به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، مصیب امیری در تشریح دستگیری مدعیان «گنج فاروق» گفت: دستگیر شدگان دو نفر هستند که از حدود یک ماه پیش برای اولین بار مدعی وجود گنج در فاروق مرو دشت شدند که این ادعای آنان باعث ایجاد تصاویر و فیلمهای ساختگی در این محوطه باستانی و انتشار آنها در فضاهای مجازی شد.
وی با بیان اینکه این موضوع در همان روزهای اول ادعای این دو نفر از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس تکذیب شد، اضافه کرد: بعد از آن، اداره کل میراث فرهنگی استان فارس از این دو نفر شکایت کرد که این شکایت در مراجع قضایی در دست بررسی است.
او افزود: در همین حال این دو نفر که همچنان مدعی وجود گنج در فاروق بودند، امروز به همراه اعضاء شورای تامین و دادستان مرودشت جهت صحت و سقم ادعاهای خود به محل مورد ادعا مراجعه که بعد از بررسیهای لازم مشخص شد، هیچ گنجی در این منطقه نیست.
امیری ادامه داد: در همین ارتباط، دادستان مرودشت که در محل حضور داشت بعد از مشاهده محل مورد ادعا و اثبات عدم وجود گنج در این منطقه دستور بازداشت این دو نفر را صادر کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس هم چنین با اشاره به شایعات منتشر شده در فضای مجازی در این خصوص گفت: این اداره کل از منتشرکنندگان شایعات در فضای مجازی نیز به پلیس فتا شکایت کرده که این شکایت از سوی پلیس فتا در حال پیگیری است.
به گزارش ایسنا، از حدود یک ماه پیش با انتشار چند عکس، فیلم و یک متن در شبکههای مجازی، ادعاهایی مبنی بر کشف یک محوطه در زیرزمین در روستای فاروقِ شهرستان مرودشت در استان فارس مطرح شده بود که به دنبال آن منتشرکنندگان این فیلم ادعا کرده بودند، در این زیرزمین آثاری تاریخی از جنس طلا وجود دارد که متعلق به کوروش هستند و آن را «گنج فاروق» نامیده بودند.
انتهای پیام
نظرات