• یکشنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۵ / ۱۹:۵۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95092113000
  • خبرنگار : 71191

مدعیان گنج فاروق دستگیر شدند

مدعیان گنج فاروق دستگیر شدند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس از دستگیری مدعیان وجود گنج در روستای «فاروق» مرودشت به دستور دادستان این شهر خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، مصیب امیری در تشریح دستگیری مدعیان «گنج فاروق» گفت: دستگیر شدگان دو نفر هستند که از حدود یک ماه پیش برای اولین بار مدعی وجود گنج در فاروق مرو دشت شدند که این ادعای آنان باعث ایجاد تصاویر و  فیلم‌های ساختگی در این محوطه باستانی و انتشار آن‌ها در فضاهای مجازی شد.

وی با بیان اینکه این موضوع در همان روزهای اول ادعای این دو نفر از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس تکذیب شد، اضافه کرد:  بعد از آن، اداره کل میراث فرهنگی استان فارس از این دو نفر شکایت کرد که این شکایت در مراجع قضایی در دست بررسی است.

او افزود: در همین حال این دو نفر که همچنان مدعی وجود گنج در فاروق بودند، امروز به همراه اعضاء شورای تامین و دادستان مرودشت جهت صحت و سقم ادعاهای خود به محل مورد ادعا مراجعه که بعد از بررسی‌های لازم مشخص شد، هیچ گنجی در این منطقه نیست.

امیری ادامه داد: در همین ارتباط، دادستان مرودشت که در محل حضور داشت بعد از مشاهده محل مورد ادعا و اثبات عدم وجود گنج در این منطقه دستور بازداشت این دو نفر را صادر کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس هم چنین با اشاره به شایعات منتشر شده در فضای مجازی در این خصوص گفت: این اداره کل از منتشرکنندگان شایعات در فضای مجازی نیز به پلیس فتا شکایت کرده که این شکایت از سوی پلیس فتا در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا، از حدود یک ماه پیش با انتشار چند عکس، فیلم و یک متن در شبکه‌های مجازی، ادعاهایی مبنی بر کشف یک محوطه در زیرزمین در روستای فاروقِ شهرستان مرودشت در استان فارس مطرح شده بود که به دنبال آن منتشرکنندگان این فیلم ادعا کرده بودند، در این زیرزمین آثاری تاریخی از جنس طلا وجود دارد که متعلق به کوروش هستند  و آن را «گنج فاروق» نامیده بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۰۰:۳۲

اگه ادعاشون کذبه پس چرا انقدر پیگیری میکنن؟؟؟ چرا انقدر بخودشون لرزیدن ته تهش ملت کنجکاو میشن میان اون منطقه میبینن هیچی نیست دیگه... مردم رو چی فرض کردید؟؟؟

avatar
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۰۳:۲۰

پس چه دليلي داشتند اين فيلم رو ساختند و اون گنجها تو فيلم چي بود به همراه اسكناسهاي ايراني

avatar
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۱:۰۳

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها..

avatar
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۲:۱۶

مطمئن باشید اگر گنجی وجود داشت صدا و سیما اول از همه به اطلاع مردم اونو میرسوند . اینها همه شایعاتی بیش نیست که بعد از ان عده ای از خدا بیخبر کلاهبرداری اینترنتی خود را شروع کنند . پس ساده نباشید در بازار مسگرها ی اصفهان تمام این اشیا را به قیمتی کم میتوان تهیه کرد

avatar
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۲:۰۴

واقعا وقتی گنج پیدا بشه سریع صدا سیما میاد میگه؟

avatar
۱۳۹۵-۰۹-۲۳ ۱۱:۲۴

یعنی چی در اون محل چیزی دیده نشد، خب برداشتن بردن دیگه! چیزی باقی نمود که دیده بشه!

avatar
۱۳۹۵-۰۹-۲۳ ۱۹:۰۱

آقا تصاویر و فیلما اصن ساختگی به نظر نمیاد. کجا بردن گنجُ؟

avatar
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۲:۲۶

خوب هم واقعی هستش،چون اون گنج کوروش کبیر رو بیشتر از پیش محبوب تر و بودن اون رو تایید میکنه واس همین قایم کردن تا به موقع هم بوخورنش من دوستانی دارم فاروق که تایید کردنه گنجو

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۰۱ ۲۳:۱۴

مردم خود روستا هیچی درموردش نمیدونن فقط یه شایعه تلگرامی دوست عزیز بادروغ گویی خودت رو زیر سوال نبر

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۳ ۱۴:۱۵

ایشون وهمه کسانی که حتی عکس را میبینند مشخص است که واقعی است سر ریتون هخامنشی که با ترفند عکاس به این شکل گرفته شده

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۰ ۰۶:۳۳

متاسفم که اینقدر ....و .... هسنیم.هر کی فیلمی ساخت و داد بیرون یعنی واقعیته؟ چقدر ساده لوخ هستیم.