• سه‌شنبه / ۲۲ آذر ۱۳۹۰ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 9009-13636

گزارش عملكرد سامانه نظارت مردمي شهرداري تهران ارائه شد رييس سازمان بازرسي شهرداري تهران: از انتقادات و شكايات مردم استقبال مي‌كنيم

سرپرست سامانه نظارت همگاني سازمان بازرسي شهرداري تهران از انجام دو ميليون و 200 هزار تماس با سامانه 1888 از زمان راه اندازي تا كنون خبر داد و اظهار كرد: متوسط تعداد تماس روزانه با اين سامانه، معادل 1100 تماس است.

به گزارش خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كرامت الله قرمزي در جريان چهارصد و بيست و ششمين جلسه علني شوراي شهر تهران با اشاره به اينكه دو سامانه 137 و 1888 به منظور توسعه و تعميق نظارت شهروندان بر عملكرد مديران شهري راه اندازي شد اظهار كرد: نرخ نتيجه گيري هر دو سامانه با اتخاذ راهكارهايي بالا رفته و پيش بيني مي‌شود كه در انتهاي سال جاري گزارش ويژه‌اي از عملكرد بهتر هر دو سامانه را ارائه كنيم.

وي در ادامه فراهم كردن بستري آسان براي ارتباط مديران شهرداري و شهروندان، يافتن عيوب و نواقص فعاليت‌هاي شهرداري و تدبير براي رفع آن ، تواناسازي سازمان براي بهبود مستمر خود و نيز توسعه فرهنگ نظارت همگاني را از اهداف سامانه نظارت همگاني برشمرد.

قرمزي در ادامه با اشاره به وجود شش درگاه براي ارتباط با 1888 اظهار كرد: بيش از 80 درصد ارتباط‌ها با اين سامانه از طريق تلفن انجام مي‌شود و حدود 12 درصد نيز از طريق وب سايت اينترنتي اين سامانه شكل مي‌گيرد.

وي با بيان اينكه سه درصد تماس‌ها با صندوق صوتي سامانه تلفني صورت مي‌گيرد افزود: ساير ابزارها نظير ايميل و پيام كوتاه نيز سهمي از ارتباطات مردمي با 1888 را دارا هستند.

سرپرست سامانه نظارت همگاني شهرداري تهران با بيان اينكه تماس‌هاي صورت گرفته ممكن است جديد باشد و يا مربوط به پيگيري‌ تماس‌هاي گذشته باشد اظهار كرد: علاوه بر اين، بخشي از تماس‌ها به منظور دريافت راهنمايي و ارشاد صورت مي‌گيرد.

به گفته قرمزي حدود 32 درصد تماس‌هاي سالانه با 1888 با هدف درخواست راهنمايي و ارشاد انجام مي‌شود كه اين موضوع حاكي از اين است كه شهروندان هنوز براي پيگيري برخي امور خود در شهرداري ابهام دارند.

وي خاطرنشان كرد: 46 درصد تماس‌ها صرف پيگيري تماس‌هاي ثبت شده قبلي مي‌شود و حدود 23 درصد تماس‌ها نيز حاوي پيام جديد است. به گفته وي 61 درصد تماس‌ها به مناطق، 26 درصد به معاونت‌ها و سه درصد نيز به واحدهاي مستقل شهرداري ارجاع مي‌شود.

قرمزي خاطر نشان كرد: 10 درصد تماس‌ها نيز به دليل عدم احراز صحت آنها قابليت ارجاع ندارند.

وي در خصوص حوزه عملكردي تماس‌هاي صورت گرفته با 1888 توضيح داد: حوزه عملكردي 18 درصد تماس‌ها حمل و نقل و ترافيك، 32 درصد خدمات شهري، 13 درصد فني و عمراني، شش درصد شهرسازي و معماري، پنج درصد فرهنگي اجتماعي و 26 درصد مربوط به ساير موارد است.

وي با اشاره به اينكه سازمان بازرسي هر چهار ماه يكبار عملكرد 1888 را ارزيابي مي‌كند اظهار كرد: به 96 درصد پيام‌هاي ارجاع شده به كارتابل‌هاي ارجاعي رسيدگي كمي مي‌شود يعني پاسخ اين پيام‌ها دريافت مي‌شود.

وي ادامه داد: 5/66 درصد تماس‌ها نيز رسيدگي كيفي مي‌شوند به گونه‌اي كه سامانه 1888 پاسخگويي را تاييد كرده و شهروند تماس گيرنده نيز در اين ارتباط قانع شده است.

وي در ادامه با اشاره به برگزاري جلسات ارتباط مستقيم با مديران شهرداري تهران كه هر دو هفته يكبار در سامانه 1888 برپا مي‌شود، اظهار كرد: چهارشنبه هر هفته نيز امكان حضور تلفني يكي از مديران شهرداري را در 1888 فراهم مي‌كنيم.

به گفته وي تا كنون 180 جلسه به اين ترتيب در سامانه نظارت همگاني برپا شده كه 149 مورد حضوري و مابقي تلفني بوده و بالغ بر 5 هزار و 700 نفر نيز در اين جلسات شركت كرده‌اند.

قرمزي خاطرنشان كرد: اين آمار جداي از آماري است كه مربوط به ديدار مردمي هفتگي شهرداران مناطق با شهروندان مي‌شود.

سرپرست سامانه نظارت همگاني شهرداري تهران با بيان اينكه از سال 86 ارزيابي ويژه‌اي در خصوص ميزان آشنايي مردم با 1888 صورت گرفت اظهار كرد: نرخ آشنايي در سال 86 معادل 19 درصد بوده كه تا پايان سال 89 به 54 درصد رسيده و اميدواريم تا پايان سال جاري به 60 درصد برسد.

به گزارش ايسنا، معصومه آباد، رييس كميسيون نامگذاري شوراي شهر تهران درخواست كرد كه توضيحاتي در خصوص مدت زماني در نظر گرفته شده براي پاسخگويي به پيام‌ها نيز ارائه شود.

وي گفت: بعضا گزارش‌هايي وجود دارد كه اگر يك پروژه يا كار عمراني در يك منطقه به دليل اينكه اعتراض از طريق سامانه 137 در رابطه با آن صورت گرفته متوقف شده است و اين در حاليست كه حتي يك نشاني از فرد اعتراض كننده در اختيار سامانه 137 نبوده است.

به گزارش ايسنا، در همين رابطه فيضي رييس سازمان بازرسي شهر تهران با اشاره به اينكه سامانه 137 به فوريت‌هاي حوزه خدمات شهري اختصاص دارد، عنوان كرد: در هر دو سامانه شهرداري، زمان‌بندي پيش‌بيني شده‌اي براي ارائه پاسخ به پيام‌ها تعريف شده است.

وي با بيان اينكه مسوولان اصلي هر دو سامانه شهرداري در مناطق، شهرداران مناطق هستند عنوان كرد: بدين ترتيب اگر نقدي به عملكرد اين سامانه‌ها وجود داشته باشد ضعف‌ها را متوجه اپراتورها نمي‌دانيم بلكه شهرداران مناطق مسئول اصلي آن هستند.

فيضي با بيان اينكه شهرداري از انتقادات و شكايت‌هاي مردم استقبال مي‌كند و به همين دليل سامانه‌هايي را براي تشويق مردم به نظارت راه اندازي كرده است، خاطرنشان كرد: در صورتي كه بخشي از سوالات از طريق سامانه 1888 بي پاسخ بماند، افراد پيام دهنده را به ملاقات‌هاي مردمي روز دوشنبه كه شهرداران مناطق دارند، ارجاع مي‌كنيم.

رييس سازمان بازرسي شهرداري تهران با تاكيد بر اينكه از هر ساز و كاري كه امكان نظارت بر عملكرد شهرداري را افزايش دهد استقبال مي‌كنيم، از به كارگيري نخبگان شهر به منظور نظارت بر عملكرد شهرداري در حوزه‌هاي مختلف تخصصي و فني خبر داد.

وي در خاتمه اظهار كرد: خوشحاليم كه توانستيم با مشاركت مردم برخورد قاطع با تخلفات اندكي كه احتمالا در شهرداري انجام مي‌شود داشته باشيم.

به گزارش ايسنا، حسن بيادي نايب رييس شوراي شهر تهران نيز در اين رابطه از وجود برخي گزارش‌هاي غير واقعي به سامانه‌هاي 137 و 1888 خبر داد و گفت: بعضا براي اينكه يك مدير را تخريب كنند دست جمعي با اين سامانه‌ها تماس مي‌گيرند و به عملكرد يك مدير اعتراض مي‌كنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha