مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران: تهديدهاي ناشي از حذف يارانهها را ميتوان به فرصت تبديل كرد
مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران تأكيد كرد: با برنامهريزي درست، تهديدهاي ناشي از حذف يارانهها را ميتوان به فرصت تبديل كرد.
محمدابراهيم لاريجاني در گفتوگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به برگزاري همايش ملي «تأثير هدفمندي يارانهها بر توسعهي صنعت گردشگري» كه با مشاركت مركز گردشگري علمي ـ فرهنگي دانشجويان ايران وابسته به جهاد دانشگاهي در 15 ديماه برگزار ميشود، اظهار كرد: مهلت فرستادن مقالههاي مربوط به اين همايش تا 10 ديماه است. البته تا كنون حدود 15 مقاله گرفته شده است و علاقهمندان تا دو هفتهي ديگر فرصت دارند، مطالب خود را بفرستند.
او يادآوري كرد: اين همايش در سه محور تأثير هدفمند كردن يارانهها بر عرضهي خدمات گردشگري مانند بخشهاي حملونقل، تأسيسات اقامتي، بازاريابي و صنايع دستي، تأثير هدفمندي يارانهها بر تقاضاي سفر و گردشگري و نقش هدفمندي يارانهها در توسعهي زيرساختهاي گردشگري برگزار ميشود.
وي گفت: اكنون دو ديدگاه نسبت به طرح هدفمندي يارانهها وجود دارد؛ نخست اينكه با افزايش قيمتهاي حاملهاي انرژي، نرخ خدمات گردشگري افزايش مييابد، البته دولت در اينباره اعلام كرده است كه با نظارت اجازه نميدهد، نرخها افزايش يابد؛ اما در اين ديدگاه، حذف يارانهها بهعنوان تهديد مطرح است. از سوي ديگر، بازتوزيع درآمدها و يارانهها در ميان اقشار كمدرآمد جامعه، بخصوص شش دهك پايين، ديدگاه تبديل شدن حذف يارانهها به فرصت را ايجاد كرده است.
او توضيح داد: اقشار كمدرآمد جزو افرادي هستند كه با كمترين هزينهها به سفر ميروند و امكان دارد، درآمدهاي ريالي مناسبي كه به حساب آنها واريز ميشود، حجم سفرها را در ميان آنها افزايش دهد. بنابراين اگر بخش خصوصي درست برنامهريزي كند، ميتواند اين تهديد را به فرصت تبديل كند.
مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران گفت: با توجه به اين ديدگاهها تصميم گرفتيم، در قالب جمعآوري مقالهها در سه محور يادشده، نتايج مربوط به تأثير هدفمندي يارانهها را در صنعت گردشگري بهدست آوريم تا در نخستين گام، اين نتايج در اختيار فعالان صنعت گردشگري قرار گيرد. در ادامه، همايشهاي تخصصي ديگري با تمركز بر تبديل اين تهديد به فرصت ميتوان برگزار كرد.
لاريجاني دربارهي استفاده از نتايج اين مقالهها در زيرساختها و بخشهاي خدماتي گردشگري استان تهران، اظهار كرد: بهعنوان مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري تهران ميخواهيم اين اطلاعات پايه را به كار بگيريم، البته بايد منتظر نتايج مقالههايي كه فرستاده ميشوند، باشيم تا بر اين اساس، ارزيابي درستي از تأثير هدفمندي يارانهها بر صنعت گردشگري و چگونگي تبديل تهديدها به فرصتها داشته باشيم. قطعا نتايج اين مطالب ميتواند در برنامهريزي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مورد توجه قرار گيرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات