یک حقوقدان اظهار کرد: به حقوق بشر باید به عنوان یک ناموس نگاه کرد و نسبت به آن غیرت داشت؛ چرا که حقوق بشر حق انسانی است و نباید در مقابل نقض آن سکوت کرد.
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد هاشمی عصر سهشنبه با حضور در مراسم بزرگداشت روز جهانی حقوق بشر، اظهار کرد: کانون وکلای دادگستری مرکز یک نهاد صنفی و مدنی است.
این حقوقدان با اشاره به سالروز جهانی حقوق بشر، اظهار کرد: حقوق بشر ریشه در تاریخ دارد و تاریخ آن با جنگها و آسیبها ارتباط پیدا کرده است و به دلیل بازتابهایی که داشته منجر به ترویج حقوق بشر شده است.
هاشمی تصریح کرد: بعد از جنگ جهانی دوم که حاصل آن 40 تا 50 میلیون قربانی بود وجدانها بیدار شد تا جایی که پارهای از همفکران مغرب زمین بعد از تاسیس سازمان ملل متحد راهبری تدوین حقوق بشر را بر عهده گرفتند.
رییس کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای دادگستری مرکز بیان کرد: اعلامیه جهانی حقوق بشر دارای پیامدهای ایمانی و فرهنگی است و باید در جهت توسعه آن گامهای ساختاری برداشته شود، در این راستا دولتها که خود را نمایندگان مردم میدانند باید این امانت را حفظ کنند و کوچکترین کوتاهی در این راستا خیانت محسوب میشود.
وی بیان کرد: دولت جدید با شعاری که هنگام انتخابات در مورد حقوق بشر داشت مبادرت به تدوین یک مجموعهای کرده تحت عنوان منشور حقوق شهروندی که پیشنویس آن در دسترس عموم قرار دارد و آنها با نگاهی به آن میتوانند نکات مثبت و منفی این منشور را مورد بررسی قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات