/اثرات هدفمند كردن يارانهها بر صنايع معدني/ نايب رييس خانه معدن: حذف يارانههاي انرژي بايد به صورت مرحلهاي انجام شود
حذف بدون مطالعه يارانههاي انرژي در بخش معدن و صنايع معدني مشكلزا خواهد بود.
محمدرضا بهرامن - نايب رييس خانه معدن - در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب افزود: حذف يارانههاي انرژي بهويژه در صنايع معدني بايد به صورت مرحلهاي و با درنظر گرفتن شرايط خاص هر صنعت انجام شود.
وي با بيان اينكه پيشنهادات خود در زمينه چگونگي حذف يارانهها را به تفكيك صنايع مختلف معدني به مجلس و وزارت صنايع و معادن ارائه كردهايم، خاطرنشان كرد: بدون داشتن استراتژي مشخص و شفاف، حذف يارانههاي انرژي ضربه بزرگي به صنايع معدني خواهد زد.
به گفته او به موازات حذف يارانههاي انرژي بايد ترتيبي اتخاذ شود كه در كوتاه مدت، براي ايجاد هر واحد جديد از آخرين تكنولوژي روز و استانداردهاي مصرف انرژي استفاده شود. همچنين در درازمدت نيز بايد با در نظر گرفتن مشوقهايي همچون بخشش مالياتي به صنايعي كه در گذشته ايجاد شدهاند، براي نوسازي و به روز كردن تكنولوژي و خطوط توليد آنها كمك شود.
بهرامن با بيان اينكه در صورت اجراي طرح هدفمند كردن يارانهها نبايد يارانه برخي از صنايع معدني را به طور كلي حذف كرد، تصريح كرد: به عنوان مثال صنايع آلومينيوم مصرف انرژي بالايي داشته و در تمام دنيا براي اين نوع صنايع يارانه تعريف ميشود كه در ايران نيز بايد اينگونه عمل شود.
وي افزود: طرح هدفمند كردن يارانهها و حذف يارانههاي انرژي بايد در دوره حداقل پنج ساله در بخش معدن و صنايع معدني اجرا شود تا بتوان اثرات منفي آن را به حداقل رساند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات