• یکشنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 93122413936
  • خبرنگار : 71219

گزارشی که برای اهالی سینما منتشر شد

گزارشی که برای اهالی سینما منتشر شد

محمدمهدی عسگرپور چکیده گزارشی را از زمان مدیرعاملی خود بر خانه سینما به اعضای اصناف سینمای ایران ارائه کرد.

محمدمهدی عسگرپور چکیده گزارشی را از زمان مدیرعاملی خود بر خانه سینما به اعضای اصناف سینمای ایران ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار سینمایی ایسنا، این چکیده گزارش با عنوان «انجام وظیفه صنفی» در پنج بخش «امنیت شغلی و رفاه اجتماعی»، «حفظ و صیانت از حقوق مادی و معنوی آثار و پدیدآورندگان»، «فعالیت‌های فرهنگی و هنری و توسعه ارتباطات جهانی»، «پشتیبانی خدمات اداری» و ضمیمه در قالب یک کتابچه منتشر شده است.

عسگرپور در مقدمه این گزارش با اشاره به اینکه از تیرماه 1387 مسوولیت صنفی خود را قبول کرده، آورده است:«این مطالب چکیده مجموعه فعالیت‌هایی است که در این بازه زمانی به عنوان انجام وظیفه صنفی در کنار شما و در خدمت اهالی شریف خانه سینما بودم که می‌تواند با بررسی آنچه شده، آنچه توفیق نیافته‌ام و آنچه مغفول مانده، راهنمایی برای آسیب‌شناسی و پیش‌برد مأموریت صنفی تلقی شود.»

او همچنین خطاب به اعضای دهمین و یازدهمین هیأت مدیره خانه سینما، روسای شورای مرکزی اصناف سینمایی، اعضای اصناف خانه سینما و علاقه‌مندان به تعالی سینمای ایران گفته است: «همه ما سال‌های سخت فعالیت صنفی (و نه اداره باشگاه فرهنگی) را که نخست با حصر مالی و آنگاه با فرمان بستن و تعطیلی خانه‌مان همراه شد در خاطر داریم. اگر نبود همبستگی و پایمردی شما در حمایت از منتخبان‌تان، سرنوشت این خانه نیز به ویرانی گره می‌خورد و پس از چندی جز خاطره از آن چیزی نمی‌ماند. در این میان البته باید از اندک خام ذهنانی که چون در خانه نقشی بر پایه‌ باورشان نداشتند، نقش ستون پنجم را برای تخریب خانه‌شان ایفا کرده‌اند، درگذریم.»

عسگرپور در بخش نخست این گزارش تهیه و تنظیم طرح بیمه بیکاری سینماگران و ارسال آن به ریاست جمهوری و کمیسیون فرهنگی مجلس در سال 1387، تنظیم و تدوین مولفه‌های موثر بر امنیت شغلی، طراحی و اجرای بانک جامع اطلاعات اصناف سینمایی، تهیه و تنظیم فرایند گردشگر کار اعطای پروانه نمایش در پیوند با برنامه صیانت از شاغلان اصناف سینمایی، تنظیم و تدوین پیش‌نویس قانون نظام سینمایی به منظور استقرار نظام صنفی در سینما را از جمله فعالیت‌های پیگیری شده در این مدت از مدیریت خود ذکر کرده است.

وی همچنین با اشاره به برنامه گردهمایی اعضای اصناف سینمای ایران برای تأمین امنیت شغلی و رفاه اجتماعی در مردادماه 1389 گفته است: «می‌خواستیم در خانه سینما گردهم جمع شویم تا از فقدان امنیت شغلی سخن بگوییم اما ناچار از لغو گردهمایی شدیم. آیا نشانه‌ای روشن‌تر از این برای نبود امنیت شغلی وجود دارد؟»

مدیرعامل اسبق خانه سینما همچنین در دیگر بخش‌های تنظیم شده در این گزارش به پیشنهادات و پیش‌نویس‌های ارائه شده برای پیگیری بهتر امور، برپایی کارگاه‌های آموزشی و نیز جشن‌های سینمایی اشاره کرده است.

به گزارش ایسنا،طی انتخابات خانه سینما و تغییر هیات مدیره، این هیات مدیره جدید باید مدیرعامل جدید این تشکل صنفی را معرفی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha