رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل گفت: طلاب و یا مبلغین دینی علاوه بر اینکه به اشاعه مذاهب دینی و قرآنی در اینترنت میپردازند به جوانان نیز در رابطه با شبهات علیه کتاب مقدس و مسائل دینی پاسخگو باشند.
حجتالاسلام کاظم معاضدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه اردبیل، به مناسبت روز تبلیغ و اطلاعرسانی دینی با اشاره به جنگ نرم دشمنان علیه اسلام، افزود: دشمن سعی دارد تمام مقدسات ما را با شبههافکنی مورد هجوم قرار دهد که لازم است طلاب دینی در زمینه تبلیغ دین در اینترنت جهاد گونه به جلو برود و پاسخگو باشند.
وی افزود: طلبههایی که در حوزه علمیه در راستای تبلیغ دین در فضاهای مجازی فعالیت میکنند آثار مثبتی برجای میگذارند.
معاضدی با اشاره به اینکه «بدفهمی استفاده از فضای مجازی در جامعه حاکم است که لازم است فرهنگ استفاده از اینترنت در جامعه گسترش یابد» افزود: استفاده از فضاهای مجازی برای جهات مشروع و صحیح که موجب فساد عقیده و اخلاق نشود بلکه بتوان از آن در جهت تبلیغ و ترویج معارف دینی استفاده کرد مانعی ندارد ولی جوانان اگر در سایتهایی بروند که باعث سست شدن عقیده و فساد اخلاق شود حرام است.
وی استفاده از شیوههای متنوع در ارسال و انتقال پیام دینی به مخاطبان در جهت جذب آنها را از دغدغههای اصلی مبلّغان دینی عنوان کرد و گفت: با استفاده از شیوههای مختلفی در انتقال پیام دینی به مخاطبان میتوان کمک شایانی به فهم کامل و جامعی از مفاهیم دینی به مخاطبان کرد.
این مدرس حوزه و دانشگاه تاکید کرد: در کنار تبلیغ چهره به چهره، مبلغین باید از فضاهای مجازی نیز در جهت آشنا کردن جوانان با معارف دینی و اسلامی و همچنین اشاعه مذهب در حد توان استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات