لوح نفیس یادبود جانبازان موزه صلح تهران به پروفسور اکبر اعتماد، دانشمند نخبه ایرانی، اهدا شد.
به گزارش ایسنا، در مراسمی که در موزه صلح برگزار شد، لوح نفیس یادبود جانبازان موزه صلح تهران توسط کونیکو یامامورا، مادر شهید محمد بابایی به پروفسور اکبر اعتماد به پاس زحمات این دانشمند نخبه کشور در پاسداری و پافشاری بر حقوق ملت ایران در مجامع بینالمللی و رسانهای و به نمایندگی از تمام آنها اهدا شد.
در این جلسه، دکتر شبیری استاد دانشگاه علامه و مترجم اسپانیایی نیز حضور داشت و پس از شنیدن بسیاری از وقایع از زبان جانبازان، پروفسور اعتماد معروف به پدر علم اتم در ایران و سیدسعید قطبی، منتقد مستندساز که تحت تأثیر شنیدن این فجایع قرار گرفته بودند، در دفتر یادبود این موزه جملاتی را نوشتند.
اکبر اعتماد نوشت: «من از بازدید موزه صلح و گفتوگو با جانبازان نهتنها لذت بردم، بلکه احساس افتخار کردم و به آینده ملت ایران امیدوارتر شدم. ما مرهون فداکاریهای جانبازان در زمان جنگ تحمیلی هستیم.»

همچنین سعید قطبی نیز در ادامه در این دفتر یادبود چنین نوشت: «برای من دیدار عزیزانی که بهعنوان راوی در موزه حضور داشتند، هزاران بار ارزندهتر از همه آن چیزی است که انگیزه اولیهام برای آمدن بود. درود به صدای خش دار و سرفههای بی وقفه و چشمان نمناکشان که زیباترین نوید صلح است. این بهترین تصویر و زیباترین خاطرهام از دیدار امروز بود که تا همیشه در ذهن و خاطرهام حک خواهد شد.»
در پایان این برنامه که هشتم اردیبهشتماه برگزار شد، لوح نفیس یادبود جانبازان موزه صلح تهران توسط کونیکو یامامورا، مادر شهید محمد بابایی به پروفسور اکبر اعتماد به پاس زحمات این دانشمند نخبه کشور در پاسداری و پافشاری بر حقوق ملت ایران در مجامع بینالمللی و رسانهای و به نمایندگی از تمام آنها اهدا شد.
پیش از این، فیلم مستند «من اکبر اعتماد، اتم میشکنم» ساخته احمدرضا گنجهای با حضور تعدادی از جانبازان شیمیایی موزه صلح تهران در خانه هنرمندان نمایش داده شده بود. در آن برنامه، پروفسور اکبر اعتماد رییس اسبق سازمان انرژی اتمی ایران و همچنین سید سعید قطبی، منتقد برای شنیدن گوشهای از وقایع بهکارگیری سلاحهای شیمیایی در دوره جنگ تحمیلی علیه ملت ایران به این موزه دعوت شدند که جلسه روز گذشت در ادامه همین دعوت برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات