• یکشنبه / ۲۶ مهر ۱۳۹۴ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94072616701
  • خبرنگار : 80001

در ارزیابی کارشناسی بسته رونق اقتصادی عنوان شد

آن‌چه در سیاست خروج مسکن از رکود لازم است

آن‌چه در سیاست خروج مسکن از رکود لازم است

یک کارشناس مسکن گفت: اگر قرار است دولت سیاست‌هایی را برای خروج مسکن از رکود به کار گیرد باید از یک سو به مسکن دهک‌های پایین و از سوی دیگر به تولید متناسب با نیاز جامعه توجه کند.

یک کارشناس مسکن گفت: اگر قرار است دولت سیاست‌هایی را برای خروج مسکن از رکود به کار گیرد باید از یک سو به مسکن دهک‌های پایین و از سوی دیگر به تولید متناسب با نیاز جامعه توجه کند.

محمد عدالت‌خواه در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص بسته سیاست‌های دولت برای تسریع در رونق اقتصادی اظهار کرد: هر نوع سیاست انبساطی در بخش مسکن باید با لحاظ نیازهای واقعی جامعه به کار گرفته شود. اگر دولت بخواهد تنها به حل مشکل اشتغال فکر کند قطعا در سیکل معیوبی قرار می‌گیرد که همچون گذشته تولید کالاهای بدون متقاضی مثل خانه‌های لوکس و خودرو افزایش می‌ِیابد و مشکلات بی‌خانه‌ها و حمل و نقل، حل نشده باقی می‌ماند.

وی افزود: متاسفانه تا کنون به دلیل این‌که گروهی مسکن را برای نیاز خود نمی‌خریدند و برای سرمایه‌گذاری خریداری می‌کردند، قیمت مسکن همواره سیر صعودی به خود می‌گرفت. اگر مجددا با ارایه برنامه‌های موقت، تولید مسکن بدون توجه به نیاز بازار افزایش یابد، برنامه‌های خروج از رکود حالت موقت به خود می‌گیرند و مجددا به رکودهای طولانی برخورد خواهیم شد.

این کارشناس مسکن با بیان این‌که دولت باید در حوزه‌ی احتکار زمین، ورود جدی پیدا کند، گفت: باید از خانه‌های بزرگ و چندخانه‌ها مالیات لازم برای تامین اعتبار جهت کمک به دهک‌های پایین گرفته شود. به این ترتیب درآمدهای غیرنفتی دولت نیز افزایش می‌یابد.

به گفته عدالت‌خواه، بسته سیاستی دولت برای تسریع خروج از رکود به‌موقع اعلام شد. با این حال نباید دولت به ایجاد اشتغال کاذب دامن بزند. به یاد داریم که در صنعت خودرو و صنعت ساختمان اشتغال کاذب ایجاد شد که نه مشکل مسکن را حل کرد و نه مشکل حمل و نقل را.

به گزارش ایسنا، علی طیب‌نیا وزیر اقتصاد روز شنبه در نشست تبیین بسته سیاستی دولت برای تسریع خروج از رکود اظهار کرد: مشکل رکود در مسکن و مشکلات بازار سرمایه باعث شد تا سعی کنیم مجموعه سیاست‌ها برای مقابله با این شرایط را در جهت دستیابی به رشد پایدار تدوین کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha