• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404081912068
  • منبع : بنیاد شهید

در قالب یک رویداد انجام می‌شود

بررسی بازآفرینی هوشمند فرهنگ ایثار و شهادت

بررسی بازآفرینی هوشمند فرهنگ ایثار و شهادت

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر از برگزاری «رویداد ملی هوش مصنوعی» در استان یزد خبر داد و گفت:این رویداد با هدف شناسایی استعدادهای برتر، توانمندسازی ایده‌پردازان و ایجاد پیوند میان نخبگان و ظرفیت‌های نوآورانه کشور برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر رحیم نریمانی توضیح داد: این رویداد با همکاری مجموعه‌ای از مراکز علمی، تخصصی و اجرای استان یزد طراحی شده و در دو سطح دانش‌آموزی و تخصصی برگزار خواهد شد.
نریمانی ضمن اشاره به فرآیند ثبت‌نام اظهار داشت:علاقه‌مندان می‌توانند در نقش‌های شرکت‌کننده، داور یا سرمایه‌گذار از طریق درگاه رسمی www.nabteams.com نام‌نویسی کنند و از خدماتی نظیر منتورینگ هوشمند مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی، تحلیل داده‌ها و شبکه‌سازی هدفمند با داوران و سرمایه‌گذاران بهره‌مند شوند.
وی محورهای رویداد را  مهندسی پزشکی و توانبخشی نوین، توانمندسازی و کارآفرینی، بازآفرینی هوشمند فرهنگ ایثار و شهادت، سلامت و سبک زندگی، صنعت و انرژی هوشمند و حمل‌ونقل و لجستیک نوین برشمرد.
نریمانی در تشریح ساختار اجرایی برنامه گفت:  «فاز غیرحضوری از ۱۵ آبان آغاز و تا ۳۰ آذر ادامه خواهد داشت که شامل ثبت‌نام، منتورینگ هوشمند، ارزیابی اولیه ایده‌ها و برگزاری بوت‌کمپ آموزشی آنلاین است. در پایان، ۱۰ تیم برتر برای حضور در مرحله حضوری انتخاب می‌شوند.»
مرحله حضوری این رویداد طی سه روز در دی‌ماه در یزد برگزار خواهد شد و شامل کارگاه‌های پیشرفته، منتورینگ فشرده و ارائه نهایی تیم‌ها در حضور داوران ملی و سرمایه‌گذاران است.
وی افزود:طرح‌ها و ایده‌هایی که در راستای مأموریت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه‌های فرهنگی، درمان و تعاون باشند از امتیاز ویژه برخوردار خواهند بود.
مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر تأکید کرد:«این رویداد رویکردی فراگیر دارد و محدود به نخبگان یا شرکت‌های دانش‌بنیان شاهد و ایثارگر نیست؛ همه صاحبان ایده، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه هوش مصنوعی از سراسر کشور می‌توانند با ارائه طرح‌های نوآورانه در این رقابت علمی شرکت کنند.»
نریمانی بر اهمیت این رویداد در توسعه فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و تسهیل تجاری‌سازی ایده‌ها تأکید کرد و گفت:«دبیرخانه اجرایی رویداد در اداره آموزش، نخبگان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان یزد مستقر است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha