• پنجشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۰
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404082214108
  • خبرنگار : 71933

فراکسیون حزب‌الله خواستار حمایت از لبنانی‌ها در برابر تجاوزات اسرائیل شد

فراکسیون حزب‌الله خواستار حمایت از لبنانی‌ها در برابر تجاوزات اسرائیل شد

فراکسیون وفاداری به مقاومت وابسته به حزب‌الله از دولت لبنان خواستار حمایت از شهروندان لبنانی در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش ایسنا، فراکسیون «الوفاء للمقاومة» (فراکسیون وفاداری به مقاومت) در تاریخ ۱۳ نوامبر ۲۰۲۵ به ریاست نماینده «محمد رعد» و با حضور اعضای خود نشست دوره‌ای‌اش را برگزار کرد و در آن به بررسی تحولات سیاسی و پارلمانی مرتبط با لبنان، فلسطین و اوضاع منطقه پرداخت.

در بیانیه پایان نشست آمده است: فراکسیون در آغاز، در سالروز روز شهید حزب الله، با درود به ارواح شهیدان راه مقاومت، بر ادامه مسیر مقاومت و تعهد به حفظ استقلال و عزت لبنان تأکید کرد و اعلام داشت که لبنان همچنان در برابر اشغالگری، وصایت و توطئه‌هایی که با حمایت آمریکا برای بازگرداندن کشور به مدار اسرائیلی طراحی می‌شود، ایستاده است.

این بیانیه ضمن تجلیل از پایداری مردم شریف لبنان در دفاع از حاکمیت ملی، تأکید کرد که مقاومت در لبنان وظیفه خود می‌داند که با سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و حامیان آن مقابله کند و مانع تحقق اهداف آن شود.

فراکسیون الوفاء للمقاومة خواستار آن شد که دولت لبنان با تمام توان و از طریق همه گزینه‌های ممکن، مسئولیت خود را در حمایت از شهروندانی که هدف تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرند، بر عهده گیرد.

این بیانیه تأکید کرد که خون شهروندان لبنانی بی‌ارزش نیست و نباید کسی از جنایات دشمن برای منافع سیاسی یا فرقه‌ای سوءاستفاده کند.

محکومیت فشارهای مالی آمریکا علیه لبنان

فراکسیون مذکور اقدامات اخیر هیات شورای امنیت ملی و وزارت خزانه‌داری آمریکا برای تشدید محاصره مالی لبنان و تحمیل سیاست‌های اقتصادی به این کشور را اقدامی مداخله‌گرانه و ناقض حاکمیت ملی دانست و هشدار داد که هرگونه تسلیم در برابر این فشارها به معنای نقض قانون اساسی و تهدیدی برای ثبات کشور است.

رد تلاش‌ها برای تغییر در قانون انتخابات

فراکسیون الوفاء للمقاومة با اشاره به رأی‌گیری و نقض میثاق ملی لبنان درباره اصلاحات قانون انتخابات، این اقدام را تلاشی برای برهم زدن توازن ملی و نقض اصل همزیستی دانست.

این فراکسیون بر ضرورت برگزاری انتخابات در موعد قانونی خود تأکید و از دولت خواست تا با صدور آیین‌نامه‌های اجرایی، زمینه مشارکت لبنانی‌های مقیم خارج در انتخابات را فراهم کند.

حمایت از نقش نبیه بری

در بخش پایانی بیانیه، فراکسیون الوفاء للمقاومة حملات تبلیغاتی علیه «نبیه بری» رئیس مجلس، را محکوم کرد و ضمن تأکید بر نقش ملی و قانون‌مدارانه او در حفظ توازن داخلی، بر هم‌سویی کامل خود با مواضع وی و فراکسیون «التنمیه و التحریر» درباره لزوم اجرای قانون انتخابات و مقابله با هرگونه تلاش برای حذف یا به حاشیه‌راندن گروه‌های اساسی کشور تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha