• شنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 95040114468
  • خبرنگار : 71541

برای "پوکمون" سر و دست می‌شکنند

برای "پوکمون" سر و دست می‌شکنند

«پوکمون‌ گو» جدیدترین بازی پوکمون است که هنوز یک ماه از عرضه آن نگذشته، بازار بازی‌های موبایلی را قبضه کرده است.

به گزارش ایسنا، «پوکمون گو» یک بازی موبایلی با دانلود رایگان و مبتنی بر واقعیت افزوده است که توسط شرکت نیانتیک (شرکتی آمریکایی با محوریت توسعه نرم‌افزار) توسعه یافته و توسط شرکت پوکمون به عنوان بخشی از رسانه پوکمون عرضه شده است. این بازی در روز ششم جولای ۲۰۱۶ (۱۶ تیر سال جاری) منتشر شد و در دسترس کاربران سیستم‌های اندروید و iOS قرار گرفت.

شرکت پوکمون یک رسانه متعلق به شرکت ژاپنی پوکمون تحت همکاری مشترک شرکت‌های تولید بازی‌های ویدویی نینتندو (Nintendo)، گیم‌فریک (Game Freak) و کریچر (Creatures) است. این شرکت در سال ۱۹۹۵ تاسیس شد و با محوریت موجوداتی تخیلی به نام پوکمون کار می‌کند. یکی از محبوب‌ترین پوکمون‌ها شخصیت «پیکاچو» است که پوکمون از نوع برق و قدرت او در ایجاد صاعقه برق است.

پوکمون که دومین رسانه موفق مبتنی بر بازی‌های ویدیویی در دنیا است و فروش بازی‌هایی از این شرکت مانند «هی یو پیکاچو» به بیش از ۲۰۰ میلیون کپی رسیده است. این شرکت در حال حاضر بازی‌های ویدیویی، فیلم‌های سینمایی و برنامه‌های تلویزیونی انیمه‌ای، کتاب‌های مصور و اسباب‌بازی‌هایی را تولید می‌کند.

«پوکمون گو» به کاربران این امکان را می‌دهد که موجودات واقعیت افزوده‌ای را که پوکمون نامیده شده و در دنیای واقعی پدیدار می‌شوند را بگیرند، آموزش داده و با آنها مبارزه کنند. این بازی نیازمند GPS است و اگرچه در ابتدا به صورت رایگان دانلود می‌شود، برای برخی از اقلام و امکانات در طول بازی نیازمند پرداخت درون‌برنامه‌ای است.

این بازی در مدت زمان کوتاهی پس از انتشار تبدیل به یکی از پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های گوشی‌های هوشمند شد و توانست از رکورد قبلی بازی‌ها در آمریکا که متعلق به بازی «کندی کراش» بود عبور کند و همچنین تاثیر زیادی روی ارزش سهام نینتندو گذاشت که دارنده بخشی از شرکت پوکمون است.

در حقیقت «پوکمون گو» سریع‌ترین بازی است که در صدر دانلودهای اپ‌استور و گوگل‌پلی قرار گرفته، پس از گذشت دو روز از انتشار، روی ۵ درصد از دستگاه‌های اندرویدی در آمریکا نصب شد و تا روز ۱۳ جولای در  حدود ۱۵ میلیون دانلود داشته است.

این بازی اگرچه توسط متخصصان پزشکی به دلیل ارتقای سلامت روحی و جسمی بازی‌کنندگان مورد تقدیر قرار گرفت، اما چالش‌هایی را نیز ایجاد کرده است، از جمله گزارش‌هایی مبنی بر تصادفات رانندگی حین انجام بازی و ایجاد مزاحمت‌های عمومی در برخی از مکان‌ها.

«پوکمون گو» چطور کار می‌کند؟

وقتی برای اولین بار وارد این بازی شوید، می‌توانید شکل و شمایل (آواتار) مورد علاقه خود را برای شخصیت خود در بازی خلق کنید و پس از آن آواتار شما با داشتن یک نقشه در مکان ظاهر می‌شود. پوکمون‌ها در گالری‌های هنری، ساختمان‌های تاریخی، پارک‌ها و سایر مکان‌های عمومی وجود دارند. بازی به نحوی دنبال می‌شود که هم زمان با حرکت شخص بازی‌کننده در دنیای واقعی، آواتارش در بازی در طول نقشه حرکت می‌کند و به دنبال پوکمون‌های گوناگون می‌گردد تا آنها را تحت مالکیت خود درآورد که برایش امتیاز به ارمغان می‌آورد.

سرمایه‌گذاران این بازی تا تاریخ هفت جولای شاهد افزایش ۱۰ درصدی ارزش سهام نینتندو بودند و تا تاریخ ۱۴ جولای این سهام تا ۵۰ درصد افزایش یافت. اگرچه نینتندو تنها ۳۳ درصد از سهام شرکت پوکمون را دارد، از درآمد فروش بازی پوکمون گو نیز تنها ۳۰ درصد دریافت می‌کند، با این وجود این افزایش ارزش سهام منجر به ارزشی حدود ۱۴.۵ میلیارد دلار شده است.

اگرچه این بازی توانسته در مدت زمان کوتاهی موفقیتی عظیم در میان دارندگان گوشی‌های هوشمند و علاقه‌مندان به بازی‌های موبایلی کسب کند، اما موفقیت آن تضمین‌شده نیست و باید دید آیا با گذشت زمان این سیر صعودی دنبال می‌شود و سرمایه‌گذاران از این روند راضی خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha