شناخت صحیح از نیازهای واقعی میدان و اتخاذ رویکردهای نو مبتنی بر شواهد علمی، ضرورتی اساسی است. باید مطابق اولویت‌ها، سهم منابع انسانی از آموزش‌های ضمن خدمت و برنامه‌های رفاهی افزایش یابد و امکان جذب و نگهداری و ارتقای معلمان کارآمد مهیا شود.

به گزارش ایسنا، محمود امانی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور، روز دوشنبه در سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش و در ‌میزگرد تخصصی و علمی «بررسی چالش‌ها و تحولات آموزش و پرورش ایران با تأکید بر منابع انسانی»، با تقدیر و تشکر از تلاش‌های دست‌اندرکاران این حوزه، سخنان خود را با آرزوی ارتقای سطح علمی و فکری مجموعه‌های آموزشی و مسئولان آموزش و پرورش آغاز کرد و افزود: امیدوارم خداوند بزرگ، توفیق خدمت هر چه بهتر به فرزندان میهن عزیزمان را نصیب ما کند و ضمن ارتقای سطح آگاهی‌ها، برکات خود را بر نظام آموزشی کشور نازل فرماید.

‌دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور با بیان اینکه این نشست علمی‌ با محوریت منابع انسانی و با حضور جمعی ازنخبگان علمی و اجرایی تعلیم و تربیت برگزار می‌شود، گفت: یکی از بدیهی‌ترین و در عین حال مهم‌ترین موضوعاتی که همواره نظام‌های آموزشی پیشرو بر آن تکیه دارند، سرمایه انسانی است. تحول پایدار، بدون نیروی انسانی فرهیخته و دلسوز، امکان‌پذیر نیست.

امانی در ادامه افزود: کادر آموزشی اعم از مدیران، معلمان و کارشناسان، مغز متفکر و ستون فقرات هر نظام آموزشی هستند. جامعه‌ای که به توسعه و پیشرفت دل بسته است، قبل از هر چیز باید در اندیشه تقویت منابع انسانی خود باشد؛ آموزشی اصولی، روزآمدسازی، انگیزش و ایجاد فضای ارتقا برای کارکنان، مقدمات موفقیت در هر برنامه تحول‌آفرین است.

وی با تاکید بر اهمیت گفت‌وگو و واکاوی چالش‌های دست‌اندرکاران آموزش و پرورش، اضافه کرد: این نشست علمی فرصتی است تا متخصصان، سیاستگذاران و مدیران اجرایی کشور ضمن بررسی دقیق روندها و شرایط موجود، راهکارهای عملی و علمی برای ارتقای آموزش و پرورش ارائه دهند. چالش‌هایی نظیر کمبود نیروهای متخصص، توزیع نامتوازن منابع انسانی، روزآمد نبودن مهارت‌ها و دانش معلمان، ضعف انگیزشی، کمبود امکانات رفاهی و انگیزشی، چرخش سریع در مدیران و کارشناسان‌ و ضعف ارتباطات بین بخش‌های بالادستی و نیروهای صف، همگی مسائلی پیچیده هستند که امروز نظام آموزشی کشور را درگیر کرده است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه ارتقای جایگاه معلمان و مدیران باید به شکل جدی در دستورکار قرار گیرد، گفت: شناخت صحیح از نیازهای واقعی میدان و اتخاذ رویکردهای نو مبتنی بر شواهد علمی، ضرورتی اساسی است. باید مطابق اولویت‌ها، سهم منابع انسانی از آموزش‌های ضمن خدمت و برنامه‌های رفاهی افزایش یابد و امکان جذب و نگهداری و ارتقای معلمان کارآمد مهیا شود. هیچ تحول عمیق و پایداری صرفاً با دستورالعمل و قانون میسر نمی‌شود، بلکه انگیزش، آموزش و احساس تعلق معلمان و مدیران مدرسه رمز موفقیت تحولات بزرگ خواهد بود.

امانی ‌تاکید کرد: این جلسه نه یک گفت‌وگوی یک‌طرفه، بلکه بستری برای تبادل نظر، تضارب آرا و شکل‌دهی به راهکارهای جمعی است. استفاده از ظرفیت‌ها و انتقال تجربیات، شرط دستیابی به نتایج ماندگار و عملیاتی است. امیدوارم حاضران در نشست، با نگاه نقادانه و مسئولانه، از فرصت پیش‌آمده نهایت بهره را ببرند و نتایج گفت‌وگوها در تصمیم‌سازی‌های آینده مورد توجه قرار گیرد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه آینده کشور به آموزش و پرورش وابسته است، افزود: بدون سرمایه‌گذاری جدی بر ارزشمندترین سرمایه‌ها یعنی نیروی انسانی، نمی‌توان به آینده‌ای درخشان‌تر امیدوار بود. جامعه‌ای موفق خواهد بود که معلمان، مدیران و کارکنان آموزش و پرورش آن همواره در مسیر یادگیری، همدلی و مشارکت باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha