نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه «مسئولان باید ترویج فرهنگ قرآنی را در اولویت برنامهها قرار دهند» به مهمترین مطالبه مقام معظم رهبری از برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم اشاره کرد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجتالاسلام والمسلمین علی محمدی در حاشیه برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن با اشاره به نقاط ضعف و قوت این دوره از مسابقات، اظهار کرد: پس از پایان سیویکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم، دبیرخانه دائمی این مسابقات کار خود را آغاز کرد تا در سیودومین دوره این مسابقات نقاط ضعف برطرف و نقاط قوت تقویت شوند.
وی به دکور متفاوت این دوره از مسابقات بینالمللی قرآن کریم اشاره کرد و افزود: دکور این دوره از مسابقات باعث تنوع و جذابیت بیشتر تلاوتها برای حاضران و بینندگان شده است؛ البته بسیاری از داوران خارجی مسابقات بینالمللی قرآن کریم که مسئولیت مستقیم در برگزاری مسابقات بینالمللی جهان اسلام دارند به جذابیت دکور اذعان کردند.
محمدی با بیان اینکه «در کنار نقاط مثبت سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم ممکن است نقاط ضعفی نیز وجود داشته باشد» خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات بینالمللی قرآن کریم، افرادی از 86 کشور جهان با نژادها و سلایق مختلف با محوریت قرآن دور هم جمع شدهاند؛ این افراد میتوانند به عنوان سفیر قرآنی دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران را به جهان معرفی کنند به همین جهت ما همواره سعی داریم این مسابقات را به بهترین شکل برگزار کنیم تا شاهد ترویج اسلام ناب محمدی باشیم.
وی در ادامه با اشاره به شعار مسابقات بینالمللی قرآن کریم، گفت: شعار این دوره از مسابقات یعنی «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» برگرفته از قرآن کریم است؛ ما این شعار را برای مسابقات برگزیدیم تا مسلمانان را به توصیه قرآن کریم درباره اتحاد برای خنثی شدن توطئههای دشمنان اسلام متذکر شویم.
رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه با بیان اینکه «مهمترین توطئه دشمنان اسلام ایجاد تفرقه بین مسلمانان است» افزود: متأسفانه دشمنان با ابزار اختلافافکنی تا حدودی به نتایج مورد نظر خود رسیدهاند و باعث جنگ و کشتار در بین مسلمانان شدهاند؛ اینها همه به خاطر بیتوجهی به توصیههای قرآن کریم است.
محمدی با اشاره به اینکه «برخی شرکتکنندگان تا پیش از ورود به ایران دیدگاه خوبی از کشورمان ندارند» افزود: دشمنان انقلاب اسلامی همواره برای تخریب چهره بینالمللی ایران تلاش میکنند و با تبلیغات سوء خود درصدد منزوی کردن ما و برنامههای کشورمان هستند تا جایی که برخی از شرکتکنندگان پس از ورود به ایران به ما میگویند ایران آنطوری که در کشور ما تبلیغ کردهاند، نیست؛ بلکه کشوری با تمدن و فرهنگ غنی است و مردم آن بسیار مهربان و خداجو هستند و ثبات و امنیت در آن حکمفرما است.
وی با بیان اینکه «سازمان اوقاف و امور خیریه برای معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران به شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن کریم بسته فرهنگی میدهد» گفت: ما دستاوردهای انقلاب اسلامی را به زبانهای مختلف ترجمه کردیم و در اختیار شرکتکنندگان قرار میدهیم تا آنها با خدمات انقلاب اسلامی برای ترویج فرهنگ و معارف قرآن کریم آشنا شوند و تبلیغات دشمنان اسلام از این طریق خنثی شود.
محمدی در ادامه با اشاره به توصیههای مقام معظم رهبری برای برگزاری هر چه باشکوهتر مسابقات بینالمللی قرآن کریم، افزود: مهمترین مطالبات رهبری از برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم عمومیکردن انس با قرآن کریم است؛ ایشان از زمان رهبری تا سیویکمین دوره این مسابقات به لزوم توجه به انس دائمی با قرآن تأکید داشتهاند به همین جهت ما باید تلاش کنیم انس با قرآن را در تمامی لحظات زندگی همه اقشار جامعه متجلی کنیم.
وی با بیان اینکه «سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم با حضور پرشور مردم کشورمان در حال برگزاری است» گفت: ما برای حضور مردم قرآندوست کشورمان به سالن مسابقات امکانات لازم را فراهم کردهایم تا علاقهمندان از نقاط مختلف بتوانند در این رقابتهای بینالمللی حضور یابند البته برخی از افراد نیز به دلیل عشق به قرآن و استفاده از برنامههای قرآنی به سالن مسابقات میآیند.
رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه با اشاره به اینکه «هر چه مردم به ویژه جوانان را با قرآن مأنوس کنیم برکت قرآن شامل حال همه ما هم میشود» افزود: پیامبر اعظم(ص) فرمودند: «قرآن سفره خداست» بنابراین امیدواریم به برکت انقلاب اسلامی توفیق خدمت به قرآن را داشته باشیم و تمامی مسئولان به توصیه رهبری مبنی بر ترویج قرآن توجه بیشتری داشته باشند و توسعه فرهنگ قرآنی را در اولویت برنامهها قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات